Sakura STAC 15 CPA/NB mobil klíma

Ingyenes szállítás

Sakura STAC 15 CPA/NB mobil klíma

 • Márka: Sakura
 • Garancia 2 év + meghosszabbítás 1 évvel  
 • Ajánlott: 120 m3
 • Hűtés energ. osztálya: A (EER 2,62)
raktáron Elfogyott
 • 203 295 Ft
 • ÁFA nélkül: 160 075 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

STAC 15 CPA/NB légkondicionáló

Sakura japán márka STAC 15 CPA/NB mobil klíma minden helyiségbe alkalmas, ahová a lehető legjobb teljesítményt keressük és nem hatnak zavaróan a nagyobb zaj és nagyobb méretek. A légkondicionáló hűtési kapacitása 15 000 BTU/h. Legfeljebb 120 m3 méretű helyiségekbe alkalmas, alacsonyabb hőveszteség mellett. Kültéri egység nélküli modellként ideális megoldás olyan helyeken, ahol a hagyományos légkondicionálókat nem lehet beszerelni. A készülék külön párátlanítási móddal is rendelkezik. Az automatikus kondenzvíz párologtatónak köszönhetően nem kell kiöntögetnie a kondenzvizet. A vezérlés egyszerű a készülék tetején található panellel vagy a távirányítóval, amely a légkondicionálóhoz hasonlóan LCD kijelzővel is rendelkezik. A légkondicionálóhoz tartozékok széles skáláját mellékeljük, többek között egy szigetelő függönyt is a résre nyílt ablakba.

 

Tartozékok: Távirányító LED kijelzővel, tömlő a meleg levegő elvezetésére, szigetelőfüggöny a behajtott ablakra, adapter a tömlőhöz a behajtott ablakba, 2 zár a kerékre és tapadókorongok.

 

Miben tűnik ki a STAC 15 CPA/NB klíma?

1. Nagy teljesítmény

A légkondicionáló hűtési kapacitása 15 000 BTU/h. Legfeljebb 120 m3 méretű helyiségekbe alkalmas, alacsonyabb hőveszteség mellett. Kültéri egység nélküli modellként ideális megoldás olyan helyeken, ahol a hagyományos légkondicionálókat nem lehet beszerelni. A készülék külön párátlanítási móddal is rendelkezik

2. Funkciók

A készülék külön párátlanítási móddal is rendelkezik. Az automatikus kondenzvíz párologtatónak köszönhetően nem kell kiöntögetnie a kondenzvizet. A vezérlés egyszerű a készülék tetején található panellel vagy a távirányítóval, amely a légkondicionálóhoz hasonlóan LCD kijelzővel is rendelkezik. A légkondicionálóhoz tartozékok széles skáláját mellékeljük, többek között egy szigetelő függönyt is a résre nyílt ablakba.

 • 4 levegőkivezetési irány SWING funkció esetén
 • Be-/kikapcsolási időzítő 0 és 24 óra között (30 perces lépésekkel legfeljebb 10 óráig, felette óránkénti lépésekkel)
 • Kerekek a könnyű áthelyezéshez
 • Többfunkciós távirányító
 • Mosható légszűrő
 • Könnyű telepítés

 

 • Nagy LED kijelző, háttérvilágítással
 • Az AUTO mód automatikusan kiválasztja a ventilátor megfelelő sebességét a kijelzőn beállított hőmérséklettől függően
 • A DRY mód (páramentesítés) a levegő páratartalmának csökkentésére ideális tavasszal, ősszel, esős évszakban vagy párás helyiségekben
 • TIMER: az automatikus kikapcsolás és bekapcsolás programozása a kiválasztott hőmérsékletre

 

Paraméterek

Szín
fehér-szürke
Automatikus párologtató
igen
Termosztát
igen (digitális)
Elvezető cső hossza
1,5 m
Automatikus újraindítás
nem
Elvezető cső átmérője
130 mm
Távirányító
igen
Magasság
775 mm
Szélesség
365 mm
Mélység
568 mm
Tömeg
40 kg

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket az Árukeresőn?

hoz  Hiteles vásárló

Egyszerű beállítani, jól hűt.

hoz  Hiteles vásárló

Eddig csak azt próbáltam ki, hogy működik-e, rögtön, miután megérkezett. Igazi tapasztalatot majd a nyári szezonban működtetve szerezhetek. A termék megfelel a leírásnak. Maximális teljesítményen tényleg nem egy halk készülék, de ezt a leírás is eléggé kiemelte. A távirányítóval és a vezérlőpanellel is egyszerű és átlátható a vezérlés. A készülék teljesítménye elég, néhány perc alatt hűteni kezdett, de maximális teljesítmény esetén csak akkor lehet használni, ha nem vagyunk a helyiségben. A klímát a kerekeknek köszönhetően könnyű áthelyezni egy emeleten belül, de a mérete és súlya miatt a biztonságos áthelyezéshez az egyik emeletről a másikra két személy szükséges.

Nagy teljesítményű klíma.

Tömeg.

hoz  Hiteles vásárló

Nem fogom ismételni, amit már mindenki leírt erről a klímáról. De hozzátenném, hogy a meleg levegő elvezetésére szolgáló rendszer ennél a modellnél már jól kidolgozott és jól szigetel. Zavar, hogy már a második indításnál valami elkezdett rezegni/zúgni a klímában, de ez a műanyag ára.

hoz  Hiteles vásárló

Nagyszerű teljesítmény ezért az árért. Ha sikerül telepíteni a kivezetést, akkor egy olyan készüléket kapsz, amely megőrzi a kellemes hőmérsékletet még a trópusi hőségekben is.

Egyszerű vezérlés. Nagy teljesítmény - három helyiségben 24 fok van. Hűtés közben nem kell kiöntögetni a kondenzvizet. Állítható redőnyök. Szabályozható a működés. Nem kell semmit beleönteni.

A kimenet telepítését az ablakba nem gondolták át. Jobb a falon keresztül kivezetni.

hoz  Hiteles vásárló

A klímát a legnagyobb kánikulák alatt vettük (kint 38°C, otthon 30°C). Miután bekapcsoltuk, nonstop ment, de kellemes 26°C-ra hűtötte le. 2-3 napig tartott, míg a levegő mellett a helyiséget is lehűtötte (a falakat, a bútorokat, a padlót). A mostani hőségben is 24°C-ra állítottam be és csak néha kapcsol be a szivattyú, egyébként a ventilátor is elég, tehát csak néha kapcsol be óránként, kis időkre. A fogyasztása talán 500W / óra. Mindenképp figyelni kell a levegő áramlására a lakásban/helyiségben - mert minden mobil klíma a lakás levegőjét használja el és kifelé fújja a forró levegőt, így egy kis vákuumot csinál és az úgy mutatkozik meg, hogy résre nyitott ablak esetén bejön a lakásba kintről a forró levegő. Személy szerint a klímát nyitott térben használom, mivel nincsenek ajtók, szóval az egész lakásból áramlik a levegő. A lakás hidegebb felében nagyon kicsire hagyom nyitva az ablakot. Ha az összes ablak csukva van, akkor a vákuum képes kiszívni a levegőt a lefolyókból vagy aknákból, szóval vigyázat ezzel. Természetesen a tömlőt az ablakon ki kell vezetni, ehhez Airlockot lehet venni vagy felhívni a céget, ahonnét az ablakok vannak. Tudnak osztott ablakot csinálni, műanyag panellel, amelyre egy lyukat lehet tenni. Esetleg egy új csövet vezetni a kéménybe és azon keresztül kivezetni. De ez nem ennek a klímának a hibája, hanem általánosságban a mobil klímáké. Ezt a klímát mindenképp ajánlani tudom mindenkinek, akik nem tudják hova tenni a kültéri egységet.

Jól lehűti a nagyobb helyiségeket is. Nem kell elvezetni a vizet/kondenzvizet. A többi készülékkel összehasonlítva nem is hangos. Nem növeli a helyiség páratartalmát, mert a vizet újra elpárologtatja. A páramentesítésre egy speciális mód is van. Primitív vezérlés. Nem is túlságosan nagy. Egyszerű design. Egyszerű, de elég robusztus kidolgozás. Viszonylag jó fogyasztás - 1.68 kW áram 4.4kW hűtőteljesítményre.

Nem lehet vele fűteni. Ha valaki télen is szeretné használni, nem nagyon "intelligens", egyszerűen csak hűt és az elért hőmérséklet esetén a szivattyú kikapcsol és csak fújja a levegőt. Szóval, ha valaki játszásra keres klímát, csalódott lesz. A display mindig világít, még akkor is, ha a készülék ki van kapcsolva. Éjszakára valamivel le kell takarni.

hoz  Hiteles vásárló

Nagyon erős mobil klíma. Ez a legerősebb a piacunkon.

hoz  Hiteles vásárló

Működik.

hoz  Hiteles vásárló

Nagy teljesítményű klíma.

hoz  Hiteles vásárló

Annak ellenére, hogy egész elégedett vagyok, csak 90%-ot adtam. Ez a klíma sokkal halkabb, mint a Sencor 9 és a Daitsu ADP 12. Ami viszont zavar, az talán valamilyen bug a szoftverben. A függőleges lamellák (a vízszinteseket csak kézzel lehet beállítani) a "swing" alatt jobbról balra mozognak, de ha újra bekapcsolom, akkor ott maradnak a szélén. Azt várnám, hogy középre mennek vagy legalább emlékezni fognak arra, hogy mire voltak beállítva. Ha használjátok az időzítőt az automatikus bekapcsolásra, akkor addigra állítsátok be a swinggel a a lamellákat úgy, ahogy szeretnétek. A klíma totál feleslegesen fúj csak a bal vagy csak a jobb "sarokba". De be kell, hogy valljam, hogy nem olvastam a használati útmutatót :-)

Meglepően halk a 2 kisebb Daitsu 12 és Sencor 9 klímához képest, amelyek a munkahelyemen vannak.

Elég sok helyet foglal. A faltól az előlapig a beépített, kéménybe vezetett csővel, majdnem 100 cm-t mértem.

hoz  Hiteles vásárló

A terméket a műszaki paraméterei és a teljesítménye miatt választottam. A klíma csak rövid ideje van meg, de eddig jók vele a tapasztalataim. Egyszerű vezérlés távirányítóval. Sokféleképp használható.

Erős, egyszerű vezérelni.

Eddig semmi.

hoz  Hiteles vásárló

Nagyon erős, tényleg lehűti a 120 m3-t is.

Teljesítmény.

Semmi.

hoz  Hiteles vásárló

Eddig csak egyszer próbáltam ezt a terméket, nem találtam semmi hibát a működés közben.

Nagyon erős, gyorsan lehűti a helyiséget. A vártnál halkabb.

A tömlő becsavarozása a szellőzés végébe és az ablakba jobban is meg lehetne oldva műszakilag.

hoz  Hiteles vásárló

Az első klímám, ezért nem tudom mivel összehasonlítani. A teljesítmény alapján választottam. Hangos, nem lehet mellette aludni, de ez mindegyiknél így van.

hoz  Hiteles vásárló

Ez már a második generáció, amellyel rendelkezünk. Hangosabb, de nélküle egyáltalán nem tudnánk a tetőtéri hálószobában létezni.

Kiegészítők

Szigetelés az ablakba mobil légkondicionálókhoz

13 890 Ft ÁFA nélkül: 10 937 Ft

Hozzáadás

Hasonló Termékek

Sakura STAC 12 CPB/K mobil légkondicionáló

Sakura STAC 12 CPB/K mobil légkondicionáló

1-2 db van raktáron

Ingyenes szállítás
Hűtőteljesítmény
3,2 kW
Párátlanító teljesítmény (max.)
36 L/24 óra
Légáram mennyiség
300m3/óra

155 990 Ft ÁFA nélkül: 122 827 Ft

Hozzáadás
SAKURA STAC 12 CPB/K Wi-Fi mobil klíma

SAKURA STAC 12 CPB/K Wi-Fi mobil klíma

1-2 db van raktáron

Ingyenes szállítás
Hűtőteljesítmény
3,2 kW
Párátlanító teljesítmény (max.)
36 L/24 óra
Légáram mennyiség
300m3/óra

174 990 Ft ÁFA nélkül: 137 787 Ft

Hozzáadás
SAKURA STAC 12 CPB/K Wi-Fi BLACK mobil légkondicionáló

SAKURA STAC 12 CPB/K Wi-Fi BLACK mobil légkondicionáló

1 db raktáron

Ingyenes szállítás
Hűtőteljesítmény
3,2
Párátlanító teljesítmény (max.)
36 L/24 óra
Légáram mennyiség
300m3/óra

179 990 Ft ÁFA nélkül: 141 724 Ft

Hozzáadás
REMKO RKL360 Eco S-line mobil klíma

REMKO RKL360 Eco S-line mobil klíma

1-2 db van raktáron

Ingyenes szállítás
Hűtőteljesítmény
3,6 kW
Párátlanító teljesítmény (max.)
50 L/24 óra
Légáram mennyiség
450m3/óra

288 101 Ft ÁFA nélkül: 226 851 Ft

Hozzáadás
Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 705 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2016.06.01
Hiteles vásárló
100 %

Másoknak is ajánlom, hogy ebben a webáruházban vásároljon. Pénteken rendeltem meg a terméket és kedd délelőtt már meg is kaptam. Eddig még nem próbáltam ki a légkondicionálót, mert nem volt akkora hőség. Remélem, hogy az elképzeléseim szerint fog működni.