Elektromos kerékpárok

Nem kell többé megizzadni a lejtőn felfelé! Az elektromos kerékpárok technológiai előrelépést jelentenek ebben a sportágban. A pedálok vagy a hátsó kerék elektromos meghajtása még a gyengébb fizikumú kerékpárosoknak is segít feljutni a hegyre.

A legjobb e-kerékpárokkal a várost és a természetet is bejárhatja. Az összecsukható e-kerékpárokkal munkába is járhat. Csukja össze az elektromos kerékpár vázát, és egyszerűen vigye magával az irodába. Az e-kerékpárok hatótávolsága ráadásul akár 80 km is lehet, így akár hétvégi túrákra is mehet vele.

Férfiak és nők számára egyaránt kínálunk e-kerékpárokat a legmagasabb minőségben. Elektromos kerékpárjaink a dinamikus formatervezést és a fejlett funkciókat ötvözik. Az Aerium összecsukható elektromos kerékpárok sebességmérő kijelzője a kormányon található és még közvetlen napfényben is jól látható.

Az elektromos kerékpárok segítenek újra a nyeregbe szállni. Használja ki az ajánlatunkat és szerezzen be egy minőségi elektromos kerékpárt nagy teljesítményű akkumulátorral.

További információk

AERIUM ECO FLYING F250 20" 2022 összecsukható elektromos kerékpár, szürke Detail

499 900 Ft

559 900 Ft

Max. hatótávolság (km) 60, Maximális sebesség (km/óra) 30, Kerékméret (hüvelyk) 20,
Összecsukható elektromos kerékpár AERIUM ECO FLYING F250 20" 2022 red Detail

559 900 Ft

Összecsukható elektromos kerékpár AERIUM ECO FLYING F250 20" 2022 red

Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Max. hatótávolság (km) 60, Maximális sebesség (km/óra) 30, Kerékméret (hüvelyk) 20,
AERIUM HIMO Z250 20" 2022 összecsukható elektromos kerékpár, szürke Detail

495 840 Ft

Max. hatótávolság (km) 80, Maximális sebesség (km/óra) 25, Kerékméret (hüvelyk) 20,


A legjobb Aerium drónok 2022-ben: melyiket válasszuk?

Kamerás drónt keres, amellyel változatossá teheti az utazásain készült videóit, vagy akár az influencerek közé is betörhet? Összehasonlítást készítettünk önnek a TOP modelljeinkről!

Hogyan válasszunk drónt? Az Aerium.hu végigvezeti Önt a 2023-as év minden fontos lépésén!

Hogyan válasszunk drónt? Az Aerium.hu végigvezeti Önt a 2023-as év minden fontos lépésén! A kamerás drónok számos szakmai terület alapfelszereltségévé váltak.

A legjobb párátlanítók 2023-ben - Az Aerium.hu bemutatja a TOP modelleket

Harmatosak az ablakai vagy penészes az otthona? Ez túlzott páratartalommal kapcsolatos problémákat jelez - de a TOP párátlanítóink tökéletesen megbirkóznak vele. Melyiket választja?

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.12.11
Hiteles vásárló
100 %

Jó választék, áttekinthető oldalak, videók, jó kommunikáció a webáruházzal. A megvásárolt légkondicionáló minőségét igazán majd csak nyáron fogom tudni tesztelni, a legnagyobb forróságban. De eddig minden a legnagyobb rendben van, elégedett vagyok. A boltot csak ajánlani tudom.