AERIUM E-FOX elektromos roller gyerekeknek, fekete
AERIUM E-FOX elektromos roller gyerekeknek, fekete
147 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

AERIUM E-FOX elektromos roller gyerekeknek, fekete

AERIUM E-FOX elektromos roller gyerekeknek, fekete

  • Márka: AERIUM
  • Garancia 2 év
Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

AERIUM E-FOX gyerek elektromos roller, fekete

Úgy gondolja, hogy kisgyermeke még túl kicsi egy rollerhez? Ne aggódjon, az AERIUM E-FOX terep elektromos roller 5 éven felüli gyermekek számára készült. Ez az elektromos gyerekroller nagyon egyszerűen használható és a legkisebbek is megbirkóznak a vezérlésével.

Az AERIUM E-FOX az ES elektromos rollerek egy teljesen új terméksorozatát képviseli, amelyet a legkisebb gyermekek számára terveztek. Az ES elektromos rollerek kiváló anyagokból készülnek, a tekintélyes és jól ismert AERIUM E-FOX márka hagyományos minőségével.

A biztonság mindig az első helyen áll, különösen a gyermekek esetében. Ezért minden E-FOX roller modell gumikerekekkel van felszerelve, amelyek semmilyen felületen nem csúsznak el.

A fekete AERIUM E-FOX roller biztonságos hátsó fékkel van felszerelve, amely a sárvédő hátsó lábbal való megnyomásával aktiválható. A megbízható sárvédő megvédi gyermekeit az utak sarától és szennyeződéseitől. Az ES elektromos rollereket alacsony súlyponttal tervezték, ami megkönnyíti a manőverezhetőséget és növeli a biztonságérzetet. A hátsó kerékbe 100 W-os villanymotor került, melynek maximális sebessége közel 6 km/h.

A csúszásgátló fellépőn egyszerű vezérlés található egy gázpedál formájában, amelynek használatával a legkisebbek is megbirkóznak. A rugalmas puha markolatból készült kormány három magasságban állítható. Így gyermekeinek nem lesznek a roller használata és a kormány erős szorítása miatt hólyagok vagy bőrkeményedések a kezén. Az AERIUM E-FOX fekete elektromos gyerekroller egyszerű és könnyen összecsukható technológiával rendelkezik.

 

 

EGYSZERŰ ÖSSZECSUKNI

A roller rendkívül kompakt, nincs több korlátozás utazás közben! Összecsukható felépítésű, ami nagy pluszt jelent a roller tárolása és használata szempontjából.

ELLENÁLLÓ KONSTRUKCIÓ

Az AERIUM E-FOX roller nagyon szilárd szerkezettel rendelkezik, hogy bírja a gyerekek gondatlan kezelését. Ez a repülőgépiparban használt tömör alumínium váznak köszönhető. A fellépő és a fogantyúk csúszásmentes és mosható gumiból készültek.

CSÚSZÁSMENTES KEREKEK

Úgynevezett antidefekt gumiabroncsokkal rendelkezik. Még ha egy éles tárgyra is megy vele, az nem szúrja ki a kereket olyan egyszerűen és így nem kell túl gyakori cserével vagy ragasztással foglalkozni. Ez a pozitív tulajdonság azonban nem befolyásolja a kényelmes utazást.

 

KÉNYELMES ÚJRATÖLTÉS

Az AERIUM E-FOX elektromos roller használatakor biztosan értékelni fogja a nagyon gyors akkumulátortöltést. Ennek köszönhetően a roller rövid időn belül készen áll a további használatra. Egy töltéssel akár 8 km is megtehető.

 

Melyek az elsődleges előnyei az AERIUM E-FOX gyermek elektromos rollernek?

 

Elektrokoloběžka pro děti AERIUM E-FOX

1. Egyszerű vezérlés, amellyel még a legkisebbek is megbirkóznak

 

Az AERIUM E-FOX fekete gyermekroller 5 éven felüli gyermekek számára készült és könnyű vezérelhetőséget kínál a fellépőn található gomb és a hátsó lábfék segítségével. Még a legkisebbek is megbirkóznak ezzel a nagyon egyszerű használattal.

  • 1. lépés: Helyezze a lábát az első érzékelőre (gázpedálra), és az AERIUM E-FOX elektromos roller elindul.
  • 2. lépés: Miután a roller lassan, fokozatmentesen mozgásba jön, tegye a másik lábát a csúszásgátló fellépőre, hogy a roller maximális sebességet érjen el.
  • 3. lépés: Helyezze a hátsó lábát a fékre a biztonságos megállás érdekében.

 

2. Gyors újratöltés és maximális megtehető távolság

 

A maximális sebesség lehetővé teszi, hogy akár 6 km/h sebességgel haladjon. A 21,6 V / 2 Ah kapacitású akkumulátor egy feltöltéssel akár 4-8 km megtehető távolságot biztosít, de ez nem jelenti azt, hogy utána maga után kellene húznia az elektromos rollert. Az elektromos roller akkumulátorának lemerülése után lehetőség nyílik a klasszikus rollerezésre és ezáltal a gyermek nagyobb sportolási kötelezettségvállalására. Ezután a töltővel elegendő 2-3 óra az újratöltéshez.

Elektrokoloběžka pro děti AERIUM E-FOX

 

Elektrokoloběžka pro děti AERIUM E-FOX

3. Biztonság

 

Az AERIUM E-FOX elektromos gyerekroller gyártása során a fő hangsúlyt a biztonságra helyezték, amely az első helyen áll. Az alacsony súlypont kiváló manőverezhetőséget tesz lehetővé és növeli gyermekei biztonságérzetét rollerezés közben. A gumiabroncsok megfelelő tapadást biztosítanak és csúszásmentesek minden felületen, így nem eshet meg, hogy gyermeke felborul a rollerrel.

 

Elektrokoloběžka pro děti AERIUM E-FOX

Paraméterek

Feltöltés ideje (h)
3
Teljesítmény (W)
100
Maximális sebesség (km/óra)
10
Akkumulátor kapacitása (Ah)
2
Akkumulátor típusa
lítium
Tempomat
nem
Teherbírás (kg)
50
Fékek
mechanikus (sárvédő)
Kerék típusa
teljes, nem felfújható
Kerékméret (hüvelyk)
5
Felfüggesztés
nem
Sebességkorlátozó
nem
Lámpa
nem
Szín
fekete
Magasság (cm)
66
Szélesség (cm)
73
Mélység (cm)
36
Tömeg (kg)
6

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.07.01
Hiteles vásárló
100 %

Egy másik értékelésben olvastam, hogy a vásárló panaszkodott, hogy két nappal később volt elérhető a termék, mint ahogy azt a webáruház feltüntette. Ezért írtam a webáruház oldalán lévő chaten, hogy tényleg raktáron-e van a termék. A választ, hogy igen, a hivatalos nyitvatartási időtől függetlenül megkaptam. Megrendeltem a terméket, az online fizetést választotta, és még aznap délután meg is kaptam. Nem volt semmi probléma.