Gyermek elektromos rollerek

Vonja be gyermekeit az utazásokba! Gyermek elektromos robogó tökéletes közlekedési eszköz családi kirándulásokhoz, városi kirándulásokhoz és baráti délutánokhoz. Elektromos robogók gyerekeknekés sebességüket biztonságos szintre csökkentik, ami jelentősen csökkenti az esetleges balesetek kockázatát. Azonban soha ne feledkezzünk meg a sisakról!

További információk

AERIUM E-FOX elektromos roller gyerekeknek, fekete Detail

54 900 Ft

AERIUM E-FOX elektromos roller gyerekeknek, fekete

2 db raktáron

Max. hatótávolság (km) 8, Maximális sebesség (km/óra) 10, Kerékméret (hüvelyk) 5,


A legjobb mobil klímaberendezések 2022 - A Aerium.hu tanácsot ad, melyik hűti le Önt a legjobban.

Meleged van? A Vzdušínnál elkészítettük a legjobb mobil klíma modellek tesztjét ☑️ Melyik a legcsendesebb, legerősebb vagy a leggazdaságosabb?

Hogyan válasszunk drónt? Az Aerium.hu bemutatja önnek az összes fontos lépést

Hogyan válasszunk drónt? A Vzdusin.cz végigvezeti Önt a 2021-re vonatkozó összes fontos lépésen! A kamerás drónok számos szakmai terület alapfelszereltségévé váltak.

Hogyan válasszunk elektromos rollert? Útmutató lépésről lépésre!

Az elektromos roller választása úgy néz ki, mint egy séta egy rózsakertben, de ha nem veszi figyelembe a megfelelő kritériumokat, előfordulhat, hogy nem megfelelő modellt kap. Hogyan lehet ezt elkerülni?

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.04.27
Hiteles vásárló
100 %

Előre utalással fizettem. A megerősítő mailben minden szükséges adatot megtaláltam az azonosítón kívül. Mármint ott volt, csak nem vettem észre. A levélhez csatolva küldték a számlát. Ezt nem vártam, mert a levelet a megrendelés után azonnal megkaptam. Más szavakkal, jobb lenne, ha javítanának a megerősítő mail szövegén. Meg kéne benne említeni az azonosítót és a mellékelt számlát. És így már tényleg minden tökéletes lesz :-)