Clean Air Optima CA-509D légtisztító
Clean Air Optima CA-509D légtisztító
149 990 Ft
Kérésre

Clean Air Optima CA-509D légtisztító

Clean Air Optima CA-509D légtisztító

  • 149 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 118 102 Ft
Kérésre
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Clean Air Optima CA-509D

A minőségi levegő fontos az egészségünk szempontjából. Minél kevesebb allergént, mikroorganizmust és vegyi anyagot lélegzünk be, annál kevesebb betegség jelentkezik. A holland gyártású Clean Air Optima CA-509D légtisztítómegtisztítja a levegőt a portól, pollentől, baktériumoktól, vírusoktól, cigarettafüsttől, kipufogógáztól, ipari termelés termékeitől, poratka maradványoktól, penésztől, állati eredetű törmeléktől, különböző vegyi anyagoktól, gázoktól és szagoktól, valamint a szmogtól. A beépített intelligens érzékelő folyamatosan méri a levegő minőségét és automatikusan bekapcsolja a tisztítási funkciókat. Az érzékelő 2,5 mikrométer átmérőjű részecskéket (PM2,5) ellenőrzi. Felbecsülhetetlen az olyan otthonokban, amelyeket gyakran sújtja a szmog. A szmogfelhők 10 µm (PM10) és 2,5 µm (PM2,5) méretű részecskéket tartalmaznak, amelyek a tüdőben telepednek le és az ember számára a top 10 legnagyobb egészségügyi kockázatok közé tartozik. Erről az előszűrő, a minőségi, granulált szénnel ellátott szűrő és a nagy, H13 osztályú True HEPA szűrő tartozik, antibakteriális nanoezüst bevonattal, amely max. 0,3 mikrométer átmérőjű részecskéket képes kiszűrni.

365 m³/h légáramlás egészen halk suttogásig tompítható, amely mellett nyugodtan fog aludni. Az intelligens beépített szenzorhoz csatlakoztatott kijelző a mért 2,5 µm méretű szennyeződés mennyiségét, a hőmérsékletet és a levegő páratartalmát mutatja. Így pontos áttekintést kap a levegő állapotáról. Az erős DUO-ionizátor, amely másodpercenként 10 millió iont bocsát ki köbméterenként, az erdei eső utáni friss levegő légkörét hozza létre. A gyönyörű és elegáns design a széles felülettel és minőségű szűrőkkel egy tényleg hatékony készülék garanciája, amely bármely helyiségbe alkalmas és megtisztítja a levegőt a veszélyes szennyeződésektől.

Miben kiemelkedő a Clean Air Optima CA-509D légtisztító?

1. Komplex használat

Eltávolítja a kellemetlen szagokat, az illékony szerves vegyületeket, a finom port, a pollent, a vírusokat és baktériumokat, amelyek ronthatják a belélegzett levegő minőségét.

2. 4 tisztítási szint

A légtisztító szűrőrendszere nagyon jó tisztítási képességekkel rendelkezik a 4 lépcsős szűrőrendszernek köszönhetően. A légtisztító a következő szűrőket tartalmazza:  előszűrőHEPA szűrő + aktívszén-szűrőionizátor

3. Prémium funkciók

  • Sleep / Turbo funkció
  • Automatikus teljesítményszabályozás a levegő minőségétől függően
  • Levegőminőség-érzékelő pontos számadatokkal
  • Hőmérséklet és  páratartalom mutató 
  • Állítható időzítő (legfeljebb 8 óra)
  • 3 sebesség

IONIZÁLÁS vs ÓZON - Hogyan döntsünk?

Néhány légtisztító a levegőt aktívan szűri. Ez azt jelenti, hogy negatív ionokat és ózont generál a levegőbe, amellyel hozzájárul a minőségéhez. Ezzel a funkcióval rendelkezik néhány párásító is. Érdemes megérteni, hogy hogyan is működnek ezek a funkciók, mielőtt megvásárolnánk a kiválasztott készüléket.

 

Paraméterek

előszűrő+HEPA+szén
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ventilátor fokozatok
3
Zajszint (dB)
36
Zajszint max. (dB)
64
Szín
fehér
Szűrőcsere jelző
igen
Távirányító
nem
Magasság (cm)
59,4
Szélesség (cm)
37,4
Mélység (cm)
20,1
Tömeg (kg)
5
Szűrők költsége (Ft/év)
17300

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2019.07.02
Hiteles vásárló
100 %

Egy másik értékelésben olvastam, hogy a vásárló panaszkodott, hogy két nappal később volt elérhető a termék, mint ahogy azt a webáruház feltüntette. Ezért írtam a webáruház oldalán lévő chaten, hogy tényleg raktáron-e van a termék. A választ, hogy igen, a hivatalos nyitvatartási időtől függetlenül megkaptam. Megrendeltem a terméket, az online fizetést választotta, és még aznap délután meg is kaptam. Nem volt semmi probléma.