Concept OV2010 Perfect Air páramentesítő
Concept OV2010 Perfect Air páramentesítő
209 Ft
Kérésre

Concept OV2010 Perfect Air páramentesítő

Concept OV2010 Perfect Air páramentesítő

Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Concept OV2010 Perfect Air párátlanító

Egyszer és mindenkorra állítsa meg a penészedést

A Concept OV2010 Perfect Air párátlanító 2 üzemmódot kínál - párátlanítás és a négyszeres szűrésnek köszönhetően légtisztítás. Legfeljebb 45 m2-es helyiségekbe alkalmas, és csendes működésű.

A levegő túlzott páratartalma nemcsak anyagi károkat okoz, hanem az egészséget is veszélyeztetheti. Ez ideális környezet a penész kialakulásához, amely mindenféle egészségügyi komplikációt okozhat. Az OV2010 párátlanító nagyszerű eszköz nemcsak az Ön egészségének, hanem a tulajdonának védelmére is. 2 üzemmódot kínál: SMART a párátlanításhoz és FAN a légtisztításhoz. Nagy előnye a nagyon csendes és gazdaságos működés. Ez egy 45 m²-es szoba számára alkalmas. Vonzó kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármely modern otthonba.

Mitől emelkedik ki a Concept OV2010?

 

1. Páramentesítés

Az OV2010 párátlanító maximális párátlanítási kapacitása 10 liter naponta. SMART párátlanítási üzemmódban a helyiség páratartalma 55%-ra van beállítva. A páratartalmat 40 és 85% között szabályozhatja. Csak válassza ki a kívánt értéket, és már csak emiatt kell aggódnia. A párátlanító rendszeresen ellenőrzi és fenntartja a beállított páratartalmat, amíg a 2,5 literes tartály meg nem telik, vagy ki nem kapcsolja. A párátlanítót kiegészítő készülékként is használhatja, amikor a lakásban szárítja a szennyest.

 

2. Páratartalom-jelző

A párátlanító előlapján található színes páratartalom-jelzésnek köszönhetően valós időben nyomon követheti a helyiség aktuális páratartalmát. A páratartalomtól függően a kijelző színe változik: piros = magas páratartalom (RH ? 71%), zöld = ideális páratartalom (RH 61-70%), kék = alacsony páratartalom (RH < 60%).

 

3. Légtisztítás

FAN légtisztító üzemmódban a készülék nem párátlanítja, hanem tisztítja a levegőt. Négyszeres szűrőrendszert használ a levegőben lévő szennyező anyagok felfogására és további terjedésük megakadályozására. A por- és szénszűrő kombinációja felfogja a durva légszennyeződéseket (porszemcsék, szőr, szőr, szőrszálak, pollenek stb.) és elnyeli a mérgező, fullasztó és egyéb szagú gázokat és füstöket (pl. formaldehid, benzol vagy cigarettafüst). Az ultraibolya sugárzás elpusztítja a káros baktériumokat, vírusokat, penészgombákat és elnyeli a szagokat. Az ionizátor frissíti és tisztítja a levegőt, növeli a negatív töltésű ionok mennyiségét, amelyek semlegesítik a levegőben lévő szagokat, és elnyelik a por, vírusok és baktériumok pozitív töltésű részecskéit. Az UV-lámpa és az ionizátor külön-külön kikapcsolható.

 

4. Időzítő

Az időzítő funkcióval akár 24 órán keresztül beállíthatja a készülék ki- és bekapcsolásának pontos idejét, így pontosan ellenőrizheti a működést.

 

5. Intuitív vezérlés

Az OV2010 érintőképernyővel van felszerelve, amely nagyon egyszerűvé és intuitívvá teszi a kívánt üzemmód kiválasztását.

 

6. Perfect Air család

Párásítók, párátlanítók, légtisztítók... Tiszta és friss levegő otthonának és elméjének. Tekintse meg a Perfect Air termékcsaládnak szentelt külön oldalunkat, és tudja meg, mi minden okozza a rossz levegőt otthonában. Csak kattintson a mellette lévő képre.

 

Specifikációk:

 • Vonzó kialakítás, amely modern terekbe illeszkedik
 • Megfogja a részecskéket, allergéneket, polleneket, szagokat, gázokat (formaldehid), penészspórákat.
 • Négyszeres légszűrés, beleértve a Többszörös levegőben szálló részecskék négyféle szűréssel, beleértve az UV + ionizációt is.
 • Légkeringés: 135 m³/h
 • Érintésvezérlés
 • 45 m²-ig terjedő szobamérethez alkalmas
 • SMART párátlanítási mód
 • FAN légtisztító üzemmód
 • Maximális párátlanítási kapacitás: 10 l/nap (30 °C 80% RH)
 • Színes háttérvilágítás a páratartalomnak megfelelően
 • Víztartály kapacitása: 2,5 l
 • Automatikus kikapcsolás, ha a tartály megtelt, riasztással együtt
 • Mosás szárítási mód
 • Időzítő
 • Csendes működés: 37-39 dB
 • Szín: fehér/ezüst
 • Teljesítmény: 165 W
 • Kábel hossza: 1,5 m
 • Méretek: 350 x 200 x 490 mm

Paraméterek

Üzemelési hőm. tartomány (°C)
5-32
Ajánlott (m2)
20
Zajszint max. (dB)
39
Szín
fehér
Tartály űrtartalma (l)
2,5
Kondenzátum elvezetése
gravitációs úton / tartályba
Magasság (cm)
49
Szélesség (cm)
35
Mélység (cm)
20
Tömeg (kg)
10,5
Ventilátor auto. kikapcsol
Igen (késleltetéssel)
Tömlő
külön megvásárolható

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

TFA 30.5020 páratartalom-mérő ablakba (kültéri használatra is) Detail

8 390 Ft

TFA 30.5027.01 higrométer Detail

4 990 Ft

TFA 30.5027.01 higrométer

>5 db raktáron

TFA 30.5027.02 higrométer Detail

4 923 Ft

TFA 30.5027.02 higrométer

3-4 db raktáron

Olimpia Splendid szűrőkészlet Detail

5 490 Ft

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Lanaform LA120701 Detail

5 490 Ft

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Boneco WX200 Detail

5 490 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.07.01
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.