Airbi SPRING BI3110 légtisztító

Airbi SPRING BI3110 légtisztító

  • Márka: Airbi
  • Garancia 2 év + meghosszabbítás 1 évvel  
  • Szűrők ára 18500 HUF / év
raktáron 1-2 db raktáron
  • 83 490 Ft
  • ÁFA nélkül: 65 740 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Az Airbi SPRING légtisztítót a multifunkcionális modellek közé sorolhatjuk, hiszen a tisztítás során a jelenlegi legkorszerűbb módszereket használja. A készülék hétszeres szűrőrendszerrel rendelkezik. Légteljesítménye 50 m2-ig terjedő helyiségekbe alkalmas.

A légtisztító legnagyobb előnye az automatikus üzemmód, amely a beépített levegőminőség-érzékelőnek köszönhetően automatikusan állítja be a ventilátor sebességét. A SPRING légtisztító számos más funkcióval is lekörözi a versenytársait. Ilyen például az éjszakai üzemmód, az időzítő, a gyermekzár vagy az ionizátor.

A készülék ultracsendes motorral (28 dB) és nagyon pontos részecske-érzékelővel felszerelt, amely a 2,5 μm-nél kisebb részecskéket is érzékeli. Nagyon hasznos segédeszköz az ellenőrző rendszer is a szűrők megfelelő időben történő cseréjéhez.

A készülék színes LED kijelzővel felszerelt az egyes funkciók egyszerű azonosításához. A készüléket az érintőkijelzővel vagy a mellékelt távirányítóval lehet vezérelni.

Az alapcsomag az eszköz üzembe helyezéséhez szükséges összes szűrőt és természetesen magyar nyelvű használati útmutatót is tartalmaz.
 

Imagem

Hogyan zajlik a tisztítási folyamat az Airbi SPRING esetében?

1. Előszűrő: alumínium rácsból készült. Megakadályozza a legnagyobb szennyeződések bejutását az eszköz szűrőrendszerébe. Védi a többi szűrőt és meghosszabbítja azok élettartamát. Képes kiszűrni a nagyobb szennyeződéseket, például az állati szőrt, a hajszálakat, a pollent stb. Nem szükséges rendszeresen cserélni, hiszen mosható.

2. Katalitikus szűrő: lebontja a levegőben lévő ammóniát, benzolt és más veszélyes anyagokat. Ezek például az új szőnyegekből, bútorokból stb. szabadulnak fel.

3. Formaldehid-szűrő: a katalitikus szűrővel kombinálva lebontja a mérgező anyagok, például a formaldehid legkisebb részecskéit is. Ezt az erőteljes szagú, színtelen gázt a lakások legveszélyesebb szennyező anyagának tekintik, mivel irritálja a felső légutak nyálkahártyáját és a kötőhártyát. A szűrő a legjobb minőségű és hosszú élettartamú anyagokból készül.

4. Antibakteriális szűrő: nagyon sűrű, nem szövött pamut anyagból készült. A szűrő kiküszöböli a baktériumokat, elnyeli a nedvességet és ezzel megakadályozza a penészképződést. Kiszűri a legfinomabb porrészecskéket és mikroorganizmusokat is.

5. HEPA szűrő: több mint 99,9% hatékonysággal képes kiszűrni a 0,1 mikron átmérőjű részecskéket is, ezzel pedig eltávolítja a levegőből a port, a pollent, a füstöt, az állati eredetű allergéneket és penész spórákat.

6. UV-lámpa: a levegő az influenza és más légúti betegségek terjedésének fő közege, ezért a levegő tisztítás segít megelőzni ezeket a megbetegedéseket. A 365 mm hullámhosszú ultraibolya sugárzás elpusztítja a levegőben levő mikroorganizmusokat (vírusokat).

IONIZÁLÁS vs ÓZON - Hogyan válasszunk?

Némely légtisztító aktívan szűri a levegőt. Ez azt jelenti, hogy negatív ionokat és ózont generál, amellyel javít a levegő minőségén. Néhány párásító is rendelkezik ezzel a funkcióval. Érdemes megérteni, hogy hogyan is működnek ezek a funkciók, mielőtt megvásárolnánk a kiválasztott készüléket.

Paraméterek

katalitikus, formaldehides, antibakteriális, HEPA, UV-lámpa
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ventilátor fokozatok
3
Zajszint
28-55 dB
Szín
fehér
Porérzékelő
igen
Szagérzékelő
igen
Szűrőcsere jelző
igen
Távirányító
igen
Magasság
665 mm
Szélesség
370 mm
Mélység
195 mm
Tömeg
8,5 kg
Szűrők költsége
18500 HUF / év

Kérdezni szeretnék

Hasonló Termékek

Airbi REFRESH többfunkciós légtisztító
Légáram mennyiség
200m3/óra
Ionizátor
igen
Felvett teljesítmény
40 W

49 990 Ft ÁFA nélkül: 39 362 Ft

Hozzáadás
StadlerForm ROGER Little légtisztító

StadlerForm ROGER Little légtisztító

Külső raktáron

Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
249m3/óra
Ionizátor
nem
Felvett teljesítmény
40 W

104 490 Ft ÁFA nélkül: 82 276 Ft

Hozzáadás
Winix TOWER QS légtisztító

Winix TOWER QS légtisztító

2 db raktáron

Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
405m3/óra
Ionizátor
igen
Felvett teljesítmény
55 W

108 490 Ft ÁFA nélkül: 85 425 Ft

Hozzáadás
Rohnson R-9600 PURE AIR légtisztító

Rohnson R-9600 PURE AIR légtisztító

5 db raktáron

Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
320m3/óra
Ionizátor
igen
Felvett teljesítmény
80 W

108 990 Ft ÁFA nélkül: 85 819 Ft

Hozzáadás
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 728 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2019.02.22
Hiteles vásárló
100 %

Azért választottam ezt a webáruházat, mert a termékek raktáron voltak, amelyeket szerettem volna megrendelni, ráadásul az ár és az értékelések is jók voltak. Ez tényleg egy olyan webáruház, amely olyan dolgokat kínál, amelyeket a lehető leggyorsabban képes is szállítani. A kommunikáció nagyszerű volt. Nincs semmi észrevételem.