BIET AP300 légtisztító
BIET AP300 légtisztító
70 550 Ft
2 db raktáron

BIET AP300 légtisztító

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

BIET AP300 légtisztító

 • Márka: Biet
 • Garancia 2 év
6 890 Ft értékű ajándékot kap
darek HEPA szűrő BIET AP300 légtisztítóhoz
 • 70 550 Ft
 • ÁFA nélkül: 55 552 Ft
2 db raktáron
Már holnap el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ne féljen már most karácsonyi ajándékokat vásárolni.
Bontatlan csomagolásban egészen 2023.1.31-ig visszaküldheti.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

A BIET AP300 légtisztítót nappali helyiségek, irodák és raktárak levegőjének tisztítására tervezték. Az ötlépcsős szűrésnek köszönhetően hatékonyan távolítja el a levegőből a baktériumokat, vírusokat, gombákat, atkákat, szagokat és más típusú allergéneket. 40 m2 méretű helyiségekbe alkalmas.

A BIET AP300 légtisztítóban a következők találhatók:

 • Előszűrő: Ennek a szűrőnek a fő funkciója a nagyobb méretű szennyeződések (haj, szőrszálak stb.) felfogása, ezáltal pedig a mögötte található további szűrők élettartamának meghosszabbítása.
 • A 99,97%-os hatékonyságú HEPA szűrő a legkisebb, legfeljebb 0,3 mikron méretű részecskéket, például atkákat, penészspórákat, pollent, állati szőr részecskéket és egyéb allergéneket fogja fel.
 • Az aktívszén-szűrő kiküszöböli a különféle szagokat, például a formaldehidet. Ezt az erőteljes szagú színtelen gázt tekintik a legveszélyesebb szennyező anyagnak az újépítésű lakások belső tereiben, mivel irritálja a felső légutak nyálkahártyáját és a kötőhártyát.
 • A szénszálas szövet szűrő olyan veszélyes vegyszereket szűr ki, mint például a benzol, amelynek erős szaga van és széles körben alkalmazzák a dekoratív anyagokban.
 • A nano-fotokatalizátoros TiO2 szűrő lebontja a veszélyes gázokat (akár 300-szor hatékonyabb, mint az aktívszén-szűrő). 114 féle szennyező és káros gáz lebontására képes, másodlagos szennyeződés létrehozása nélkül. Ez a szűrő képes regenerálni magát. Az öntisztító folyamatnak gyakorlatilag nem kell soha cserélni ezt a szűrőt.
 • Ionizátor: Nagy mennyiségű negatív iont generál, felgyorsítva ezzel a porszemek összegyűlését és leülepedését a légkörből. Az iongenerátornak köszönhetően a levegő nemcsak tiszta, hanem friss is.

BIET AP300 légtisztító

Vezérlés
Könnyen vezérelhető az érintőképernyővel.

Levegőminőség-mutató
Az érzékelő vizuálisan jeleníti meg a szoba levegőjének minőségét kék, zöld, lila és piros színnel. A készülék automatikus üzemmódban a levegő minőségétől függően automatikusan állítja be a ventilátor sebességét.

Szűrőcsere-jelző
A szűrőcsere-jelző figyelmeztet, amikor a szűrőket ki kell cserélni. A készülék azt is jelzi, hogy melyik szűrőt kell cserélni.

A BIET AP300 előnyei

 • Érintős vezérlőpanel
 • Levegőminőség-érzékelő
 • 4 ventilátor sebesség
 • Csendes mód
 • Levegőminőség-mutató
 • Szűrőcsere-jelző

IONIZÁLÁS vs ÓZON - Hogyan döntsünk?

Néhány légtisztító a levegőt aktívan szűri. Ez azt jelenti, hogy negatív ionokat és ózont generál a levegőbe, amellyel hozzájárul a minőségéhez. Ezzel a funkcióval rendelkezik néhány párásító is. Érdemes megérteni, hogy hogyan is működnek ezek a funkciók, mielőtt megvásárolnánk a kiválasztott készüléket.

Paraméterek

EAN
8586019620184
HEPA + szén + katalizáló
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ajánlott (m2)
60
Ventilátor fokozatok
4
Zajszint (dB)
60
Szín
fekete
Porérzékelő
nem
Szagérzékelő
igen
Szűrőcsere jelző
igen
Távirányító
nem
Magasság (cm)
61,0
Szélesség (cm)
33,8
Mélység (cm)
21,0
Szűrők költsége (Ft/év)
15500
Tömeg (kg)
6,6

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

HEPA szűrő BIET AP300 légtisztítóhoz Detail

6 890 Ft

Szén- és katalitikus szűrő BIET AP300 légtisztítóhoz Detail

11 190 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.10.20
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)