Elektromos kerékpárok

Nem kell többé megizzadni a lejtőn felfelé! Az elektromos kerékpárok technológiai előrelépést jelentenek ebben a sportágban. A pedálok vagy a hátsó kerék elektromos meghajtása még a gyengébb fizikumú kerékpárosoknak is segít feljutni a hegyre.

A legjobb e-kerékpárokkal a várost és a természetet is bejárhatja. Az összecsukható e-kerékpárokkal munkába is járhat. Csukja össze az elektromos kerékpár vázát, és egyszerűen vigye magával az irodába. Az e-kerékpárok hatótávolsága ráadásul akár 80 km is lehet, így akár hétvégi túrákra is mehet vele.

Férfiak és nők számára egyaránt kínálunk e-kerékpárokat a legmagasabb minőségben. Elektromos kerékpárjaink a dinamikus formatervezést és a fejlett funkciókat ötvözik. Az Aerium összecsukható elektromos kerékpárok sebességmérő kijelzője a kormányon található és még közvetlen napfényben is jól látható.

Az elektromos kerékpárok segítenek újra a nyeregbe szállni. Használja ki az ajánlatunkat és szerezzen be egy minőségi elektromos kerékpárt nagy teljesítményű akkumulátorral.

További információk

AERIUM HIMO Z250 20" 2022 összecsukható elektromos kerékpár, szürke Detail

495 840 Ft

Max. hatótávolság (km) 80, Maximális sebesség (km/óra) 25, Kerékméret (hüvelyk) 20,
AERIUM ECO FLYING F250 20" 2022 összecsukható elektromos kerékpár, szürke Detail

519 900 Ft

559 900 Ft

Max. hatótávolság (km) 60, Maximális sebesség (km/óra) 30, Kerékméret (hüvelyk) 20,
Összecsukható elektromos kerékpár AERIUM ECO FLYING F250 20" 2022 red Detail

559 900 Ft

Összecsukható elektromos kerékpár AERIUM ECO FLYING F250 20" 2022 red

Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Max. hatótávolság (km) 60, Maximális sebesség (km/óra) 30, Kerékméret (hüvelyk) 20,


Segítség párátlanító választásban

Tanácstalan, hogy hogyan válassza ki a megfelelő párátlanítót? Ez a cikk arról szól, hogy mire kell odafigyelni, beleértve az ajánlott termékeket is.

Hogyan válasszunk légtisztítót, lépésről lépésre

Köhög, gyakran beteg vagy allergiában szenved? Megoldást jelenthet egy légtisztító beszerzése. Olvassa el, hogyan válasszon megfelelő légtisztítót, lépésről lépésre.

Hogyan válasszunk hősugárzót? Választási útmutató

A külső hőmérséklet nulla körüli, azonban az Ön lakásában még nem fűtenek? Nem muszáj fagyoskodnia és abban bízni, hogy a hatalmas mennyiségű forró tea a segítségére lesz, ugyanis a hősugárzó kiváló megoldás lehet erre a problémára!

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.09.19
Hiteles vásárló
100 %

Azért választottam ezt a webáruházat, mert a termékek raktáron voltak, amelyeket szerettem volna megrendelni, ráadásul az ár és az értékelések is jók voltak. Ez tényleg egy olyan webáruház, amely olyan dolgokat kínál, amelyeket a lehető leggyorsabban képes is szállítani. A kommunikáció nagyszerű volt. Nincs semmi észrevételem.