Lanaform Borneo aroma diffúzor
Lanaform Borneo aroma diffúzor
53 Ft
Raktáron a külső raktáron

Lanaform Borneo aroma diffúzor

Lanaform Borneo aroma diffúzor

Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Lanaform Borneo

A Lanaform Borneo aroma diffúzor az üveg és a fém tökéletes kombinációja. Minden belső térbe alkalmas, ahol kellemes és nyugtató légkört teremt.

A Lanaform Borneo illóolaj diffúzor kellemes és nyugtató gőzt termel.  A nagy tartálynak köszönhetően akár 12 órán keresztül megszakítás nélkül élvezheti az illóolajok illatát. A diffúzor modern formatervezése minden beltérbe megfelelő. Az edzett üvegből és fémből készült anyag tökéletesen fog illeni otthonába.

A Borneo fehér fénnyel megvilágított, amelyet világos és meleg árnyalatok váltanak fel, ami visszafogott és nyugtató légkört kölcsönöz az otthonnak. Válassza ki kedvenc illatát, amelyet a diffúzor az egész helyiségbe áraszthat. Maximum 15 m2-es alapterületű szobákba alkalmas.

A diffúzor jellemzői:

  • Ultrahangos technológia
  • Tartály kapacitása: 1,6 l
  • Legfeljebb 12 órás működés megszakítás nélkül
  • Változó fehér LED fény
  • Automatikus leállítás
  • Méretek (h × sz × m) 18 x 18 x 19 cm

Paraméterek

Tartály űrtartalma (l)
1,6
Magasság (cm)
19,0
Szélesség (cm)
18,0
Mélység (cm)
18,0

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.07.01
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.