Robotfűnyírók

Szeretné, ha a pázsitja gyakorlatilag önmagáról gondoskodna? Az álma könnyen valósággá válhat egy robotfűnyíróval. A gyep saját magáról fog gondoskodni, és sok időt és energiát takarít meg Önnek.

A gyep a kertjében is golfpályaszerűvé válhat, ráadásul nagyobb erőfeszítés nélkül is. Robotfűnyírók munkát takarítanak meg minden ház- és kerttulajdonos számára, akik szeretnék megspórolni a fűnyírással járó időt és fáradságot, de nem akarják úgy érezni magukat otthon, mintha egy elvadult rét közepén élnének.

A leghatékonyabb munkát a robotfűnyírók végzik az olyan helyeken, ahol laposabb a felület és minimális az akadályok száma. E gépek az energiaellátásához akkumulátort használnak - Nem áll fenn a veszélye annak, hogy a gyep nyírása közben áthaladnának az elektromos kábelen. Azonban figyelembe kell vennie a füvesített terület méretét, hogy a kiválasztott robotfűnyíró akkumulátorkapacitása elegendő legyen.

Az előnye az, hogy robotfűnyírók általában különböző módon is programozhatók. Például összegyűjthetik a füvet, vagy egyszerűen apró darabokra őrölhetik, és otthagyhatják. Ily módon a robotfűnyíró nemcsak nyírja a füvet, hanem a fűnyesedékből származó tápanyagokkal trágyázza is és ösztönzi az egészséges növekedést.

További információk

AERIUM RM800 SMART robotfűnyíró Detail

260 990 Ft

319 900 Ft

AERIUM RM800 SMART robotfűnyíró

Több mint 5 db raktáron

Ajánlott (m2) 800, Maximális működési idő (perc... 60, Maximális emelkedés (°) 30,
HUSQVARNA AUTOMOWER 105 robotfűnyíró Detail

579 940 Ft

HUSQVARNA AUTOMOWER 105 robotfűnyíró

Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Ajánlott (m2) 600, Maximális működési idő (perc... 65, Maximális emelkedés (°) 25,


Segítség párátlanító választásban

Tanácstalan, hogy hogyan válassza ki a megfelelő párátlanítót? Ez a cikk arról szól, hogy mire kell odafigyelni, beleértve az ajánlott termékeket is.

Hogyan válasszunk légtisztítót, lépésről lépésre

Köhög, gyakran beteg vagy allergiában szenved? Megoldást jelenthet egy légtisztító beszerzése. Olvassa el, hogyan válasszon megfelelő légtisztítót, lépésről lépésre.

Hogyan válasszunk hősugárzót? Választási útmutató

A külső hőmérséklet nulla körüli, azonban az Ön lakásában még nem fűtenek? Nem muszáj fagyoskodnia és abban bízni, hogy a hatalmas mennyiségű forró tea a segítségére lesz, ugyanis a hősugárzó kiváló megoldás lehet erre a problémára!

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.09.20
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)