Concept 2in1 PERFECT CLEAN LASER VR3120 robotporszívó
Concept 2in1 PERFECT CLEAN LASER VR3120 robotporszívó
161 489 Ft
Raktáron a külső raktáron

Concept 2in1 PERFECT CLEAN LASER VR3120 robotporszívó

Ingyenes szállítás

Concept 2in1 PERFECT CLEAN LASER VR3120 robotporszívó

  • 161 489 Ft
  • ÁFA nélkül: 127 157 Ft
Raktáron a külső raktáron
Általában 1-3 napon belül küldjük
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Concept 2v1 PERFECT CLEAN LASER

A Laser 2in1 Concept VR3120 robotporszívót LaserTec 2.0 lézeres navigációval látták el a takarítás pontos megtervezéséhez. A magas szívóerővel és extrém üzemidővel emelkedik ki. Egy feltöltéssel akár 250 percen át is képes porszívózni. A VR3120 robotporszívó LaserTec 2.0 lézeres navigációval felszerelt, amely részletekbe menően szkenneli az otthonát és egy pontos térképet készít a takarítás megtervezéséhez. Ennek eredményeképpen a robot maximális pontossággal képes tájékozódni a helyiségben, nem halad át ismételten a már tiszta helyeken, ezzel pedig lerövidíti a takarításhoz szükséges időt. Tökéletesen megbirkózik bármilyen padlóval és tagolt terekkel is. A nagy kerekeknek és az erős motornak köszönhetően a küszöbökön és más, max. 1,8 magasságú akadályokon is átjut. A takarítás befejeztével automatikusan visszatér a töltőállomásra.

Mi teszi a Concept 2in1 PERFECT CLEAN LASER porszívót különlegessé?

 

1. TOF szenzor – tökéletes tájékozódás

A robot egy speciális érzékelővel felszerelt, amely  tökéletes tájékozódást biztosít a falak mentén. Egyúttal védi a porszívót és a bútorokat is a sérülésektől, mert a munka közben a porszívó egy kis távolságot tart minden akadálytól, így nem kerül sor ütközésre. Ez az érzékelő egyúttal az üveget és a fekete falakat is érzékeli, tehát a robot ilyen felületek körül is képes porszívózni.

 

2. SMART applikáció

A robotot a Concept Robot mobilalkalmazással vezérelheti. Ingyenes elérhető iOS és Android mobiltelefonokon is. Az app segítségével bármikor és bárhonnét megtervezheti a takarítást, ráadásul valós időben figyelemmel követheti, hogy hol tart a robot a takarításban és épp hol tartózkodik. Még ha épp nem is lesz otthon, a takarítás mindig az irányítása alatt marad. Ha nem rajong az appokért vagy nincs okostelefonja, akkor a távirányítóval is vezérelheti.

 

3. Alkalmazkodik az otthonához

A VR3110 robotporszívó három fő kefével (CARPET, HARDFLOOR és PET) és két oldalsó kefével felszerelt. A fő kefét a porszívózott padlótól függően cserélhetjük. Az oldalsó kefék bővítik a porszívózás hatókörét és tökéletes tisztítást végeznek a fal és a bútorok mentén, a helyiségek sarkában és a nehezen elérhető helyeken. A VR3110 egy ügyesen megtervezett robot, amely alkalmazkodik az otthonához.

 

4. Csendes mód

Ha nem szeretné, hogy a porszívó zavarja a kedvenc műsora nézése közben, aktiválja a halk módot, amely minden hangjelzést kikapcsol. A halk üzemmód alatt a robotporszívó nem végzi el az ütemezett tisztítást.

 

5. LG BYD akkumulátor

A porszívót egy nagyon jó minőségű, 3200 mAh kapacitású LG BYD akkumulátor látja el, amely egy feltöltéssel 180 percen át képes takarítani. Ezt az akkumulátort hosszú élettartam, magas teljesítmény, biztonság és stabil ciklus jellemezi. Kiváló tulajdonságainak köszönhetően pl. autóiparban is használják, valamint a fotovoltaikus rendszerek akkumulátor tárolásához. Abban a pillanatban, hogy az akkumulátor kapacitása 15% alá esik, a robot automatikusan visszatér a dokkolóállomáshoz.

 

6. Carpet kefe

Ez egy spirálkefe, amelyet sörték és gumi lamellák kombinációja alkotja. Bármilyen padlóra alkalmas, beleértve a szőnyegeket is.

 

7. HardFloor kefe

Ez a kefe elsősorban kemény padlókhoz ideális. A speciális szálakkal ellátott puha felületnek köszönhetően 3x annyi szennyeződést képes eltakarítani, beleértve a miniatűr részecskéket is. Ezzel a kefével hatékony és egyúttal kíméletes tisztítást végezhet, a padló megkarcolása nélkül.

 

8. Pet kefe

Ezt a spirál alakú, gumi lamellákkal ellátott kefét elsősorban a szőrös kiskedvencekkel rendelkezők értékelik. Még a legfinomabb port, állati szőrt és a földre hullott hajat is képes összeszedni anélkül, hogy felcsavarodna a kefére.

 

9. Antibakteriális képességek

Szeretné igazán biztonságban érezni magát otthonában? A VR3120 is abba a terméksorozatba tartozik, amely segít a vírusok és a baktériumok elleni harcban. Egyszerűen tegyen a víztartályba megfelelő fertőtlenítőszert és hagyja, hogy a robotporszívó felmosson. A padló tökéletesen tiszta és fertőtlenített lesz.

 

10. ROOMPLAN

A ROOMPLAN intelligens funkcióval részletekbe menőleg tervezheti meg a takarítást. Az app segítségével minden helyiség vagy kijelölt zóna esetében beállíthatja az ütemezett takarítás pontos idejét, a takarítás módját és a szívóteljesítmény fokozatát. Mással már nem is kell foglalkoznia. A robot a beállított időpontban automatikusan bekapcsol, megkezdi a takarítást, majd annak befejeztével visszatér a töltőállomásra.

 

11. Komplett automatikus takarítás

Ez az üzemmód az egész háztartás takarítására szolgál. A robot felderíti az otthonát és egy térképet hoz létre, amelyet kisebb zónákra oszt fel. Az egyes területeket ezután egymás után alaposan felporszívózza a falak mentén, majd a fennmaradó teret vonalakban porszívózza fel. A takarítás befejeztével automatikusan visszatér a töltőállomásra.

 

12. Zóna takarítás

A zóna mód fő előnye, hogy a robot nem fog az egész háztarásban takarítani, hanem csak ott, ahol tényleg szükség van rá. Az app segítségével max. 10 zónát definiálhat és nevezhet el, beleértve a tiltott területeket is. A kiválasztott zónákban a robot ugyanúgy takarít, mint az automatikus módban, vagyis először a falak mentén, majd vonalakban a fennmaradó területen fog porszívózni. A zóna mód nagy előnye, hogy tiltott zónákat is kijelölhet, ahol a robot nem fog porszívózni. Ez például felmosás során hasznos, ha nem szeretné, hogy a robot a szőnyegre is rámenjen. Ha szeretné fokozni a takarítás hatékonyságát, akkor használja a következő két funkció egyikét: A DOUBLE funkció esetében a robot a hagyományos porszívózás befejeztével megismétli a takarítást az első takarítás során végzett útvonalára merőlegesen. A TURBO funkciót használva a szívóteljesítmény a legmagasabb szintre kapcsol.

 

13. Helyi takarítás

A helyi mód kisebb felületek tisztításra szolgál. Közvetlenül a porszívó testén is bekapcsolhatja, amikor a robot közepes szívóerővel tisztít a kezdő helyzettől számított 2 x 2 méteres területet. Gondosabb tisztítás érdekében az alkalmazás segítségével kiválaszthat egy pontot a térképen és bekapcsolhatja a TURBO módot. A robot automatikusan elmegy a kiválasztott helyre, központi részként jelöli ezt ki, és maximális sebességgel 1,5 x 1,5 méter területet fog kitisztítani.

 

Imagem

Paraméterek

EAN
8595631008492
Feltöltés ideje (h)
4
HEPA (3. fokozat)
Zajszint max. (dB)
70
Magasság (cm)
10
Szélesség (cm)
35
Mélység (cm)
35
Tömeg (kg)
3,1

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.07.01
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.