UV-lámpa

A légtisztításhoz néha ultraviola sugárzás technológiát használnak. A szennyezett levegőt az UV-lámpa intenzív sugárzásának teszik ki, amely hatékonyan semmisíti meg a vírusokat, baktériumokat, penészt és más szerves eredetű szennyeződéseket is. Mivel az UV-lámpa mindig a légtisztító belsejébe van zárva, hatékonysága a légtisztító légáram mennyiségétől függ, akárcsak a légszűrőkkel végzett mechanikus tisztításnál. Az UV-lámpa megléte a légtisztítóban többek között nélkülözhetetlen a nano-fotokatalizátoros szűrő aktiválásához.

Az influenza és más légúti megbetegedések főleg a levegőben terjednek. Az ultraviola sugárzás lebontja a levegőben található mikroorganizmusok (vírusok és baktériumok) DNS-ét. A lámpa élettartama 2 és 5 év között mozog.


Vissza
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 823 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2016.03.12
Hiteles vásárló
100 %

Elégedett vagyok. Ha nem is lakik az ember egy olyan városban, ahol hagyományos boltjuk is lenne, még mindig ott a lehetőség a webáruházon keresztül vásárolni. Ez a cég szerintem mindenképpen stabilnak mondható. Elégedett vagyok és természetesen mindenkinek ajánlom.