Airbi SPRING BI3110 légtisztító

Airbi SPRING BI3110 légtisztító

  • Márka: Airbi
  • Garancia 2 év + meghosszabbítás 1 évvel  
raktáron Elfogyott
  • 83 490 Ft
  • ÁFA nélkül: 65 740 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Az Airbi SPRING légtisztítót a multifunkcionális modellek közé sorolhatjuk, hiszen a tisztítás során a jelenlegi legkorszerűbb módszereket használja. A készülék hétszeres szűrőrendszerrel rendelkezik. Légteljesítménye 50 m2-ig terjedő helyiségekbe alkalmas.

A légtisztító legnagyobb előnye az automatikus üzemmód, amely a beépített levegőminőség-érzékelőnek köszönhetően automatikusan állítja be a ventilátor sebességét. A SPRING légtisztító számos más funkcióval is lekörözi a versenytársait. Ilyen például az éjszakai üzemmód, az időzítő, a gyermekzár vagy az ionizátor.

A készülék ultracsendes motorral (28 dB) és nagyon pontos részecske-érzékelővel felszerelt, amely a 2,5 μm-nél kisebb részecskéket is érzékeli. Nagyon hasznos segédeszköz az ellenőrző rendszer is a szűrők megfelelő időben történő cseréjéhez.

A készülék színes LED kijelzővel felszerelt az egyes funkciók egyszerű azonosításához. A készüléket az érintőkijelzővel vagy a mellékelt távirányítóval lehet vezérelni.

Az alapcsomag az eszköz üzembe helyezéséhez szükséges összes szűrőt és természetesen magyar nyelvű használati útmutatót is tartalmaz.
 

Imagem

Hogyan zajlik a tisztítási folyamat az Airbi SPRING esetében?

1. Előszűrő: alumínium rácsból készült. Megakadályozza a legnagyobb szennyeződések bejutását az eszköz szűrőrendszerébe. Védi a többi szűrőt és meghosszabbítja azok élettartamát. Képes kiszűrni a nagyobb szennyeződéseket, például az állati szőrt, a hajszálakat, a pollent stb. Nem szükséges rendszeresen cserélni, hiszen mosható.

2. Katalitikus szűrő: lebontja a levegőben lévő ammóniát, benzolt és más veszélyes anyagokat. Ezek például az új szőnyegekből, bútorokból stb. szabadulnak fel.

3. Formaldehid-szűrő: a katalitikus szűrővel kombinálva lebontja a mérgező anyagok, például a formaldehid legkisebb részecskéit is. Ezt az erőteljes szagú, színtelen gázt a lakások legveszélyesebb szennyező anyagának tekintik, mivel irritálja a felső légutak nyálkahártyáját és a kötőhártyát. A szűrő a legjobb minőségű és hosszú élettartamú anyagokból készül.

4. Antibakteriális szűrő: nagyon sűrű, nem szövött pamut anyagból készült. A szűrő kiküszöböli a baktériumokat, elnyeli a nedvességet és ezzel megakadályozza a penészképződést. Kiszűri a legfinomabb porrészecskéket és mikroorganizmusokat is.

5. HEPA szűrő: több mint 99,9% hatékonysággal képes kiszűrni a 0,1 mikron átmérőjű részecskéket is, ezzel pedig eltávolítja a levegőből a port, a pollent, a füstöt, az állati eredetű allergéneket és penész spórákat.

6. UV-lámpa: a levegő az influenza és más légúti betegségek terjedésének fő közege, ezért a levegő tisztítás segít megelőzni ezeket a megbetegedéseket. A 365 mm hullámhosszú ultraibolya sugárzás elpusztítja a levegőben levő mikroorganizmusokat (vírusokat).

IONIZÁLÁS vs ÓZON - Hogyan válasszunk?

Némely légtisztító aktívan szűri a levegőt. Ez azt jelenti, hogy negatív ionokat és ózont generál, amellyel javít a levegő minőségén. Néhány párásító is rendelkezik ezzel a funkcióval. Érdemes megérteni, hogy hogyan is működnek ezek a funkciók, mielőtt megvásárolnánk a kiválasztott készüléket.

Paraméterek

katalitikus, formaldehides, antibakteriális, HEPA, UV-lámpa
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ventilátor fokozatok
3
Zajszint
28-55 dB
Szín
fehér
Porérzékelő
igen
Szagérzékelő
igen
Szűrőcsere jelző
igen
Távirányító
igen
Magasság
665 mm
Szélesség
370 mm
Mélység
195 mm
Tömeg
8,5 kg
Szűrők költsége
18500 HUF / év

Kérdezni szeretnék

Hasonló Termékek

Airbi REFRESH többfunkciós légtisztító Detail

Airbi REFRESH többfunkciós légtisztító

1-2 db raktáron

Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
200m3/óra
Ionizátor
igen
Felvett teljesítmény
40 W

57 900 Ft ÁFA nélkül: 45 591 Ft

StadlerForm ROGER Little légtisztító Detail

StadlerForm ROGER Little légtisztító

1-2 db raktáron

Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
249m3/óra
Ionizátor
nem
Felvett teljesítmény
40 W

104 490 Ft ÁFA nélkül: 82 276 Ft

Rohnson R-9600 PURE AIR légtisztító Detail

Rohnson R-9600 PURE AIR légtisztító

1-2 db raktáron

Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
320m3/óra
Ionizátor
igen
Felvett teljesítmény
80 W

104 900 Ft ÁFA nélkül: 82 598 Ft

IQ-OSL antibakteriális UV-lámpa ózonnal – fehér Detail

IQ-OSL antibakteriális UV-lámpa ózonnal – fehér

1-2 db raktáron

Ingyenes szállítás
Felvett teljesítmény
36 W
Szűrők típusa
UV-lámpa + ó...
Teljesítmény szabályozása
automatikus

89 990 Ft ÁFA nélkül: 70 858 Ft

Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 761 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2014.06.30
Hiteles vásárló
100 %

Előre utalással fizettem. A megerősítő mailben minden szükséges adatot megtaláltam az azonosítón kívül. Mármint ott volt, csak nem vettem észre. A levélhez csatolva küldték a számlát. Ezt nem vártam, mert a levelet a megrendelés után azonnal megkaptam. Más szavakkal, jobb lenne, ha javítanának a megerősítő mail szövegén. Meg kéne benne említeni az azonosítót és a mellékelt számlát. És így már tényleg minden tökéletes lesz :-)