Airbi SPRING BI3110 légtisztító
Airbi SPRING BI3110 légtisztító
89 990 Ft
Több mint 5 db raktáron

Airbi SPRING BI3110 légtisztító

Airbi SPRING BI3110 légtisztító

  • Márka: Airbi
  • Garancia 2 év
  • 89 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 70 858 Ft
Több mint 5 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Az Airbi SPRING légtisztítót a multifunkcionális modellek közé sorolhatjuk, hiszen a tisztítás során a jelenlegi legkorszerűbb módszereket használja. A készülék hétszeres szűrőrendszerrel rendelkezik. Légteljesítménye 50 m2-ig terjedő helyiségekbe alkalmas.

A légtisztító legnagyobb előnye az automatikus üzemmód, amely a beépített levegőminőség-érzékelőnek köszönhetően automatikusan állítja be a ventilátor sebességét. A SPRING légtisztító számos más funkcióval is lekörözi a versenytársait. Ilyen például az éjszakai üzemmód, az időzítő, a gyermekzár vagy az ionizátor.

A készülék ultracsendes motorral (28 dB) és nagyon pontos részecske-érzékelővel felszerelt, amely a 2,5 μm-nél kisebb részecskéket is érzékeli. Nagyon hasznos segédeszköz az ellenőrző rendszer is a szűrők megfelelő időben történő cseréjéhez.

A készülék színes LED kijelzővel felszerelt az egyes funkciók egyszerű azonosításához. A készüléket az érintőkijelzővel vagy a mellékelt távirányítóval lehet vezérelni.

Az alapcsomag az eszköz üzembe helyezéséhez szükséges összes szűrőt és természetesen magyar nyelvű használati útmutatót is tartalmaz.
 

Imagem

Hogyan zajlik a tisztítási folyamat az Airbi SPRING esetében?

1. Előszűrő: alumínium rácsból készült. Megakadályozza a legnagyobb szennyeződések bejutását az eszköz szűrőrendszerébe. Védi a többi szűrőt és meghosszabbítja azok élettartamát. Képes kiszűrni a nagyobb szennyeződéseket, például az állati szőrt, a hajszálakat, a pollent stb. Nem szükséges rendszeresen cserélni, hiszen mosható.

2. Katalitikus szűrő: lebontja a levegőben lévő ammóniát, benzolt és más veszélyes anyagokat. Ezek például az új szőnyegekből, bútorokból stb. szabadulnak fel.

3. Formaldehid-szűrő: a katalitikus szűrővel kombinálva lebontja a mérgező anyagok, például a formaldehid legkisebb részecskéit is. Ezt az erőteljes szagú, színtelen gázt a lakások legveszélyesebb szennyező anyagának tekintik, mivel irritálja a felső légutak nyálkahártyáját és a kötőhártyát. A szűrő a legjobb minőségű és hosszú élettartamú anyagokból készül.

4. Antibakteriális szűrő: nagyon sűrű, nem szövött pamut anyagból készült. A szűrő kiküszöböli a baktériumokat, elnyeli a nedvességet és ezzel megakadályozza a penészképződést. Kiszűri a legfinomabb porrészecskéket és mikroorganizmusokat is.

5. HEPA szűrő: több mint 99,9% hatékonysággal képes kiszűrni a 0,1 mikron átmérőjű részecskéket is, ezzel pedig eltávolítja a levegőből a port, a pollent, a füstöt, az állati eredetű allergéneket és penész spórákat.

6. UV-lámpa: a levegő az influenza és más légúti betegségek terjedésének fő közege, ezért a levegő tisztítás segít megelőzni ezeket a megbetegedéseket. A 365 mm hullámhosszú ultraibolya sugárzás elpusztítja a levegőben levő mikroorganizmusokat (vírusokat).

IONIZÁLÁS vs ÓZON - Hogyan válasszunk?

Némely légtisztító aktívan szűri a levegőt. Ez azt jelenti, hogy negatív ionokat és ózont generál, amellyel javít a levegő minőségén. Néhány párásító is rendelkezik ezzel a funkcióval. Érdemes megérteni, hogy hogyan is működnek ezek a funkciók, mielőtt megvásárolnánk a kiválasztott készüléket.

Paraméterek

katalitikus, formaldehides, antibakteriális, HEPA, UV-lámpa
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ventilátor fokozatok
3
Zajszint (dB)
28
Zajszint max. (dB)
55
Szín
fehér
Porérzékelő
igen
Szagérzékelő
igen
Szűrőcsere jelző
igen
Távirányító
igen
Magasság (cm)
66,5
Szélesség (cm)
37,0
Mélység (cm)
19,5
Tömeg (kg)
8,5
Szűrők költsége (Ft/év)
18500

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2017.05.14
Hiteles vásárló
100 %

A termék kiválasztása után összehasonlítottam a webáruházak értékelését, a vásárlók tapasztalatait a bolttal és a legjobb árat is. Ez a webáruház tetszett meg a legjobban, mert teljesítette a feltételeimet, ráadásul a kiválasztott termékhez egy praktikus és értékes ajándékot is kínált. Röviden mondva, minden szempontból ez a legjobb webáruház. Melegen ajánlom mindenkinek.