Coway Airmega légtisztító

Coway Airmega légtisztító

  • Márka: COWAY
  • Garancia 2 év
  • Ajánlott: 100 m3
raktáron 1-2 db raktáron
  • 284 428 Ft
  • ÁFA nélkül: 223 959 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Coway AirMega

A Coway AirMega légtisztító egy nagyon hatékony légtisztító, amely mindkét oldalról szűr. Nagy helyiségekbe és azok számára alkalmas, akik a lehető legjobb klímát szeretnék elérni. A légtisztítót bárhonnét vezérelheti az alkalmazássegítségével, ennek köszönhetően mindig ellenőrzése alatt tarthatja a családja által belélegzett levegőt. Az egyszerűbb üzemeltetéshez az AirMega légtisztító számos intelligens funkcióval rendelkezik. Nagyon halk és számtalan káros anyagtól megszabadítja a levegőt.

A Coway AirMega légtisztító nagyon erős, desing-ja stílusos, letisztult és kompakt. Az AirMega nyilvános helyekre, irodákba, iskolákba, egészségügyi létesítményekbe és nagyobb szobákba is alkalmas. Teljesítménye max. 561 m³/h és max. 117 m² méretű helyiség levegőjét képes megtisztítani. Mivel kétoldalról szívja be a levegőt, a levegő egyenletesen kering, a légtisztító kapacitása nő, miközben alacsony a zajszintje.

 

A Coway légtisztító a prémium minőségének és elsőosztályú design-jának köszönhetően számos díjat nyert

   

Mi teszi különlegessé a Coway AirMega légtisztítót?

Coway AIRMEGA aplikace

2. Intelligens funkciók

A Coway AirMega légtisztító számos funkcióval rendelkezik, amelyeknek köszönhetően az üzemelése teljesen automatizált lehet, így nem kell a beállításokkal vesztegetni az idejét. Egyszerűen beállíthatja a légtisztítót a szükségletei alapján, a többiről pedig a légtisztító gondoskodik.
 
Intelligens üzemmód - ajánlott mód, amelyben a ventilátor sebességét automatikusan állítja be a levegő aktuális minőségétől függően. Ez a légtisztító legtakarékosabb és legpraktikusabb üzemmódja. Amikor az AirMega intelligens módban van, egyúttal az Eco Mode funkció is aktív. Ez azt jelenti, hogy ha a levegő minősége kiváló marad 10 percen át, a ventilátor automatikusan kikapcsol, így pedig a légtisztító energiát takarít meg. A részecske érzékelő azonban mindig működik. Amint rosszabb lesz a levegő minősége, a ventilátor automatikusan bekapcsol. Még kiváló minőség esetén is 30 perc után bekapcsol a ventilátor, 10 percen át tisztítja a levegőt és ha a levegő minősége továbbra is kiváló lesz, a ventilátor újra 30 percre kikapcsol.

3. Egyszerű és nagyon hatékony szűrőrendszer

A légtisztító 3-fokozatú szűrőrendszerrel rendelkezik, amely eltávolítja a levegőből a port, a pollent, az állati eredetű allergéneket, a cigarettafüstöt, a baktériumokat, a vírusokat, a penészspórákat, a szerves vegyi anyagokat és a háztartásban előforduló szagokat
 
Előszűrő - a mosható előszűrő megszabadítja a levegőt a legnagyobb szennyeződésektől (por, haj, állati szőr), ezzel pedig a többi szűrőt kíméli
 
Aktívszén-szűrő - a granulátum formájú aktív szén megbízhatóan nyeli el az állati és főzés közben keletkező szagokat, a cigarettafüstöt és némely illékony szerves anyagot is (3x hatékonyabb, mint a hagyományos szénszűrő)

HEPA szűrő - elnyeli az összes, 0,3 mikron feletti méretű allergén anyag és szennyeződés 99,97 %-át,  például a virágport, az atkákat, a penészspórákat, az ultrafinom porszemeket, állati eredetű allergén  anyagokat, baktériumokat és mikroorganizmusokat.

 

4. Egyéb prémium funkciók

Levegőminőség-jelző - a LED jelzőfény valós időben nyújt információt a levegő minőségéről. Egyszerűen felismerheti a színek alapján. A Coway AirMega légtisztító a levegő minőségét kékeszöld (tiszta levegő) színtől kezdve vöröses-lila (erősen szennyezett levegő) színig jelzi.

Levegőminőség-érzékelő - az AirMega egy érzékeny érzékelővel rendelkezik, amely állandóan méri a levegő minőségét a helyiségben. Intelligens módban a ventilátor sebessége automatikusan alkalmazkodik a levegőben lévő nem kívánt részecskék mennyiségéhez. Az érzékelő érzékenységét három módban állíthatja be - magas, közepes vagy alacsony.

További funkciók

  • Dupla szívás
  • Auto Stop
  • Jelzi, ha cserélni kell a szűrőt
  • Alvás üzemmód

Coway Storm ASTMA OCH ALLERGI

Coway Airmega interiér

 

Paraméterek

előszűrő+HEPA+szén
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ventilátor fokozatok
4
Zajszint
22-52
Szín
fehér-fekete
Porérzékelő
igen
Szagérzékelő
nem
Távirányító
igen (alkalmazással)
Magasság
532
Szélesség
345
Mélység
345

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket az Árukeresőn?

hoz  Hiteles vásárló

A bolti konzultáció alapján választottam ezt a légtisztítót

minden szempontból megfelel

hoz  Hiteles vásárló

Az eladó ajánlása alapján. Minden úgy van, ahogy hirdették.

Könnyű, halk, jó design

Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 761 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2016.05.14
Hiteles vásárló
100 %

Jó választék, áttekinthető oldalak, videók, jó kommunikáció a webáruházzal. A megvásárolt légkondicionáló minőségét igazán majd csak nyáron fogom tudni tesztelni, a legnagyobb forróságban. De eddig minden a legnagyobb rendben van, elégedett vagyok. A boltot csak ajánlani tudom.