Elektromos kerékpárok

Nem kell többé megizzadni a lejtőn felfelé! Az elektromos kerékpárok technológiai előrelépést jelentenek ebben a sportágban. A pedálok vagy a hátsó kerék elektromos meghajtása még a gyengébb fizikumú kerékpárosoknak is segít feljutni a hegyre.

A legjobb e-kerékpárokkal a várost és a természetet is bejárhatja. Az összecsukható e-kerékpárokkal munkába is járhat. Csukja össze az elektromos kerékpár vázát, és egyszerűen vigye magával az irodába. Az e-kerékpárok hatótávolsága ráadásul akár 80 km is lehet, így akár hétvégi túrákra is mehet vele.

Férfiak és nők számára egyaránt kínálunk e-kerékpárokat a legmagasabb minőségben. Elektromos kerékpárjaink a dinamikus formatervezést és a fejlett funkciókat ötvözik. Az Aerium összecsukható elektromos kerékpárok sebességmérő kijelzője a kormányon található és még közvetlen napfényben is jól látható.

Az elektromos kerékpárok segítenek újra a nyeregbe szállni. Használja ki az ajánlatunkat és szerezzen be egy minőségi elektromos kerékpárt nagy teljesítményű akkumulátorral.

További információk
Összecsukható elektromos kerékpár AERIUM ECO FLYING F250 20" 2022 red Detail

559 900 Ft

Max. hatótávolság (km) 60, Maximális sebesség (km/óra) 30, Kerékméret (hüvelyk) 20,
AERIUM ECO FLYING F250 20" 2022 összecsukható elektromos kerékpár, szürke Detail

499 900 Ft

559 900 Ft

Max. hatótávolság (km) 60, Maximális sebesség (km/óra) 30, Kerékméret (hüvelyk) 20,
AERIUM HIMO Z250 20" 2022 összecsukható elektromos kerékpár, szürke Detail

495 840 Ft

Max. hatótávolság (km) 80, Maximális sebesség (km/óra) 25, Kerékméret (hüvelyk) 20,


A legjobb mobil klímák 2023-ben - Az Aerium.hu elárulja, hogy melyik hűt a legjobban

Melege van? A legjobb mobil klíma modelleket teszteltük az Aeriumnál ☑️ Melyik a legcsendesebb, a legerősebb vagy a leggazdaságosabb?

A legjobb Aerium elektromos rollerek 2023-ben: melyiket válasszuk?

Elektromos rollert keres, és nem tudja, hogy melyik konkrét modellt válassza? Jöjjön és nézzük meg együtt a legjobbnak ítélt Aerium modelleket 2023-ben.

A legjobb Aerium drónok 2023-ben: melyiket válasszuk?

Kamerás drónt keres, amellyel változatossá teheti az utazásain készült videóit, vagy akár az influencerek közé is betörhet? Összehasonlítást készítettünk önnek a TOP modelljeinkről!

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.04.20
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)