Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 mobil klíma WiFi

Ajánljuk
Ingyenes szállítás
Ajándék

Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 mobil klíma WiFi

  • Márka: Olimpia Splendid
  • Garancia 3 év
  • Ajánlott: 100 m3
  • Hűtés energ. osztálya: A
13 890 Ft értékű ajándékot kap
darek Szigetelés az ablakba mobil légkondicionálókhoz
raktáron Elfogyott
  • 250 526 Ft
  • ÁFA nélkül: 197 264 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Olimpia Splendid DOLCECLIMA AirPro Wifi

Az Olimpia Splendid Dolceclima AirPro 14 egy mobil légkondicionáló, különálló páramentesítő funkcióval. További előnye az energiatakarékosság. A készülék az A energiaosztályba tartozik. Az Olimpia Splendid Dolceclima AirPro 14 PRO POWER technológiával is rendelkezik, amely magas, max. 3,5 kW hűtőteljesítményt nyújt.

Használat során nagyra értékelhetjük az automatikus üzemmódot, amely a teljesítményt az aktuális szobahőmérsékletnek megfelelően szabályozza. A zavartalan alváshoz a légkondicionáló Sleep funkciót kínál, amely csökkenti az eszköz zaját. Rendkívül meleg napokon a Turbo üzemmód segítségével maximális sebességgel csökkenthetjük a szoba levegőjének hőmérsékletét. Az egység a hűtéstől függetlenül páramentesíthet is és automatikus kondenzvíz párologtatóval rendelkezik.

A mellékelt távirányító megkönnyíti a vezérlést. Az oldalsó fogantyúk és a kerekek pedig az áthelyezést. Természetesen automatikus újraindítás funkcióval is rendelkezik, amely áramszünet esetén automatikusan újra bekapcsolja a készüléket. A légkondicionáló 24 órás időzítővel is rendelkezik.

Tartozékok: Távirányító LCD kijelzővel, elvezető cső a meleg levegőre, szelep a falba vagy üvegbe telepítéséhez, sín a tolóablakba.

 

 

 

Miben tűnik ki a DOLCECLIMA AirPro 14?

1. PRO POWER TECHNOLÓGIA

Még a minimális teljesítmény mellett is a ventilátor és a kimeneti lamellák hatékony kialakításának köszönhetően jobb a levegő eloszlatása a hagyományos rendszerekhez képest. A hűtés kétszer olyan gyors és egyenletes.

2. AUTORESTART FUNKCIÓ

Természetesen a készülék rendelkezik automatikus indítás funkcióval, amely áramszünet esetén automatikusan újra bekapcsolja a készüléket. A légkondicionáló 24 órás időzítővel is rendelkezik.

3. ÉRINTŐPANEL

  • Silent / turbó funkció
  • Automatikus teljesítményszabályozás a levegő minőségétől függően
  • Állítható időzítő (max. 24 óra )
  • 3 sebesség

4. NAGYON CSENDES SILENT SYSTEM

Akár 10%-kal csendesebb a piacon lévő hasonló teljesítményű légkondicionálókhoz képest.

5. LAMELLÁK SWING FUNKCIÓVAL

A légkondicionáló elindítása után a lamellák olyan szögben nyílnak ki, amely optimális a hatékony légáramláshoz. A SWING funkciót a távirányítón kapcsolhatja be, amely esetében a lamellák mozogni kezdenek.

6. ÚJ, KÖRNYEZETBARÁT HŰTŐKÖZEG

Az új Olimpia Splendid mobil légkondicionálók a környezetbarát R290 hűtőközeget használjákNagy energiahatékonyságának köszönhetően ez a hűtőközeg gazdaságosabb, nem károsítja az ózonréteget, és sokkal kíméletesebb a környezethez.

7. LÉGTISZTÍTÓ SZŰRŐK

Légtisztító szűrők - PURE 3 funkció. A légkondicionáló a légtisztítást is lehetővé teszi. A porszűrőhöz két további szűrőt adhatunk hozzá. HEPA szűrő (allergének és finom por ellen), szénszűrő (szagok ellen) és fotokatalikus szűrő (baktériumok ellen) közül választhat.

8. TELJESÉRTÉKŰ PÁRAMENTESÍTŐKÉNT MŰKÖDIK

Teljesértékű páramentesítőként is működik.


Olimpia Splendid Dolceclima AirPro

 

 

Paraméterek

Ventilátor fokozatok
3
Szín
fehér
Automatikus párologtató
igen
Elvezető cső hossza
1,5 m
Automatikus újraindítás
igen
Elvezető cső átmérője
150 mm
Távirányító
igen
Magasság
765 mm
Szélesség
490 mm
Mélység
425 mm
Tömeg
34 kg

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket az Árukeresőn?

hoz  Hiteles vásárló

A klímát a legnagyobb kánikulák alatt vettük (kint 38°C, otthon 30°C). Miután bekapcsoltuk, nonstop ment, de kellemes 26°C-ra hűtötte le. 2-3 napig tartott, míg a levegő mellett a helyiséget is lehűtötte (a falakat, a bútorokat, a padlót). A mostani hőségben is 24°C-ra állítottam be és csak néha kapcsol be a szivattyú, egyébként a ventilátor is elég, tehát csak néha kapcsol be óránként, kis időkre. A fogyasztása talán 500W / óra. Mindenképp figyelni kell a levegő áramlására a lakásban/helyiségben - mert minden mobil klíma a lakás levegőjét használja el és kifelé fújja a forró levegőt, így egy kis vákuumot csinál és az úgy mutatkozik meg, hogy résre nyitott ablak esetén bejön a lakásba kintről a forró levegő. Személy szerint a klímát nyitott térben használom, mivel nincsenek ajtók, szóval az egész lakásból áramlik a levegő. A lakás hidegebb felében nagyon kicsire hagyom nyitva az ablakot. Ha az összes ablak csukva van, akkor a vákuum képes kiszívni a levegőt a lefolyókból vagy aknákból, szóval vigyázat ezzel. Természetesen a tömlőt az ablakon ki kell vezetni, ehhez Airlockot lehet venni vagy felhívni a céget, ahonnét az ablakok vannak. Tudnak osztott ablakot csinálni, műanyag panellel, amelyre egy lyukat lehet tenni. Esetleg egy új csövet vezetni a kéménybe és azon keresztül kivezetni. De ez nem ennek a klímának a hibája, hanem általánosságban a mobil klímáké. Ezt a klímát mindenképp ajánlani tudom mindenkinek, akik nem tudják hova tenni a kültéri egységet.

Jól lehűti a nagyobb helyiségeket is. Nem kell elvezetni a vizet/kondenzvizet. A többi készülékkel összehasonlítva nem is hangos. Nem növeli a helyiség páratartalmát, mert a vizet újra elpárologtatja. A páramentesítésre egy speciális mód is van. Primitív vezérlés. Nem is túlságosan nagy. Egyszerű design. Egyszerű, de elég robusztus kidolgozás. Viszonylag jó fogyasztás

Nem lehet vele fűteni. Ha valaki télen is szeretné használni, nem nagyon "intelligens", egyszerűen csak hűt és az elért hőmérséklet esetén a szivattyú kikapcsol és csak fújja a levegőt. Szóval, ha valaki játszásra keres klímát, csalódott lesz. A display mindig világít, még akkor is, ha a készülék ki van kapcsolva. Éjszakára valamivel le kell takarni.

hoz  Hiteles vásárló

Lehűti a nagyobb helyiségeket.

hoz  Hiteles vásárló

Tapasztalataim egy havi használatot követően:- Megfelelő hatékonyságú, panelház, a 28 m2-es nappalit 1 Celsius fokkal hűti le egy óra alatt. – A vásárlás előtt meg kell gondolni az ablak utántömítését. Az ablakhoz való mellékelt lista a kiterjesztéssel körülbelül egy méter hosszú, a panelház ablakába nem elég (jobb, mint a semmi, a legtöbb klíma nem rendelkezik ilyen listával). A rések utántömítését poliészterrel oldottam meg (gyorsan és olcsón). – Zajszint – maximális teljesítmény mellett régebbi páraelszívóval hasonlítanám össze. Tartottam attól, hogy hangosabb lesz, azonban ez még belefér. Lehet tőle televíziót nézni, ha egy picit felhangosítja azt. Kisebb teljesítménynél (hőmérséklet megtartás) a zajszint körülbelül a felére csökken. – Időzítő – ezt a funkciót nagyra értékelem, be lehet állítani, mennyi idő elteltével kapcsoljon be/ki – amennyiben úgy állítja be, hogy haza érkezése előtt 2-3 órával kapcsoljon be, hazaérkezéskor kellemes levegő lesz otthon, valamint az Ön jelenlétében már nem kell maximális teljesítményen működnie, így nem lesz annyira zajos. Mire figyeljen: az ablak tömítísére – a rések csökkentik a hatékonyságot. A lehető legközelebb helyezze az ablakhoz – a forró levegőt elvezető tömlő (logikus módon) felmelegszik, tehát minél rövidebb, annál jobb.

Erős légkondicionáló. Viszonylag keskeny. Nem foglal sok helyet az ablak alatt. Zajszint OK. Beállítható, hogy mikor kapcsoljon be/ki. Jól sikerült design.

Kiegészítők

Szigetelés az ablakba mobil légkondicionálókhoz Detail

13 890 Ft ÁFA nélkül: 10 937 Ft

Olimpia Splendid pótszelep Detail

Olimpia Splendid pótszelep

1-2 db raktáron

5 590 Ft ÁFA nélkül: 4 402 Ft

Hasonló Termékek

Olimpia Splendid Compact mobil klíma Detail

Olimpia Splendid Compact mobil klíma

1-2 db van raktáron

Ingyenes szállítás
Hűtőteljesítmény
2,1 kW
Párátlanító teljesítmény (max.)
24 L/24 óra
Légáram mennyiség
300m3/óra

104 990 Ft ÁFA nélkül: 82 669 Ft

REMKO RKL360 Eco S-line mobil klíma Detail

REMKO RKL360 Eco S-line mobil klíma

1-2 db van raktáron

Ingyenes szállítás
Hűtőteljesítmény
3,6 kW
Párátlanító teljesítmény (max.)
50 L/24 óra
Légáram mennyiség
450m3/óra

288 101 Ft ÁFA nélkül: 226 851 Ft

REMKO RKL360 Eco mobil klíma, fehér Detail

REMKO RKL360 Eco mobil klíma, fehér

1-2 db van raktáron

Ajánljuk
Ingyenes szállítás
Hűtőteljesítmény
3,6 kW
Párátlanító teljesítmény (max.)
50 L/24 óra
Légáram mennyiség
450m3/óra

278 340 Ft ÁFA nélkül: 219 165 Ft

REMKO RKL300 S-line mobil klíma Detail

REMKO RKL300 S-line mobil klíma

Külső raktáron

Ingyenes szállítás
Hűtőteljesítmény
3,2 kW
Párátlanító teljesítmény (max.)
48 L/24 óra
Légáram mennyiség
450m3/óra

278 490 Ft ÁFA nélkül: 219 283 Ft

Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 761 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2019.07.02
Hiteles vásárló
100 %

Egy másik értékelésben olvastam, hogy a vásárló panaszkodott, hogy két nappal később volt elérhető a termék, mint ahogy azt a webáruház feltüntette. Ezért írtam a webáruház oldalán lévő chaten, hogy tényleg raktáron-e van a termék. A választ, hogy igen, a hivatalos nyitvatartási időtől függetlenül megkaptam. Megrendeltem a terméket, az online fizetést választotta, és még aznap délután meg is kaptam. Nem volt semmi probléma.