Coway Airmega légtisztító
Coway Airmega légtisztító
249 000 Ft
4 db raktáron

Coway Airmega légtisztító
SMART légtisztító wifivel, nagy teljesítményű légtisztító akár 120 m²-es helyiségben is

Coway Airmega légtisztító
SMART légtisztító wifivel, nagy teljesítményű légtisztító akár 120 m²-es helyiségben is

  • Márka: COWAY
  • Garancia 2 év
249 000 Ft
290 000 Ft
4 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Értékelés (6)

95%

5
6x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
vásárolt 200+vásárolt
megelégedés 100%megelégedés

Értékelések (2)

Hiteles vásárló

A bolti konzultáció alapján választottam ezt a légtisztítót

minden szempontból megfelel

Hiteles vásárló

Az eladó ajánlása alapján. Minden úgy van, ahogy hirdették.

Könnyű, halk, jó design

Értékelések

Coway AirMega

A Coway AirMega légtisztító egy nagyon hatékony légtisztító, amely mindkét oldalról szűr. Nagy helyiségekbe és azok számára alkalmas, akik a lehető legjobb klímát szeretnék elérni. A légtisztítót bárhonnét vezérelheti az alkalmazássegítségével, ennek köszönhetően mindig ellenőrzése alatt tarthatja a családja által belélegzett levegőt. Az egyszerűbb üzemeltetéshez az AirMega légtisztító számos intelligens funkcióval rendelkezik. Nagyon halk és számtalan káros anyagtól megszabadítja a levegőt.

A Coway AirMega légtisztító nagyon erős, desing-ja stílusos, letisztult és kompakt. Az AirMega nyilvános helyekre, irodákba, iskolákba, egészségügyi létesítményekbe és nagyobb szobákba is alkalmas. Teljesítménye max. 561 m³/h és max. 117 m² méretű helyiség levegőjét képes megtisztítani. Mivel kétoldalról szívja be a levegőt, a levegő egyenletesen kering, a légtisztító kapacitása nő, miközben alacsony a zajszintje.

A Coway légtisztító a prémium minőségének és elsőosztályú design-jának köszönhetően számos díjat nyert

 

 

Mi teszi különlegessé a Coway AirMega légtisztítót?

 

1. SMART IOCare mobilalkalmazás

Az IOCare egy ingyenesen letölthető alkalmazás az AirMega légtisztító kényelmes vezérléséhez, ellenőrzéséhez és statisztikáihoz. Az alkalmazás letölthető a Google Play vagy App Store áruházból. Az alkalmazás használatához rendelkeznie kell Wi-Fi-vel. A légtisztító használatához nem kötelező az alkalmazás, ám nagyon hasznos kiegészítő.

 

2. Intelligens funkciók

A Coway AirMega légtisztító számos funkcióval rendelkezik, amelyeknek köszönhetően az üzemelése teljesen automatizált lehet, így nem kell a beállításokkal vesztegetni az idejét. Egyszerűen beállíthatja a légtisztítót a szükségletei alapján, a többiről pedig a légtisztító gondoskodik.

Intelligens üzemmód - ajánlott mód, amelyben a ventilátor sebességét automatikusan állítja be a levegő aktuális minőségétől függően. Ez a légtisztító legtakarékosabb és legpraktikusabb üzemmódja. Amikor az AirMega intelligens módban van, egyúttal az Eco Mode funkció is aktív. Ez azt jelenti, hogy ha a levegő minősége kiváló marad 10 percen át, a ventilátor automatikusan kikapcsol, így pedig a légtisztító energiát takarít meg. A részecske érzékelő azonban mindig működik. Amint rosszabb lesz a levegő minősége, a ventilátor automatikusan bekapcsol. Még kiváló minőség esetén is 30 perc után bekapcsol a ventilátor, 10 percen át tisztítja a levegőt és ha a levegő minősége továbbra is kiváló lesz, a ventilátor újra 30 percre kikapcsol.

 

3. Egyszerű és nagyon hatékony szűrőrendszer

A légtisztító 3-fokozatú szűrőrendszerrel rendelkezik, amely eltávolítja a levegőből a port, a pollent, az állati eredetű allergéneket, a cigarettafüstöt, a baktériumokat, a vírusokat, a penészspórákat, a szerves vegyi anyagokat és a háztartásban előforduló szagokat. 

Előszűrő - a mosható előszűrő megszabadítja a levegőt a legnagyobb szennyeződésektől (por, haj, állati szőr), ezzel pedig a többi szűrőt kíméli

Aktívszén-szűrő - a granulátum formájú aktív szén megbízhatóan nyeli el az állati és főzés közben keletkező szagokat, a cigarettafüstöt és némely illékony szerves anyagot is (3x hatékonyabb, mint a hagyományos szénszűrő)

HEPA szűrő - elnyeli az összes, 0,3 mikron feletti méretű allergén anyag és szennyeződés 99,97 %-át,  például a virágport, az atkákat, a penészspórákat, az ultrafinom porszemeket, állati eredetű allergén  anyagokat, baktériumokat és mikroorganizmusokat.

 

4. Egyéb prémium funkciók

Levegőminőség-jelző - a LED jelzőfény valós időben nyújt információt a levegő minőségéről. Egyszerűen felismerheti a színek alapján. A Coway AirMega légtisztító a levegő minőségét kékeszöld (tiszta levegő) színtől kezdve vöröses-lila (erősen szennyezett levegő) színig jelzi.

Levegőminőség-érzékelő - az AirMega egy érzékeny érzékelővel rendelkezik, amely állandóan méri a levegő minőségét a helyiségben. Intelligens módban a ventilátor sebessége automatikusan alkalmazkodik a levegőben lévő nem kívánt részecskék mennyiségéhez. Az érzékelő érzékenységét három módban állíthatja be - magas, közepes vagy alacsony.

További funkciók

  • Dupla szívás
  • Auto Stop
  • Jelzi, ha cserélni kell a szűrőt
  • Alvás üzemmód

 

5. Tanúsítványok és hatékonyság

A Coway AirMega légtisztítót a svédországi Asztmában és allergiában szenvedők szövetsége és az északi államokat (Norvégia, Svédország és Dánia) tömörítő Asociace Asthma Allergy Nordic is ajánlja. A szervezetek célja segíteni a vásárlóknak megtalálni a minőségi termékeket, amelyeket a szervezetek gondosan válogattak ki.

 

Coway Airmega légtisztító

Paraméterek

EAN
8809239759817
előszűrő + HEPA + szén
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ajánlott (m2)
120
Ventilátor fokozatok
4
Zajszint (dB)
22
Zajszint max. (dB)
52
Szín
fehér-fekete
Porérzékelő
igen
Szagérzékelő
nem
Távirányító
igen (alkalmazással)
Magasság (cm)
53,2
Szélesség (cm)
34,5
Mélység (cm)
34,5

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket az Árukeresőn?

hoz  Hiteles vásárló

A bolti konzultáció alapján választottam ezt a légtisztítót

minden szempontból megfelel

hoz  Hiteles vásárló

Az eladó ajánlása alapján. Minden úgy van, ahogy hirdették.

Könnyű, halk, jó design

Kiegészítők

Szűrőkészlet COWAY AirMega légtisztítóhoz Detail

49 990 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.04.01
Hiteles vásárló
100 %

Egy másik értékelésben olvastam, hogy a vásárló panaszkodott, hogy két nappal később volt elérhető a termék, mint ahogy azt a webáruház feltüntette. Ezért írtam a webáruház oldalán lévő chaten, hogy tényleg raktáron-e van a termék. A választ, hogy igen, a hivatalos nyitvatartási időtől függetlenül megkaptam. Megrendeltem a terméket, az online fizetést választotta, és még aznap délután meg is kaptam. Nem volt semmi probléma.