FAKIR HT 700 hősugárzó
FAKIR HT 700 hősugárzó
210 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

FAKIR HT 700 hősugárzó

FAKIR HT 700 hősugárzó

  • Márka: FAKIR
  • Ajánlott: 60 m3
Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Wifi modem - a hősugárzó bárhonnét vezérelhető vele!

A HT 700 oszlop kerámia hősugárzó olyan modern hősugárzó, amely minden típusú beltérbe megfelelő. Minden modell egyedi dizájnú, a német IQtherm - FAKIR márka csúcsminőségének garanciájával. Érintővezérlős LED kijelzővel, távirányítóval, termosztáttal, időzítős kikapcsolással és a fűtési teljesítmény szabályozásának két lehetőségével ellátott. A HT 700 modell ráadásul wifi modemmel is felszerelt, így egy mobilalkalmazás segítségével bárhonnét vezérelheti az okostelefonjáról vagy a tabletjéről (a világ bármely pontjáról vezérelheti, ha van internet hozzáférése).

A hősugárzó alapja egy karbonszálas fűtőbetét, amelyet egy kerámia házban helyeztek el. Az eredmény kellemes meleg, amely az egész helyiségben eloszlik. A rendszer előnye, hogy a hőmérséklet nagyon gyorsan felmelegszik, valamint a kerámia tok hőtartó tulajdonsága, amely a hősugárzó kikapcsolását követően még egy bizonyos időn át hőt sugároz, így nem csökken le hirtelen a hőmérséklet a fűtött helyiségben. Egy másik előnye a kompakt méret, a könnyű súly, ebből kifolyólag pedig a könnyű mobilitás, tehát szükség esetén könnyedén áthelyezhetjük máshova.

A HT oszlop kerámia hősugárzó túlmelegedés elleni biztosítékkal ellátott, amely szükség esetén megbízhatóan kikapcsolja az eszközt. A hősugárzó ANTI FROST (fagyvédelem) funkciós termosztáttal ellátott. A funkció aktiválását követően a hősugárzó fagypont feletti hőmérsékletet biztosít a helyiségben, alacsony energiafogyasztás mellett. Ennek hála védi a befagyástól és a károsodástól például a vízszivattyúkat, a házi vízműket és hasonlókat.

Használat: kiegészítő fűtésként vagy irodákban, kis üzletekben és üzemekben, szabadidős létesítményekben stb. fő fűtési rendszerként használható.

A hősugárzó csatlakozó kábellel és villásdugóval ellátott az egyszerű csatlakozás érdekében

A HT 700 hősugárzó előnyei:

  • Wi-Fi modem - bárhonnét vezérelhető a hősugárzó
  • 2 teljesítményszint (1,3 - 2,0 kW)
  • oszcilláció
  • időzítő
  • termosztát ANTI FROST funkcióval
  • távirányító

Paraméterek

Hőteljesítmény (kW)
2,0
Teljesítmény szabályozása
manuális
Ventilátor fokozatok
2
Szín
fehér
Benti terület (m2)
24
Termosztát
igen (digitális)
Távirányító
igen
Magasság (cm)
57
Szélesség (cm)
23
Mélység (cm)
20
Tömeg (kg)
2,2

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2013.08.02
Hiteles vásárló
100 %

Nagyon gyors szállítás. A klímát a boltban ajánlották, amelyet a webáruházon keresztül rendeltem meg és kártyával fizettem ki. A megrendelést körülbelül 17:00 körül küldtem el és a terméket másnap 8:00-kor kaptam meg.