UV-lámpa

A légtisztításhoz néha ultraviola sugárzás technológiát használnak. A szennyezett levegőt az UV-lámpa intenzív sugárzásának teszik ki, amely hatékonyan semmisíti meg a vírusokat, baktériumokat, penészt és más szerves eredetű szennyeződéseket is. Mivel az UV-lámpa mindig a légtisztító belsejébe van zárva, hatékonysága a légtisztító légáram mennyiségétől függ, akárcsak a légszűrőkkel végzett mechanikus tisztításnál. Az UV-lámpa megléte a légtisztítóban többek között nélkülözhetetlen a nano-fotokatalizátoros szűrő aktiválásához.

Az influenza és más légúti megbetegedések főleg a levegőben terjednek. Az ultraviola sugárzás lebontja a levegőben található mikroorganizmusok (vírusok és baktériumok) DNS-ét. A lámpa élettartama 2 és 5 év között mozog.


Vissza
Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.10.20
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)