Airbi SPACE BI3130 légtisztító
Airbi SPACE BI3130 légtisztító
229 989 Ft
1 db raktáron

Airbi SPACE BI3130 légtisztító

Airbi SPACE BI3130 légtisztító

 • Márka: Airbi
 • Garancia 2 év
 • 229 989 Ft
 • ÁFA nélkül: 181 094 Ft
1 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Az Airbi SPACE egy mobil légtisztító nagyobb helyiségekbe. Nagyon pontos részecskeérzékelővel, automata móddal és többlépcsős szűrőrendszerrel felszerelt.

A levegő minősége sok munkahelyen nem éppen ideális. Az Airbi SPACE professzionális légtisztító egyszerű megoldást kínál a por, a pollen, a szagok és a káros gázok kiküszöbölésére. Erőteljes motorja csak pár percet igényel, hogy friss és tiszta levegőt biztosítson egy max. 160 m² méretű helyiségben. A készülék mobil. A robusztus kerekeknek köszönhetően egyszerűen áthelyezhető akár egy másik helyiségbe is.

Az Airbi SPACE többlépcsős szűrőrendszert használ, amely alkalmas a baktériumok, szagok, allergén anyagok és illékony szerves vegyületek eltávolítására. A modern lézer szenzor max. 2,5 μm méretig érzékeli a kis részecskéket. Állandóan figyeli a levegőt a helyiségben és vezérli az automata üzemmódot. Az Airbi SPACE több fejlett funkciót is használ: éjszakai mód, időzítő, gyerekzár és anion generátor - ionizátor. Nagyon hasznos funkció a vezérlő rendszer a szűrők cseréjére.

A készülék LED kijelzővel is rendelkezik a funkciók egyszerű azonosításához. Mindegyik funkció egyszerűen beállítható a felső panelen lévő gombokkal. A levegő minőségét könnyen felismerheti a színes jelzőfényeknek köszönhetően - a kék szín kiváló feltételeket jelent, a zöld a jó körülményeket, a narancssárga a rosszabb minőséget, míg a piros a nem megfelelő minőséget.

Az Airbi SPACE légtisztító pozitív hatással van a környezetére és eltávolítja a veszélyes vírusokat a levegőből. Az Airbi SPACE egyúttal szűri a pollent is, tehát allergiában szenvedők számára is alkalmas.

 

Airbi SPACE BI3130 légtisztító

 

Hogyan zajlik a tisztítási folyamat az Airbi SPACE esetében?

 • Előszűrő – ezen szűrő fő célja minden nagyobb porszem szűrése, amellyel meghosszabbítja a többi szűrő élettartamát. Ez a szűrő mosható.
 • Aktív szénszűrő – elnyeli a különböző szagokat és gázokat, például  a formaldehidet. Ezt az erős szagú, színtelen gázt tartják többnyire a legveszélyesebb anyagnak a lakásokban, mert irritálja a légutakat és a szemet, ráadásul erősen rákkeltő hatású is.
 • HEPA szűrő – az 0,1 µm méretű részecskéket több mint 99 % hatékonysággal szűri. Eltávolítja a port, a pollent, a füstöt, az állati eredetű allergéneket és a penészt is.
 • Ionizátor – generátor, amely hatalmas mennyiségű negatív iont termel, amellyel frissen tartja a levegőt.

 

Airbi SPACE BI3130 légtisztító

Műszaki paraméterek

 • Energiafogyasztás: 85 W
 • Légteljesítmény: max. 800 m3
 • Zaj: 30-66 dB
 • Tömeg: 14 kg
 • Méret: 400 x 400 x 669 mm
 • Szoba ajánlott mérete: 160 m2
 • Szín: fehér

IONIZÁLÁS vs. ÓZON - Hogyan döntsünk?

Néhány légtisztító a levegőt aktívan szűri. Ez azt jelenti, hogy negatív ionokat és ózont generál a levegőbe, amellyel hozzájárul a minőségéhez. Ezzel a funkcióval rendelkezik néhány párásító is. Érdemes megérteni, hogy hogyan is működnek ezek a funkciók, mielőtt megvásárolnánk a kiválasztott készüléket.

Paraméterek

előszűrő + HEPA + szén + ionizátor
Teljesítmény szabályozása
automata
Ajánlott (m2)
160
Ventilátor fokozatok
4
Zajszint (dB)
30
Zajszint max. (dB)
66
Szín
fehér
Szűrőcsere jelző
igen
Magasság (cm)
66,9
Szélesség (cm)
40,0
Mélység (cm)
40,0
Tömeg (kg)
14

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2020.12.09
Hiteles vásárló
100 %

Elégedett vagyok. Ha nem is lakik az ember egy olyan városban, ahol hagyományos boltjuk is lenne, még mindig ott a lehetőség a webáruházon keresztül vásárolni. Ez a cég szerintem mindenképpen stabilnak mondható. Elégedett vagyok és természetesen mindenkinek ajánlom.