FAKIR HT 400 hősugárzó
FAKIR HT 400 hősugárzó
41 344 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

FAKIR HT 400 hősugárzó

FAKIR HT 400 hősugárzó

  • Márka: FAKIR
  • Ajánlott: 60 m3
  • 41 344 Ft
  • ÁFA nélkül: 32 554 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

A HT 400 oszlop kerámia hősugárzó olyan modern hősugárzó, amely minden típusú beltérbe megfelelő. Minden modell egyedi dizájnú, a német IQtherm - FAKIR márka csúcsminőségének garanciájával. Érintővezérlős LED kijelzővel, távirányítóval, termosztáttal, időzítős kikapcsolással és a fűtési teljesítmény szabályozásának két lehetőségével ellátott.

A hősugárzó alapja egy karbonszálas fűtőbetét, amelyet egy kerámia házban helyeztek el. Az eredmény kellemes meleg, amely az egész helyiségben eloszlik. A rendszer előnye, hogy a hőmérséklet nagyon gyorsan felmelegszik, valamint a kerámia tok hőtartó tulajdonsága, amely a hősugárzó kikapcsolását követően még egy bizonyos időn át hőt sugároz, így nem csökken le hirtelen a hőmérséklet a fűtött helyiségben. Egy másik előnye a kompakt méret, a könnyű súly, ebből kifolyólag pedig a könnyű mobilitás, tehát szükség esetén könnyedén áthelyezhetjük máshova.

A HT oszlop kerámia hősugárzó túlmelegedés elleni biztosítékkal ellátott, amely szükség esetén megbízhatóan kikapcsolja az eszközt. A hősugárzó ANTI FROST (fagyvédelem) funkciós termosztáttal ellátott. A funkció aktiválását követően a hősugárzó fagypont feletti hőmérsékletet biztosít a helyiségben, alacsony energiafogyasztás mellett. Ennek hála védi a befagyástól és a károsodástól például a vízszivattyúkat, a házi vízműket és hasonlókat.

Használat: kiegészítő fűtésként vagy irodákban, kis üzletekben és üzemekben, szabadidős létesítményekben stb. fő fűtési rendszerként használható.

A hősugárzó csatlakozó kábellel és villásdugóval ellátott az egyszerű csatlakozás érdekében

A HT 400 hősugárzó előnyei:

  • 2 teljesítményszint (1,3 - 2,0 kW)
  • oszcilláció
  • időzítő
  • termosztát ANTI FROST funkcióval
  • távirányító

Paraméterek

Hőteljesítmény (kW)
2,0
Teljesítmény szabályozása
manuális
Ventilátor fokozatok
2
Szín
fehér
Benti terület (m2)
24
Termosztát
igen (digitális)
Távirányító
igen
Magasság (cm)
52
Szélesség (cm)
21
Mélység (cm)
17
Tömeg (kg)
1,9

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2019.07.02
Hiteles vásárló
100 %

Egy másik értékelésben olvastam, hogy a vásárló panaszkodott, hogy két nappal később volt elérhető a termék, mint ahogy azt a webáruház feltüntette. Ezért írtam a webáruház oldalán lévő chaten, hogy tényleg raktáron-e van a termék. A választ, hogy igen, a hivatalos nyitvatartási időtől függetlenül megkaptam. Megrendeltem a terméket, az online fizetést választotta, és még aznap délután meg is kaptam. Nem volt semmi probléma.