AERIUM 4DRC F3 GPS 1080P drón - 2 akku Értékelések
AERIUM 4DRC F3 GPS 1080P drón - 2 akku Értékelések
167 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

AERIUM 4DRC F3 GPS 1080P drón - 2 akku Értékelések

AERIUM 4DRC F3 GPS 1080P drón - 2 akku Értékelések

  • Márka: AERIUM
  • Garancia 2 év
Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Értékelés (%s)

%

5
x
4
x
3
x
2
x
1
x
vásárolt +vásárolt

Értékelések (2)

Értékelések

AERIUM 4DRC F3 GPS 1080P drón

Tapasztalja meg a repülés nyújtotta adrenalinlöketet és szórakozást az AERIUM 4DRS F3 GPS 1080P drónnal, és emelje a felvételkészítést egy magasabb szintre! Készítsen felvételeket másképp, méghozzá madártávlatból.

Szálljon fel az égre drónjával, és élvezze a tájat madártávlatból. Készítsen felvételeket a kedvenc helyeiről, vagy dokumentálja a szeretteivel töltött időt.

Az AERIUM 4DRC F3 GPS 1080P kamerás drón az egyik legjobb minőségben elkészített RC modell, ami a fényképek és videók minőségét, a sebességet és a funkciókat illeti. A kínált funkciók megkönnyítik a felhasználó számára a drón kezelését repülés közben. Ez a hobbi tényleg mindenkinek való. A drónhoz tartozik egy távirányító, amely egy nagy kijelzővel rendelkezik a még könnyebb vezérlés érdekébenA vezérlő a drón szerkezetébe épített érzékelőkre reagál. A képminőség 4K felbontású, amely kétszerese a Full HD aránynak.

Mérete és súlya egyszerűen lenyűgöző, szinte bárhová befér. A repülés ezzel a drónnal még egy teljesen kezdő számára is alkalmas. Az innovatív technológia széles látószögű kettős lencsét kínál, 23-25 perces akkumulátor-üzemidővel repülésenként, emellett GPS helymeghatározással rendelkezik.

Az AERIUM 4DRC F3 GPS 1080P drón abszolút mindenki számára alkalmas, még azok számára is, akik egyáltalán nem rendelkeznek semmilyen tapasztalattal. A drón beállítása és párosítása egyszerű - a mobilalkalmazás utasításait követve bárki percek alatt elvégezheti.

 

 

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

Ne cipeljen magával egy feleslegesen nehéz drónt. A szépség az egyszerűségben rejlik! Az összecsukható kialakítás nagy pluszt jelent a drón tárolása és kezelése szempontjából. Méretének köszönhetően észre sem fogja venni, hogy a drón a hátizsákjában van.

 

WIFI VEZÉRLÉS

Az 5G/2,4G wifi funkcióval könnyen csatlakozhat az APP és az APK rendszerhez. A fényképek és videók készítése már nem is lehetne egyszerűbb. Ráadásul a rendszer automatikusan, valós időben importálja a telefonjára a felvételeket.

 

EGYÉRINTÉSES VISSZATÉRÉS

Elég egyetlen kattintás, és a drónja máris úton van Önhöz. A drón az egykattintásos visszatérési funkcióval könnyedén hazatalál, mindezt a GPS-helymeghatározásnak köszönhetően.

 

SEBESSÉGVÁLTÁSI SZINTEK

A repülés közbeni még nagyobb szórakozás érdekében a drón a következő funkciókkal rendelkezik: 3 repülési sebességszintAz üzemmódok között repülés közben a vezérlő segítségével könnyen válthatunk.

 

Melyek az AERIUM 4DRC F3 GPS 1080P drón elsődleges előnyei?

 

1. GPS helymeghatározás, biztosítva az elvesztés ellen

 

Az AERIUM 4DRC F3 GPS 1080P drón GPS technológiával rendelkezik a drón rendszerébe építve a drón helyzetének műholdas meghatározásához. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a drónt bárhol és bármikor megtalálja és a drón az automatikus intelligenciának köszönhetően könnyen hazatérhet.

A drón lokalizációjának segítségével biztonságosabb lesz a visszatérés. A navigációs modulok automatikusan bekapcsolnak, ha a drón lemerült, megsérült vagy a kézi vezérlőt hatótávolságon kívülinek érzékeli.

 

2. Kreatív tér a HD kamerának köszönhetően

 

Az objektív széles látószögű lencsét kínál, hogy professzionális képeket készíthessen. A két HD kamera, amelyeket az elülső és az alsó oldalon talál, professzionális kettős objektívvel rendelkeznek, hogy jobban korrigálja a függőleges lencse rázkódását.

A felvételek ennek a funkciónak köszönhetően tiszták és természetesek lesznek. A fényképeken vagy videókon részletesebb felvételeket láthat HD (High Definition) minőségben.

 

3. Smart Beauty funkció

 

Ennél a nagyon jól kivitelezett drónnál nem feledkeztek meg a Smart Beauty applikációról, amely szebbé varázsolja a készített fényképeket és videókat.

A Smart Beauty funkció még jobb fotózási élményt nyújt. A szűrők és beállítások nagyon széles skáláját kínálja, hogy a felvételeket az úgynevezett ''WOW'' hatásig fokozza.

 

4. Intelligens gesztusfelismerés

 

Semmi sem lehet egyszerűbb! Az automatikus intelligens gesztusfelismerést a drón beállításaiban választhat ki. A drón automatikusan felvételt készít, amikor a beállított gesztust látja. Így a drónt nemcsak a vezérlőn keresztül, hanem a beállított gesztusokkal is lehet irányítani.

Paraméterek

Feltöltés ideje (h)
2,5
Maximális sebesség (km/óra)
30
Akkumulátor kapacitása (Ah)
1,8
Típus
quadcopter
Akadályok észlelése
nem
Maximális videofelbontás (px)
1920x1080
Ellenőrzési távolság (km)
0,5
Nézési szög (°)
120
GPS
igen
Szín
szürke
Maximális hatótávolság (km)
8
Maximális repülési idő (perc)
25
Frekvencia (GHz)
2,4
Távirányító
távirányító, mobiltelefon
Magasság (cm)
6
Szélesség (cm)
33
Mélység (cm)
33
Tömeg (kg)
0,24
Wi-Fi vezérlés
igen

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket az Árukeresőn?

hoz  Hiteles vásárló

Egy drónnal az utazásunk egy kicsit szórakoztatóbb, a fotózás alatt tényleg nevetünk. A gesztussal történő fotózás funkciója tökéletes kényelem, sokszor a drón még távolról is megörökít minket.

hoz  Hiteles vásárló

A drón nagyszerű partner számomra, a táj, amely minden nap gazdagít engem a szépségével, átvihető a képre, és megörökítheti az emlékeimet ezekről a gyönyörű napokról. Számomra az utazás az élet, boldog vagyok, hogy most megmutathatom a családomnak a világ szépségeit.

Kiegészítők

Csere akkumulátor az AERIUM 4DRC F3 drónhoz Detail

6 800 Ft

Akkumulátor kapacitása (Ah) 1,8, Feltöltés ideje (h) 2,5,
Pótlólégcsavarok 4 darabos készlete AERIUM 4DRC F3 drónhoz Detail

5 800 Ft

Pótmotor az AERIUM 4DRC F3 drónhoz Detail

6 300 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2020.12.11
Hiteles vásárló
100 %

A termék kiválasztása után összehasonlítottam a webáruházak értékelését, a vásárlók tapasztalatait a bolttal és a legjobb árat is. Ez a webáruház tetszett meg a legjobban, mert teljesítette a feltételeimet, ráadásul a kiválasztott termékhez egy praktikus és értékes ajándékot is kínált. Röviden mondva, minden szempontból ez a legjobb webáruház. Melegen ajánlom mindenkinek.