Boneco P500 légtisztító
Boneco P500 légtisztító
169 990 Ft
1 db raktáron

Boneco P500 légtisztító

Boneco P500 légtisztító

  • Márka: Boneco
  • Garancia 2 év
  • Ajánlott: 70 m3
  • 169 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 133 850 Ft
1 db raktáron
Már holnap el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

A BONECO P500 légtisztító egy csúcsminőségű eszköz igényes vásárlók, például allergiások, asztmások és minden más légúti problémákkal küzdő személyek számára. Nagy, 280 m3/h teljesítményének köszönhetően tökéletesen megtisztítja a nagyobb helyiségek levegőjét is, otthon és irodákban egyaránt. A Boneco légtisztító egy levegőminőség-mutatóval rendelkezik, amely érzékeli a levegő minőségét és ennek megfelelően állítja be a teljesítményt. Így teljesen automatikusan képes működni. Az automatikus üzemmód mellett az éjszakai üzemmódot is használhatjuk, de magunk is beállíthatjuk a teljesítményt. Nem hiányzik a illóolaj tartály sem.

Praktikus, hogy a készülék speciális igényekre tervezett szűrőkkel rendelkezik - az ALLERGY szűrőt az allergiában szenvedők igényeihez tervezték, a BABY védelmet nyújt a baktériumokkal és vírusokkal szemben, míg a SMOG szűrő csökkenti a dohányfüst és a káros gázok mennyiségét a levegőben (több információt a szűrőkről lentebb talál).

A P500 vezérlése egyszerű és intuitív. A készülék kijelzőjén vagy távirányítóval irányíthatjuk. A készülék tömege kevesebb mint 7,5 kilogramm, tehát nem gond áthelyezni akár másik helyiségbe sem.

Az ALLERGY szűrő tulajdonságai (mellékelve):

Az ALLERGY többszűrős kazetta az allergének több mint 99%-át távolítja el a levegőből. Ez csökkenti az allergiára való hajlamot. A szűrőt speciálisan az allergiások igényei alapján állították össze. Egy előszűrőből, egy speciális allergiarétegből, egy HEPA szűrőből és egy aktívszén-szűrőből áll. Ennek a kombinációnak köszönhetően hatékonyan szűri ki a port, a pollent, a hajszálakat, az állati szőröket, a vírusokat, a mikroorganizmusokat, az atkákat és azok spóráit, a káros gázokat és a kellemetlen szagokat.

A BABY szűrő tulajdonságai:

Biztosítja családja biztonságát a vírusokkal és baktériumokkal szemben. A szabadalmaztatott enzimszűrő technológia hatékony a mikroorganizmusokra. A BABY többszűrős patron egy előszűrőből, egy enzimszűrőből, egy HEPA szűrőből és egy aktívszén-szűrőből áll. Ez az összetétel hatékonyan távolítja el a port, a pollent, az állati szőröket, a mikroorganizmusokat, a gombákat, a penész spórákat, a baktériumokat, a káros gázokat és a kellemetlen szagokat.

A SMOG szűrő tulajdonságai:

A szűrő dohányzó helyiségekbe alkalmas, valamint olyan városokba, ahol a levegő kipufogó- vagy vegyi gázoktól szennyezett. Csökkenti a dohányfüst, a káros gázok, a formaldehid, a szagok és a kipufogógázok mennyiségét. A finom por több mint 99%-át eltávolítja. A SMOG többszűrős kazetta egy előszűrőből, egy HEPA szűrőből és egy extra hatásos aktívszén rétegből áll.

A BONECO P500 légtisztító tulajdonságai:

  • 1 db Allergy szűrő (mellékelve)
  • szűrő kiválasztás a felhasználó igényeinek megfelelően
  • egyszerű, hatékony és gondtalan légtisztítás
  • gyors segítség az allergiások számára
  • egyszerű vezérlés kijelzőn vagy távirányítón keresztül

Paraméterek

HEPA+szén
Teljesítmény szabályozása
manuális, automatikus
Ventilátor fokozatok
3
Zajszint (dB)
25
Zajszint max. (dB)
60
Szín
fehér
Porérzékelő
nem
Szagérzékelő
nem
Szűrőcsere jelző
igen
Távirányító
igen
Magasság (cm)
64,2
Szélesség (cm)
45,0
Mélység (cm)
22,4
Tömeg (kg)
7,35
Szűrők költsége (Ft/év)
32900

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2013.08.02
Hiteles vásárló
100 %

Nagyon gyors szállítás. A klímát a boltban ajánlották, amelyet a webáruházon keresztül rendeltem meg és kártyával fizettem ki. A megrendelést körülbelül 17:00 körül küldtem el és a terméket másnap 8:00-kor kaptam meg.