IQ-OSL antibakteriális UV-lámpa ózonnal – fehér
IQ-OSL antibakteriális UV-lámpa ózonnal – fehér
89 990 Ft
1 db raktáron

IQ-OSL antibakteriális UV-lámpa ózonnal – fehér

Akció
Ingyenes szállítás

IQ-OSL antibakteriális UV-lámpa ózonnal – fehér

 • Márka: IQtherm
 • Garancia 2 év
 • Ajánlott: 30 m3
 • 89 990 Ft
 • ÁFA nélkül: 70 858 Ft
1 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ne féljen már most karácsonyi ajándékokat vásárolni.
Bontatlan csomagolásban egészen 2022.1.31-ig visszaküldheti.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

IQ-OSL antibakteriális UV-lámpa ózonnal

Az UV-sugárzás hatékonyan elpusztítja a térben előforduló összes vírust, baktériumot, atkát, penészgombát és más káros kórokozót. Az IQ-OSL antibakteriális UV-lámpa két UV-lámpával és ívelt oldalsó parabolákkal rendelkezik, valamint minden irányban, azaz 360°-ban forgatható a lehető legmagasabb fertőtlenítő hatás érdekében. Ennek hála tökéletesen steril és fertőtlenített környezetet teremt. Használatával hatékonyan védheti önmaga, szerettei és közvetlen környezete egészségét.

Az UV-sugárzás megbontja az élő organizmusok sejtszerkezetét (DNS és RNS), és így aktívan rombolja őket. Az IQ-OSL lámpa 3 fertőtlenítő programmal ellátott. Minden program más időtartamú (15/30/60 perc).  Az éppen futó fertőtlenítési program során sem személyek, sem háziállatok nem tartózkodhatnak az adott térben. A hosszantartó UV-sugárzás súlyos egészségkárosodást okozhat. A fertőtlenítési program befejezése után a tér ismét biztonságos, alaposan fertőtlenített és 100%-ban steril lesz, így Ön újra aktívan használhatja. Az IQ-OSL lámpa fertőtleníti a padlót, a falakat, a bútorokat és az összes olyan tárgyat és ruházatot, amely az adott térben helyezkedik el.

A fertőtlenítő és sterilizáló hatás tovább fokozható az ózon által támogatott UV program bekapcsolásával.  Az ózon önmagában nagyon erős oxidáló és sterilizáló tulajdonságokkal rendelkezik, és az UV-sugárzással kombinálva egy tökéletes fertőtlenítő eszközt hoz létre, amely kompromisszumok nélkül megsemmisíti az összes vírus, baktérium, atkák, penészgombák és egyéb káros kórokozók 99,9%-át.

Az IQ-OSL ózonos UV-lámpa nagyon modern formatervezésű. Luxus fehér és praktikus fekete színváltozat közül választhat.

A telepítés és a kezelés is rendkívül egyszerű. A lámpa testén manuálisan, vagy a távirányító használatával távolabbról is kényelmesen vezérelhető.  Az UV-lámpa háztartásokba, irodákba, orvosi rendelőkbe, kis üzletekbe, egyéb létesítményekbe és műhelyekbe egyaránt alkalmas.  Az alacsony súlynak hála egyszerűen áthelyezheti az egyik helyiségből a másikba.  Az UV-lámpa nem alkalmas ipari és nagy terekben való használatra.

Tulajdonságok

 • A fertőtlenítendő helyiség max. mérete - 40 m²
 • Két üzemmód
 1. UV mód
 2. UV+ózon mód
 • Három fertőtlenítési program
 1. 15 perc  - az alapvető fertőtlenítéshez
 2. 30 perc - standard fertőtlenítési program
 3. 60 perc - intenzív fertőtlenítési program

Paraméterek

UV-lámpa + ózon
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ventilátor fokozatok
3
Szín
fehér
Magasság (cm)
460
Szélesség (cm)
170
Tömeg (kg)
1,7

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.09.27
Hiteles vásárló
100 %

Előre utalással fizettem. A megerősítő mailben minden szükséges adatot megtaláltam az azonosítón kívül. Mármint ott volt, csak nem vettem észre. A levélhez csatolva küldték a számlát. Ezt nem vártam, mert a levelet a megrendelés után azonnal megkaptam. Más szavakkal, jobb lenne, ha javítanának a megerősítő mail szövegén. Meg kéne benne említeni az azonosítót és a mellékelt számlát. És így már tényleg minden tökéletes lesz :-)