Boneco P500 légtisztító

Boneco P500 légtisztító

raktáron 1-2 db van raktáron
  • 173 490 Ft
  • ÁFA nélkül: 136 606 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

A BONECO P500 légtisztító egy csúcsminőségű eszköz igényes vásárlók, például allergiások, asztmások és minden más légúti problémákkal küzdő személyek számára. Nagy, 280 m3/h teljesítményének köszönhetően tökéletesen megtisztítja a nagyobb helyiségek levegőjét is, otthon és irodákban egyaránt. A Boneco légtisztító egy levegőminőség-mutatóval rendelkezik, amely érzékeli a levegő minőségét és ennek megfelelően állítja be a teljesítményt. Így teljesen automatikusan képes működni. Az automatikus üzemmód mellett az éjszakai üzemmódot is használhatjuk, de magunk is beállíthatjuk a teljesítményt. Nem hiányzik a illóolaj tartály sem.

Praktikus, hogy a készülék speciális igényekre tervezett szűrőkkel rendelkezik - az ALLERGY szűrőt az allergiában szenvedők igényeihez tervezték, a BABY védelmet nyújt a baktériumokkal és vírusokkal szemben, míg a SMOG szűrő csökkenti a dohányfüst és a káros gázok mennyiségét a levegőben (több információt a szűrőkről lentebb talál).

A P500 vezérlése egyszerű és intuitív. A készülék kijelzőjén vagy távirányítóval irányíthatjuk. A készülék tömege kevesebb mint 7,5 kilogramm, tehát nem gond áthelyezni akár másik helyiségbe sem.

 

Az ALLERGY szűrő tulajdonságai (mellékelve):

Az ALLERGY többszűrős kazetta az allergének több mint 99%-át távolítja el a levegőből. Ez csökkenti az allergiára való hajlamot. A szűrőt speciálisan az allergiások igényei alapján állították össze. Egy előszűrőből, egy speciális allergiarétegből, egy HEPA szűrőből és egy aktívszén-szűrőből áll. Ennek a kombinációnak köszönhetően hatékonyan szűri ki a port, a pollent, a hajszálakat, az állati szőröket, a vírusokat, a mikroorganizmusokat, az atkákat és azok spóráit, a káros gázokat és a kellemetlen szagokat.

A BABY szűrő tulajdonságai:

Biztosítja családja biztonságát a vírusokkal és baktériumokkal szemben. A szabadalmaztatott enzimszűrő technológia hatékony a mikroorganizmusokra. A BABY többszűrős patron egy előszűrőből, egy enzimszűrőből, egy HEPA szűrőből és egy aktívszén-szűrőből áll. Ez az összetétel hatékonyan távolítja el a port, a pollent, az állati szőröket, a mikroorganizmusokat, a gombákat, a penész spórákat, a baktériumokat, a káros gázokat és a kellemetlen szagokat.

A SMOG szűrő tulajdonságai:

A szűrő dohányzó helyiségekbe alkalmas, valamint olyan városokba, ahol a levegő kipufogó- vagy vegyi gázoktól szennyezett. Csökkenti a dohányfüst, a káros gázok, a formaldehid, a szagok és a kipufogógázok mennyiségét. A finom por több mint 99%-át eltávolítja. A SMOG többszűrős kazetta egy előszűrőből, egy HEPA szűrőből és egy extra hatásos aktívszén rétegből áll.

 

A BONECO P500 légtisztító tulajdonságai:

  • 1 db Allergy szűrő (mellékelve)
  • szűrő kiválasztás a felhasználó igényeinek megfelelően
  • egyszerű, hatékony és gondtalan légtisztítás
  • gyors segítség az allergiások számára
  • egyszerű vezérlés kijelzőn vagy távirányítón keresztül

Paraméterek

HEPA+szén
Teljesítmény szabályozása
manuális, automatikus
Ventilátor fokozatok
3
Zajszint
25-60 dB
Szín
fehér
Porérzékelő
nem
Szagérzékelő
nem
Szűrőcsere jelző
igen
Távirányító
igen
Magasság
642 mm
Szélesség
450 mm
Mélység
224 mm
Tömeg
7,35 kg
Szűrők költsége
32900 HUF / év

Kérdezni szeretnék

Hasonló Termékek

Boneco P400 légtisztító Detail

Boneco P400 légtisztító

1-2 db raktáron

Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
280m3/óra
Ionizátor
nem
Felvett teljesítmény
30 W

134 490 Ft ÁFA nélkül: 105 898 Ft

StadlerForm VIKTOR légtisztító, fehér Detail

StadlerForm VIKTOR légtisztító, fehér

1-2 db raktáron

Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
200m3/óra
Ionizátor
nem
Felvett teljesítmény
34 W

97 490 Ft ÁFA nélkül: 76 764 Ft

StadlerForm VIKTOR légtisztító, fekete Detail

StadlerForm VIKTOR légtisztító, fekete

Külső raktáron

Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
200m3/óra
Ionizátor
nem
Felvett teljesítmény
34 W

97 490 Ft ÁFA nélkül: 76 764 Ft

StadlerForm ROGER légtisztító Detail

StadlerForm ROGER légtisztító

Külső raktáron

Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
527m3/óra
Ionizátor
nem
Felvett teljesítmény
100 W

166 990 Ft ÁFA nélkül: 131 488 Ft

Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 761 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2019.06.23
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)