Concept OV1210 PERFECT párátlanító és légtisztító - fekete
Concept OV1210 PERFECT párátlanító és légtisztító - fekete
132 Ft
Kérésre

Concept OV1210 PERFECT párátlanító és légtisztító - fekete

30 nap a visszaküldésre

Concept OV1210 PERFECT párátlanító és légtisztító - fekete

  • Garancia 2 év
  • Ajánlott: 40 m3
Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ne féljen már most karácsonyi ajándékokat vásárolni.
Bontatlan csomagolásban egészen 2024.1.31-ig visszaküldheti.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Concept OV1210 PERFECT párátlanító és légtisztító – fekete

A Concept OV1210 párátlanító és légtisztító a Perfect Air terméksorozatból ideális fürdőszobákba és maximum 25 m2 méretű helyiségekbe. Napi 750 ml vizet kondenzál. A hármas szűrésnek köszönhetően a levegőben lévő szennyező anyagok akár 99%- át is kiszűri.

Mi teszi a Concept OV1210 PERFECT párásítót különlegessé?

 

1. Megszabadítja a vírusoktól és baktériumoktól

Szeretné igazán biztonságban érezni magát otthonában? A OV1210 egy következő készülék azon segédeszközök sorozatából, amelyek segítenek tisztább és egészségesebb levegőt elérni az otthonában. A hatékony szűrőrendszernek köszönhetően a baktériumok, vírusok és allergének akár 99,9%-át is eltávolítja a levegőből.

 

2. Megállj a nedvességnek

Az otthonok túlzott páratartalma nemcsak a lakhatás minőségét csökkenti, hanem az egészségünkre is káros hatással van. A magasabb páratartalom ideális környezetet biztosít a penész kialakulásához, ami egészségügyi szövődményeket okozhat. Az OV1210 modell ideális fürdőszobákba, valamint maximum 25 m2 méretű szobákban való használatra. 3 fokozatú teljesítménysebességet kínál. Egy nap alatt akár 750 ml vizet is képes kondenzálni. 1000 ml víztartállyal rendelkezik. Miután ez a tartály megtelik, a készülék automatikusan kikapcsol és villogni kezd a teli tartályt jelző fény. Az OV1210 párátlanító a mosott ruhák szárításának segítésére is használható.

 

3. Többszörös szűrés

Az OV1210 modell egy hármas szűrőrendszerrel felszerelt légtisztítót is tartalmaz, amely kiszűri a levegőben lévő káros anyagokat, és megakadályozza azok továbbterjedését. Minden egyes szűrőréteg bizonyos típusú szennyeződéseket szűr ki, együtt pedig a levegőben lévő káros anyagok majdnem 99 %-át szűrik ki, ezzel pedig hozzájárulnak a tisztább levegőhöz az otthonában.

 

4. A szűrők jellemzői

  • Porszűrő – kiszűri a durva szennyeződéseket a levegőből, mint például a porszemeket, a hajat, a szőrt, a pollent és más szennyeződéseket is
  • HEPA 13 szűrő – 99,9 %-os hatékonysággal szűri ki a minimum 0,1 mikrométer méretű részecskéket (a port, a pollent, a füstöt, a baktériumokat, a vírusokat, az allergéneket, a penészspórákat és hasonlókat)
  • Szénszűrő - elnyeli a mérgező, fullasztó és más, kellemetlen szagú gázokat és füstöket, például a formaldehidet, a benzolt és a cigarettafüstöt

 

5. Intuitív vezérlés

Az OV1210 modell érintőképernyővel van felszerelve, amelynek segítségével könnyen kiválaszthatja a kívánt üzemmódot. Működés közben a készüléket enyhe zöld háttérvilágítás világítja meg, ami növeli a vonzerejét.

 

6. Modern tervezés és csendes működés

Az OV1210 párátlanító és légtisztító vonzó design-jával tűnik ki, így tökéletesen illik minden modern otthonba. Nem rontja el a szoba megjelenését, tökéletesen illeszkedik a környezethez. Ennek a modellnek nagy előnye, hogy nagyon csendes. Csak 45 W-ot fogyaszt, tehát az energiafogyasztás szempontjából is nagyon gazdaságos.

 

7. Mi az a PM2,5?

Ezek a levegőben szálló részecskék, amelyek maximális átmérője 2,5 mikrométer. Egyszerűbb úgy elképzelni, hogy ezek olyan részecskék, amelyek átmérője 28x kisebb, mint egy emberi hajszál átmérője vagy 36x kisebbek, mint egy homokszem. Az ilyen szennyeződések belélegzése káros hatással lehet az emberek egészségére.

 

8. Perfect Air termékcsalád

Párásítók, páramentesítők, légtisztítók... Tiszta és friss levegő az otthonnak és az elmének. Nézze meg a speciális weboldalunkat, amelyet a Perfect Air terméksorozatnak szenteltünk, és derítse ki, hogy mi okozza a rossz levegőt az otthonában. Csak kattintson a szöveg mellett lévő képre.

Concept OV1210 Perfect Air

Paraméterek

Márka:
előszűrő, szénszűrő, HEPA szűrő
Ajánlott (m2)
8
Zajszint (dB)
30
Zajszint max. (dB)
50
Szín
fekete
Szélesség (cm)
19,5
Magasság (cm)
31,5
Mélység (cm)
21,5

Paraméterek

Márka:
előszűrő, szénszűrő, HEPA szűrő
Ajánlott (m2)
8
Zajszint (dB)
30
Zajszint max. (dB)
50
Szín
fekete
Szélesség (cm)
19,5
Magasság (cm)
31,5
Mélység (cm)
21,5

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.10.19
Hiteles vásárló
100 %

Azért választottam ezt a webáruházat, mert a termékek raktáron voltak, amelyeket szerettem volna megrendelni, ráadásul az ár és az értékelések is jók voltak. Ez tényleg egy olyan webáruház, amely olyan dolgokat kínál, amelyeket a lehető leggyorsabban képes is szállítani. A kommunikáció nagyszerű volt. Nincs semmi észrevételem.