Aquaphor RO-31 fordított ozmózis víztisztító
Aquaphor RO-31 fordított ozmózis víztisztító
86 904 Ft
2 db raktáron

Aquaphor RO-31 fordított ozmózis víztisztító

Aquaphor RO-31 fordított ozmózis víztisztító

 • Márka: Aquaphor
 • Garancia 2 év
 • Ajánlott: 160 m3
 • 86 904 Ft
 • ÁFA nélkül: 68 428 Ft
2 db raktáron
Már hétfőn el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ne féljen már most karácsonyi ajándékokat vásárolni.
Bontatlan csomagolásban egészen 2022.1.31-ig visszaküldheti.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Aquaphor RO-31

Az RO-31 egy rendkívül kompakt fordított ozmózis víztisztító rendszer, amely nagyon kis területet foglal el. A tartály helyett kancsóval ellátott. Az AQUAPHOR RO összes rendszerének szűrési sebessége nagyon magas, az RO-31 esetében mindig 2,5 liter tiszta, lágy és friss víz lesz elérhető. Ez a rendszer kiszűri az összes szennyeződést, beleértve a mérgező anyagokat, a baktériumokat, és eltávolítja a vízkőképeket a membrán teljes élettartama alatt.

Az RO-31 fordított ozmózis víztisztító rendszer korlátozott előszűrési fázissal rendelkezik, ezért jobb, ha az egész házban előszűrési rendszert használunk, és teljesen lecseréljük a prémium palackozott vizet.

Az RO-31 készülékkel rengeteg tiszta, lágy és ízletes, iváshoz, főzéshez, bébiételekhez és háztartási készülékekhez szolgáló vizet készíthet. A rendszer teljesen eltávolítja a vízbe lévő sókat, ami azt jelenti, hogy hosszabb élettartamot biztosít a kávéfőző, a vízforraló és a pároló edény számára. A párásító már nem fogja fehér porral belepni a bútorokat.

A készlet bármely más víztartályhoz megfelelő adaptert is tartalmaz: a szűrőből történő vízellátás automatikusan leáll, amint a tartály megtelik. A szűrő alacsony nyomáson is működik a vízellátó rendszerben (1,5 atm-től). A hagyományos rendszerek legalább 3,5 atm-et igényelnek.

99,99% védelem a baktériumok ellen

2,3 l víztartály 

 

100% vízkőmentesítés

Tiszta vízforraló , ízletes italok és ételek - ez mind a mineralizáció optimalizálásának remek munkája. A DWM-31 teljesen és a membránbetét teljes élettartama alatt védi Önt a vízben lévő vízkőtől. Segítségével mindig 2,5 liter tiszta, lágy víz érhető el az Ön számára, amely gyermekeknek szánt étel, finom tea, kávé vagy leves elkészítésére is alkalmas.

 

Optimális Mg és Ca mineralizáció

Az ásványosítási fázisban a kalcium és a magnézium koncentrációja optimalizálódik a kezdeti vízkeménység függvényében.

A magnéziummal dúsított tiszta víz egészségügyi előnyökkel jár és segíti a mindennapi kulináris erőfeszítéseket. A közönséges tisztított víz íze jobb, ha magnéziummal dúsított. A kávé szerelmesei értékelni fogják a magnézium megfelelő egyensúlyát és a jobb ízű kávét.

A magnézium jó hatással van az energiaszintünkre is.

 

Helytakarékos

A tartály nélküli koncepciónak hála az Aquaphor DWM-31 a legkisebb funkcionális RO a piacon, amely nagyon kis helyet foglal el a mosogató alatt és ízletes, biztonságos, lágy vizet szolgáltat kellemetlen szagok nélkül. Attól függetlenül, hogy milyen a bemeneti víz minősége.

 

Sokoldalú védelem a vízben rejlő veszélyek ellen

ZnCsökkenti a csapvízben általában előforduló szennyeződéseket, beleértve a klórt, a szerves vegyületeket, a nehézfémeket, a nitrátokat és a nitrint, a baktériumokat, az ásványi anyagokat, azaz a vízkeménységet.

 • Vízkeménység
 • Klór
 • Baktériumok
 • Nitrátok és nitritek
 • Szerves vegyületek

Tulajdonságok

 • Baktériumok elleni védelem 99,99 %
 • Egészséges ásványi anyagok Mg2+, Ca2+
 • Víztartály 2,3 l

Paraméterek

Tartály űrtartalma (l)
2,3
Szűrés sebesség (l/24 óra)
380
Magasság (cm)
26,5
Szélesség (cm)
10
Mélység (cm)
26,5

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.11.19
Hiteles vásárló
100 %

Azért választottam ezt a webáruházat, mert a termékek raktáron voltak, amelyeket szerettem volna megrendelni, ráadásul az ár és az értékelések is jók voltak. Ez tényleg egy olyan webáruház, amely olyan dolgokat kínál, amelyeket a lehető leggyorsabban képes is szállítani. A kommunikáció nagyszerű volt. Nincs semmi észrevételem.