AERIUM KAI MAX GPS 8K drón - 3 akku
AERIUM KAI MAX GPS 8K drón - 3 akku
163 840 Ft
Raktáron a külső raktáron

AERIUM KAI MAX GPS 8K drón - 3 akku
quadcopter, 1080p videóminőség, repülési idő akár 18 percig, lézeres akadályérzékelés, 3 tengelyes dőlésszög és kamera stabilizálás.

Ingyenes szállítás

AERIUM KAI MAX GPS 8K drón - 3 akku
quadcopter, 1080p videóminőség, repülési idő akár 18 percig, lézeres akadályérzékelés, 3 tengelyes dőlésszög és kamera stabilizálás.

  • Márka: AERIUM
  • Garancia 2 év
  • 163 840 Ft
  • ÁFA nélkül: 129 008 Ft
Raktáron a külső raktáron
Általában 5-7 napon belül küldjük
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

AERIUM KAI MAX GPS 8K drón

Élvezze a fényképek és videók készítését a kedvenc helyeiről, esetleg a családjáról és a barátairól. Örökítse meg az emlékeit örökre.

Az AERIUM KAI MAX drónnal készült fényképek és videók megtekintésekor úgy érezheti magát, mintha a felhők között járna. Élvezze a természetet madártávlatból, miközben két lábbal a földön állEz az egyik legjobb repülő RC modell a kamera minősége, a sebesség és a kínált funkciók tekintetében, amelyek megkönnyítik az irányítást repülés közben.

A drónt egy vezérlővel lehet irányítani, amely mobil eszközhöz csatlakoztatható. Reagál a szenzorokra, amelyek lézeres akadályérzékelővel működnek. A fényképeket és videókat részletesebb 4K és 8K HD felbontású képminőségben kínálja, amelyeket automatikusan tárol a telefon memóriájában. A technológia háromtengelyes mechanikus stabilizált dőlést is kínál, amely képes ellensúlyozni a mozgást, amikor a drón előre és hátra mozog, oldalra fordul és időjárási körülmények miatt balra vagy jobbra fordul.

Ráadásul méretének, súlyának és összecsukható kialakításának köszönhetően szinte bárhol tárolhatja. A modell innovatív technológiája széles látószögű kettős lencsét, repülésenként akár 18 perces akkumulátor-üzemidőt és GPS helymeghatározást kínál. Az AERIUM KAI MAX GPS 8K drón abszolút alkalmas mindenkinek, aki értékeli az egyszerűséget és a jó minőséget.

 

 

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

Nem fog nagy súly nehezedni a hátára utazás közben! Összecsukható kialakítású, ami nagy pluszt jelent a drón tárolása és kezelése szempontjából. Méretének köszönhetően észre sem fogja venni, hogy a drón a hátizsákjában van.

 

WIFI

A wifi funkció lehetővé teszi a mobil eszközök rendszereivel való párosítást, fényképek és videók készítését, amelyek automatikusan, valós időben importálódnak a telefonjára. Nincs több munka a manuális importálási beállításokkal. 

 

TÖBBIRÁNYÚ LÉZER

Ne aggódjon amiatt, hogy a szórakozás során valahol elveszítené a drónját. A drón a lézeres akadályérzékeléssel könnyen és biztonságosan hazatalál.

 

8K MINŐSÉGŰ KÉPEK

A képek megtekintése során nyújtott még nagyobb adrenalinlökethez ez a drón képes 8K minőségű fényképek és videók készítésére a kettős elülső és alsó lencse segítségével.

 

Melyek az AERIUM KAI MAX GPS 8K drón elsődleges előnyei?

 

1. GPS helymeghatározás

 

Az AERIUM KAI MAX drón a drón rendszerébe épített alkalmazott GPS technológiát használ a műholdas helyzetének meghatározásához. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a drónt bárhol és bármikor megtalálja. Az automatikus intelligenciának köszönhetően a drón könnyen hazatérhet. A drón helymeghatározásának segítségével biztonságosabb lesz a visszatérés. A navigációs modulok automatikusan bekapcsolnak, ha a drónt lemerültnek, sérültnek vagy a kézi vezérlő hatótávolságán kívülinek érzékelik. 

 

2. Kreatív tér a 4K és 8K HD kamerának köszönhetően

 

A drónba két kamerát építettek be, nevezetesen egy elülső és egy alsó HD kamerát. Az elülső kettős lencsével rendelkezik, amely korrigálja a függőleges kamerarázkódást. Ennek az objektívnek köszönhetően a felvételek tiszták és természetesek lesznek. Így részletesebb, HDR (High Dynamic Range) minőségű felvételeket vagy videókat készíthet.

 

3. 50x ZOOM technológia

 

A technológia lényege, hogy az 5x optikai zoom 50x digitálisra bővíthető, ami lehetővé teszi maximális zoom felbontású képek készítését. A felvételek nem lesznek homályosak vagy olvashatatlanok.

 

4. Intelligens nyomon követés

 

Ettől már semmi sem lehet egyszerűbb! Az automatikus intelligens követést a drón beállításaiban választhatja ki. A drón automatikusan képet készít, ha mozgást észlel. Így a drónt nemcsak a vezérlőn keresztül lehet irányítani, hanem a beállításokon keresztül is, amelyek a drónt képek készítésére fogják utasítani.

 

5. Lézertechnológia

 

Ettől egyszerűbb már nem is lehetne! Az AERIUM KAI MAX drón egy további funkcióval rendelkezik, nevezetesen a lézertechnológiával, amely lehetővé teszi, hogy automatikusan kikerülje az akadályokat, amelyeket ön repülés közben észre se tudna venni. A felső lézeres érzékelőn keresztül a drón kiszámítja és összegyűjti a területre vonatkozó összes információt. A repülés így teljesen gondtalan lesz!

Paraméterek

EAN
8594208500148
Feltöltés ideje (h)
2
Akkumulátor kapacitása (Ah)
2,2
Típus
quadcopter
Akadályok észlelése
igen
Maximális fényképfelbontás (px)
7680x4320 (UHD 8K)
Maximális videofelbontás (px)
1920x1080 (HD 1080p)
Nézési szög (°)
220
GPS
igen
Szín
fekete
Maximális hatótávolság (km)
12
Maximális működési idő (perc)
18
IGEN (max. 32 GB)
Frekvencia (GHz)
5
Fénykép tárolási formátum
JPG
Videó tárolási formátum
MP4
Távirányító
távirányító, mobiltelefon
Magasság (cm)
8,5
Szélesség (cm)
30
Mélység (cm)
26
Tömeg (kg)
0,28
Osztály (üzemeltetési korlátozások)
C1 (A1)
Wi-Fi vezérlés
igen

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Csere akkumulátor az AERIUM KAI MAX drónhoz Detail

9 900 Ft

Akkumulátor kapacitása (Ah) 2,2, Feltöltés ideje (h) 2,
Pótmotor az AERIUM KAI MAX drónhoz Detail

7 899 Ft

Pótmotor az AERIUM KAI MAX drónhoz

Több mint 5 db raktáron

Pótlólégcsavarok 4 darabos készlete AERIUM KAI MAX drónhoz Detail

5 490 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.05.01
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.