Concept 2in1 PERFECT CLEAN LASER VR3120 robotporszívó

Ingyenes szállítás

Concept 2in1 PERFECT CLEAN LASER VR3120 robotporszívó

raktáron 1-2 db raktáron
  • 161 490 Ft
  • ÁFA nélkül: 127 157 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

 Concept 2in1 PERFECT CLEAN LASER

A Laser 2in1 Concept VR3120 robotporszívót LaserTec 2.0 lézeres navigációval látták el a takarítás pontos megtervezéséhez. A magas szívóerővel és extrém üzemidővel emelkedik ki. Egy feltöltéssel akár 250 percen át is képes porszívózni. A VR3120 robotporszívó LaserTec 2.0 lézeres navigációval felszerelt, amely részletekbe menően szkenneli az otthonát és egy pontos térképet készít a takarítás megtervezéséhez. Ennek eredményeképpen a robot maximális pontossággal képes tájékozódni a helyiségben, nem halad át ismételten a már tiszta helyeken, ezzel pedig lerövidíti a takarításhoz szükséges időt. Tökéletesen megbirkózik bármilyen padlóval és tagolt terekkel is. A nagy kerekeknek és az erős motornak köszönhetően a küszöbökön és más, max. 1,8 magasságú akadályokon is átjut. A takarítás befejeztével automatikusan visszatér a töltőállomásra

.

 

Mi teszi a Concept 2in1 PERFECT CLEAN LASER porszívót különlegessé?

1. TOF szenzor – tökéletes tájékozódás

A robot egy speciális érzékelővel felszerelt, amely  tökéletes tájékozódást biztosít a falak mentén. Egyúttal védi a porszívót és a bútorokat is a sérülésektől, mert a munka közben a porszívó egy kis távolságot tart minden akadálytól, így nem kerül sor ütközésre. Ez az érzékelő egyúttal az üveget és a fekete falakat is érzékeli, tehát a robot ilyen felületek körül is képes porszívózni.

2. SMART applikáció

A robotot a Concept Robot mobilalkalmazással vezérelheti. Ingyenes elérhető iOS és Android mobiltelefonokon is. Az app segítségével bármikor és bárhonnét megtervezheti a takarítást, ráadásul valós időben figyelemmel követheti, hogy hol tart a robot a takarításban és épp hol tartózkodik. Még ha épp nem is lesz otthon, a takarítás mindig az irányítása alatt marad. Ha nem rajong az appokért vagy nincs okostelefonja, akkor a távirányítóval is vezérelheti.

3. Alkalmazkodik az otthonához

A VR3110 robotporszívó három fő kefével (CARPET, HARDFLOOR és PET) és két oldalsó kefével felszerelt. A fő kefét a porszívózott padlótól függően cserélhetjük. Az oldalsó kefék bővítik a porszívózás hatókörét és tökéletes tisztítást végeznek a fal és a bútorok mentén, a helyiségek sarkában és a nehezen elérhető helyeken. A VR3110 egy ügyesen megtervezett robot, amely alkalmazkodik az otthonához.

 

14. Csendes mód

Ha nem szeretné, hogy a porszívó zavarja a kedvenc műsora nézése közben, aktiválja a halk módot, amely minden hangjelzést kikapcsol. A halk üzemmód alatt a robotporszívó nem végzi el az ütemezett tisztítást.

5. LG BYD akkumulátor

A porszívót egy nagyon jó minőségű, 3200 mAh kapacitású LG BYD akkumulátor látja el, amely egy feltöltéssel 180 percen át képes takarítani. Ezt az akkumulátort hosszú élettartam, magas teljesítmény, biztonság és stabil ciklus jellemezi. Kiváló tulajdonságainak köszönhetően pl. autóiparban is használják, valamint a fotovoltaikus rendszerek akkumulátor tárolásához. Abban a pillanatban, hogy az akkumulátor kapacitása 15% alá esik, a robot automatikusan visszatér a dokkolóállomáshoz.

7. HardFloor kefe

Ez a kefe elsősorban kemény padlókhoz ideális. A speciális szálakkal ellátott puha felületnek köszönhetően 3x annyi szennyeződést képes eltakarítani, beleértve a miniatűr részecskéket is. Ezzel a kefével hatékony és egyúttal kíméletes tisztítást végezhet, a padló megkarcolása nélkül.

9. Antibakteriális képességek

Szeretné igazán biztonságban érezni magát otthonában? A VR3120 is abba a terméksorozatba tartozik, amely segít a vírusok és a baktériumok elleni harcban. Egyszerűen tegyen a víztartályba megfelelő fertőtlenítőszert és hagyja, hogy a robotporszívó felmosson. A padló tökéletesen tiszta és fertőtlenített lesz.

11. Komplett automatikus takarítás

Ez az üzemmód az egész háztartás takarítására szolgál. A robot felderíti az otthonát és egy térképet hoz létre, amelyet kisebb zónákra oszt fel. Az egyes területeket ezután egymás után alaposan felporszívózza a falak mentén, majd a fennmaradó teret vonalakban porszívózza fel. A takarítás befejeztével automatikusan visszatér a töltőállomásra.

Imagem

13. Helyi takarítás

A helyi mód kisebb felületek tisztításra szolgál. Közvetlenül a porszívó testén is bekapcsolhatja, amikor a robot közepes szívóerővel tisztít a kezdő helyzettől számított 2 x 2 méteres területet. Gondosabb tisztítás érdekében az alkalmazás segítségével kiválaszthat egy pontot a térképen és bekapcsolhatja a TURBO módot. A robot automatikusan elmegy a kiválasztott helyre, központi részként jelöli ezt ki, és maximális sebességgel 1,5 x 1,5 méter területet fog kitisztítani.

 

Paraméterek

Feltöltés ideje
4
HEPA (3. fokozat)
Zajszint
60-70
Magasság
100
Szélesség
350
Mélység
350
Tömeg
3,1

Kérdezni szeretnék

Hasonló Termékek

Concept 2in1 ROBOCROSS LASER VR3110 robotporszívó

Concept 2in1 ROBOCROSS LASER VR3110 robotporszívó

Külső raktáron

Ingyenes szállítás
Felvett teljesítmény
50
Feltöltés ideje
4
Szűrők típusa
HEPA (3. fok...

147 990 Ft ÁFA nélkül: 116 528 Ft

Hozzáadás
Concept 2in1 ROBOCROSS GYRO VR2110 robotporszívó

Concept 2in1 ROBOCROSS GYRO VR2110 robotporszívó

1 db raktáron

Ingyenes szállítás
Feltöltés ideje
5
Szűrők típusa
HEPA (3. fok...
Zajszint
55-65

108 990 Ft ÁFA nélkül: 85 819 Ft

Hozzáadás
Concept 2in1 REAL FORCE VR3000 robotporszívó

Concept 2in1 REAL FORCE VR3000 robotporszívó

1 db raktáron

Ingyenes szállítás
Feltöltés ideje
4
Szűrők típusa
HEPA (3. fok...
Zajszint
55-60

107 990 Ft ÁFA nélkül: 85 032 Ft

Hozzáadás
Concept 2in1 PERFECT CLEAN VR2010 robotporszívó

Concept 2in1 PERFECT CLEAN VR2010 robotporszívó

1 db raktáron

Ingyenes szállítás
Felvett teljesítmény
24
Feltöltés ideje
4
Szűrők típusa
hab (2. foko...

95 490 Ft ÁFA nélkül: 75 189 Ft

Hozzáadás
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 728 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2019.06.23
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)