Clean Air Optima CA-704 párátlanító és légtisztító

Ingyenes szállítás

Clean Air Optima CA-704 párátlanító és légtisztító

raktáron 1-2 db raktáron
  • 96 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 76 370 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Clean Air Optima CA-704 párátlanító és légtisztító

A Clean Air Optima CA-704 párátlanító azon a piacon lévő kevés párátlanítók egyike, amely képes párátlanítani és tisztítani is a helyiségben lévő levegőt, ugyanis egy készülékben egyesíti a légtisztítót és a párátlanítót. Ez egy kompresszoros párátlanító, amely ráadásul aktívszén-szűrővel, ionizátorral és UV-lámpával is rendelkezik.
 
A CA-704 egy kompresszoros párátlanító. Elpárologtatja a kondenzvizet. Nagy teljesítményt ér el 30°C hőmérséklet és 80% RH (relatív páratartalom) mellett. Ebben az esetben akár  10 liter vizet is képes 24 óra alatt a levegőből nyerni. 20°C hőmérséklet és alacsonyabb RH esetén a teljesítmény körülbelül harmadával csökken. A CA-704 automata kondenzátor leolvasztó funkcióval is rendelkezik.

A CLEAN AIR OPTIMA CA-704 PÁRÁTLANÍTÓ JELLEMZŐI:

1) fenntartja az optimális páratartalmat. A higrosztát folyamatosan méri a relatív páratartalom értékét, és ezt százalékokban jeleníti meg. Lehetővé teszi az automata működést, az időzített indítást és a folyamatos párátlanítást. A páratartalomjelzőt (lámpát) akkor is be lehet kapcsolni, ha a párátlanító OFF módban van. A lámpa három színben világít:

  •    A piros fény magas, >80% páratartalmat jelent
  •    A zöld fény 60 - 80% közötti páratartalmat jelent
  •    A narancssárga fény száraz, <60% RH-t jelent.

2) Megszárítja a mosott ruhát a lakásban. Az áramló száraz levegővel gyorsabban megszárad a fürdőszobában vagy szobában szárított ruha. Az oszcilláló, állítható fedéllel a levegőt a ruhaszárítóra irányíthatjuk, mesterséges szelet létrehozva, amely felgyorsítja a szárítást. A párátlanításnak köszönhetően nem fog növekedni a páratartalom a szobában.

 

3) Mesterséges szellőt hoz létre. Megmozgatja a fülledt levegőt a ventilátornak és az állítható mozgó fedélnek köszönhetően.

 

4) Az UV-lámpa megöli a vírusokat és a mikroorganizmusokat. Az UV-fény bejut az egysejtű organizmusok DNS-ébe és lebontja az ott lévő nukleinsavakat, ezzel pedig elpusztítja vagy semlegesíti őket. Megszabadítja a levegőben kavargó organizmusoktól, azaz a vírusoktól, baktériumokról, penésztől, mikrobáktól stb. A legjobb minél hosszabb időre bekapcsol, főleg egy olyan otthonban, ahol allergiában szenvedő személy is lakik, valamint rögtön porszívózás után.

 

5) Az ionizátor megkönnyebbülést jelent a légutaknak. Az allergiában és asztmában szenvedők sokkal könnyebben fognak lélegezni az ionizátornak köszönhetően. Negatív töltésű ionokat (anionokat) termel, amelyeket elterjeszt a szobában. Az anionok megkötik a porszemeket, szagokat és a pozitív töltésű részecskék (kationok) tömegét, amelyek terhesek lehetnek a szervezet számára. Friss, vihar utáni levegőt termel. Az ionizátor kikapcsolható.

 

6) A légtisztító és a párátlanító egymástól függetlenül is bekapcsolható. Szükség esetén a CA-704 készüléket úgy is használhatja, mint egy légtisztítót, ionizátorral és UV-lámpával, vagy párátlanítóként a szennyes ruhához.

 

7) Érdekes további funkciók. Az időzítővel beállíthatja az üzemidőt. Az automatikus Defrost funkció rendszeresen kiolvasztja a kondenzátort. A víz állandóan elvezethető a tömlőn keresztül, ez pedig lehetővé teszi a folyamatos működtetést (a tömlőt mellékeljük). A készülék hirtelen áramkimaradás esetén is folytatja a működését. A párátlanítás a tartály megtelése után automatikusan kikapcsol. Az intuitív gombokkal ellátott digitális kijelzőt gyorsan megtanulja kezelni. A kerekek és a fogantyú lehetővé teszik, hogy a párátlanítót könnyen áthelyezzük az egyik helyről a másikra. Az elegáns megjelenés a legtöbb lakberendezéshez illik.

 

Miben emelkedik ki a Clean Air Optima párátlanító

1. Alacsony fogyasztás

A CA-704 párátlanító csak 260 W-ot fogyaszt magasabb sebességen is. Alacsony sebesség esetén a fogyasztás csak 240 W. Maximális teljesítmény esetén a fogyasztása 370 W.

2. Csendes működés

A CA-704 maximális zajszintje 39 dB (HIGH). A sebességet és a zajszintet szükség szerint szabályozhatja. A CA-704 ventilátora 2 sebességbe (HIGH, LOW) és 4 módba állítható.

3. A szűrők egyszerűen karbantarthatók

A CA-704  előszűrőszénszűrőUV-lámpa és ionizátor segítségével tisztítja a levegőt. Az előszűrőt nem kell cserélni, svéd törlőkendő segítségével nagyon könnyen karbantartható.  A szénszűrőt 3-6 havonta kell cserélni. 7 naponta egyszer tartsuk karban egy porszívóval. Az UV-lámpát és az ionizátort nem kell karbantartani, sem cserélni.

 

 

 

Paraméterek

Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ventilátor fokozatok
2
Zajszint
39
Szín
fehér, fekete
Tartály űrtartalma
4 l
Higrosztát
igen
Automatikus újraindítás
igen
Magasság
580
Szélesség
380
Mélység
195
Tömeg
14,3

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket az Árukeresőn?

hoz  Hiteles vásárló

Tényleg nagyon "szorgos", egy nap alatt szinte tele lett a víztartály :-)

hoz  Hiteles vásárló

Nagyon elégedett vagyok.

hoz  Hiteles vásárló

A készülék szép és hatékony. Minden elvárásomat teljesíti.

Kis méret, nagyon hatékony (a fürdőszobában használom a páratartalom csökkentésére és ruhaszárítására), sok funkció, egyszerű használat.

Kiegészítők

TFA 30.5020 páratartalom-mérő ablakba (kültéri használatra is)

8 390 Ft ÁFA nélkül: 6 606 Ft

Hozzáadás
TFA 30.5027.01 higrométer

TFA 30.5027.01 higrométer

1-2 db raktáron

4 990 Ft ÁFA nélkül: 3 929 Ft

Hozzáadás
TFA 30.5027.02 higrométer

TFA 30.5027.02 higrométer

Külső raktáron

4 923 Ft ÁFA nélkül: 3 876 Ft

Hozzáadás

Hasonló Termékek

Clean Air Optima CA-267 légtisztító
Ionizátor
igen
Felvett teljesítmény
2,5 W
Zajszint
8

15 733 Ft ÁFA nélkül: 12 388 Ft

Hozzáadás
StadlerForm VIKTOR légtisztító, fehér

StadlerForm VIKTOR légtisztító, fehér

Külső raktáron

Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
200m3/óra
Ionizátor
nem
Felvett teljesítmény
34 W

97 490 Ft ÁFA nélkül: 76 764 Ft

Hozzáadás
StadlerForm VIKTOR légtisztító, fekete

StadlerForm VIKTOR légtisztító, fekete

Külső raktáron

Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
200m3/óra
Ionizátor
nem
Felvett teljesítmény
34 W

97 490 Ft ÁFA nélkül: 76 764 Ft

Hozzáadás
Ionic-CARE Triton X6 légtisztító, fekete
Légáram mennyiség
65m3/óra
Ionizátor
igen
Felvett teljesítmény
12 W

48 990 Ft ÁFA nélkül: 38 575 Ft

Hozzáadás
Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 705 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2019.02.22
Hiteles vásárló
100 %

Azért választottam ezt a webáruházat, mert a termékek raktáron voltak, amelyeket szerettem volna megrendelni, ráadásul az ár és az értékelések is jók voltak. Ez tényleg egy olyan webáruház, amely olyan dolgokat kínál, amelyeket a lehető leggyorsabban képes is szállítani. A kommunikáció nagyszerű volt. Nincs semmi észrevételem.