Concept CP3000 Perfect Clean 3 az 1-ben
Concept CP3000 Perfect Clean 3 az 1-ben
68 423 Ft
1 db raktáron

Concept CP3000 Perfect Clean 3 az 1-ben

Concept CP3000 Perfect Clean 3 az 1-ben

  • Márka: Concept
  • Garancia 2 év
  • Ajánlott: 140 m3
  • 68 423 Ft
  • ÁFA nélkül: 53 876 Ft
1 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

PERFECT CLEAN PORSZÍVÓ ÉS GŐZTISZTÍTÓ 3 AZ 1-BEN

A CP3000 Perfect Clean porszívó és gőztisztítónak 3 az 1-ben köszönhetően bármilyen kemény padlót egy mozdulattal felporszívózhat és egyúttal fel is moshat. A gőz megbízható hatásának köszönhetően allergiában szenvedőknek is alkalmas.

 

 

1. Több szabadidő – 3 az 1-ben

El tudja képzelni, hogy feleannyi idő alatt végez otthon a takarítással? Ez a Concept porszívóval és gőzfelmosóval nem a jövő zenéje, hanem a valóság. A klasszikus porszívót, a felmosóvödröt és a rongyot a kamrában hagyhatja. A CP3000-rel kényelmesen felporszívózhat és ugyanazzal a mozdulattal fel is moshatja a lakásában található kemény padlót és szőnyegeket. És mindezt a por felesleges felkavarása nélkül! Az allergiában szenvedők el lesznek ragadtatva. De akár pont fordítva is csinálhatja: felporszívózhat vagy csak felmoshat vele.

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2014.06.30
Hiteles vásárló
100 %

Előre utalással fizettem. A megerősítő mailben minden szükséges adatot megtaláltam az azonosítón kívül. Mármint ott volt, csak nem vettem észre. A levélhez csatolva küldték a számlát. Ezt nem vártam, mert a levelet a megrendelés után azonnal megkaptam. Más szavakkal, jobb lenne, ha javítanának a megerősítő mail szövegén. Meg kéne benne említeni az azonosítót és a mellékelt számlát. És így már tényleg minden tökéletes lesz :-)

2. A mágikus pára ereje

A forró gőz a háztartásokban általában megtalálható baktériumok 99 %-át képes elpusztítani. A gőztisztítás a nyomáson és a magas, 100 °C körüli hőmérsékleten alapul. A készülék vízgőzt termel, amelyet nagy nyomás hajt kifelé. Olyan ereje van, hogy feloldja az összes szennyeződést. A takarítás gyors, nagyon hatékony és egyúttal környezetkímélő is, mivel nem kell hozzá vegyi anyagokat használni. A megtisztított felületek tökéletesen tiszták és fertőtlenítve lesznek.