UV-lámpa

A légtisztításhoz néha ultraviola sugárzás technológiát használnak. A szennyezett levegőt az UV-lámpa intenzív sugárzásának teszik ki, amely hatékonyan semmisíti meg a vírusokat, baktériumokat, penészt és más szerves eredetű szennyeződéseket is. Mivel az UV-lámpa mindig a légtisztító belsejébe van zárva, hatékonysága a légtisztító légáram mennyiségétől függ, akárcsak a légszűrőkkel végzett mechanikus tisztításnál. Az UV-lámpa megléte a légtisztítóban többek között nélkülözhetetlen a nano-fotokatalizátoros szűrő aktiválásához.

Az influenza és más légúti megbetegedések főleg a levegőben terjednek. Az ultraviola sugárzás lebontja a levegőben található mikroorganizmusok (vírusok és baktériumok) DNS-ét. A lámpa élettartama 2 és 5 év között mozog.


Vissza
Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.08.01
Hiteles vásárló
100 %

Másoknak is ajánlom, hogy ebben a webáruházban vásároljon. Pénteken rendeltem meg a terméket és kedd délelőtt már meg is kaptam. Eddig még nem próbáltam ki a légkondicionálót, mert nem volt akkora hőség. Remélem, hogy az elképzeléseim szerint fog működni.