UV-lámpa

A légtisztításhoz néha ultraviola sugárzás technológiát használnak. A szennyezett levegőt az UV-lámpa intenzív sugárzásának teszik ki, amely hatékonyan semmisíti meg a vírusokat, baktériumokat, penészt és más szerves eredetű szennyeződéseket is. Mivel az UV-lámpa mindig a légtisztító belsejébe van zárva, hatékonysága a légtisztító légáram mennyiségétől függ, akárcsak a légszűrőkkel végzett mechanikus tisztításnál. Az UV-lámpa megléte a légtisztítóban többek között nélkülözhetetlen a nano-fotokatalizátoros szűrő aktiválásához.

Az influenza és más légúti megbetegedések főleg a levegőben terjednek. Az ultraviola sugárzás lebontja a levegőben található mikroorganizmusok (vírusok és baktériumok) DNS-ét. A lámpa élettartama 2 és 5 év között mozog.


Vissza
Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.04.01
Hiteles vásárló
100 %

Egy másik értékelésben olvastam, hogy a vásárló panaszkodott, hogy két nappal később volt elérhető a termék, mint ahogy azt a webáruház feltüntette. Ezért írtam a webáruház oldalán lévő chaten, hogy tényleg raktáron-e van a termék. A választ, hogy igen, a hivatalos nyitvatartási időtől függetlenül megkaptam. Megrendeltem a terméket, az online fizetést választotta, és még aznap délután meg is kaptam. Nem volt semmi probléma.