Robotfűnyírók

Szeretné, ha a pázsitja gyakorlatilag önmagát tartaná fenn? Az álmod közelebb van a valósághoz a robotfűnyíró. A gyep teljesen önápoló, és sok időt és energiát takarít meg Önnek.

Kertjében nagyobb erőfeszítés nélkül golfpálya szerű gyepet varázsolhat. Robotfűnyírók munkát takarít meg minden otthoni és kerti tulajdonos számáraakik szeretnék megspórolni a fűnyírással járó időt és fáradságot, de nem akarják úgy érezni magukat otthon, mintha egy vad rétet művelnének.

A leghatékonyabb munkát a következők végzik a robotfűnyíró olyan helyeken, ahol laposabb a felület és minimális az akadályok száma. E gépek energiaellátásához akkumulátort használnak - Nem áll fenn a veszélye annak, hogy a kert nyírása közben áthalad az elektromos kábelen. Azonban figyelembe kell vennie a füvesített terület méretét, hogy a kiválasztott akkumulátor kapacitása a a fűnyíró elegendő.

Az előnye az, hogy robotfűnyírók általában különböző módon is programozhatók. Például összegyűjthetik a füvet, vagy egyszerűen apró darabokra őrölhetik, és otthagyhatják. Ily módon a robotfűnyíró nemcsak nyírja a füvet, hanem a fűnyesedékből származó tápanyagokkal trágyázza is. és ösztönzi az egészséges növekedést.

További információk

AERIUM RM800 SMART robotfűnyíró Detail

279 900 Ft

319 900 Ft

AERIUM RM800 SMART robotfűnyíró

Több mint 5 db raktáron

Ajánlott (m2) 800, Maximális emelkedés (°) 30, Maximális vágási magasság (c... 5,5,


A legjobb mobil klímaberendezések 2022 - A Aerium.hu tanácsot ad, melyik hűti le Önt a legjobban.

Meleged van? A Vzdušínnál elkészítettük a legjobb mobil klíma modellek tesztjét ☑️ Melyik a legcsendesebb, legerősebb vagy a leggazdaságosabb?

Hogyan válasszunk drónt? Az Aerium.hu bemutatja önnek az összes fontos lépést

Hogyan válasszunk drónt? A Vzdusin.cz végigvezeti Önt a 2021-re vonatkozó összes fontos lépésen! A kamerás drónok számos szakmai terület alapfelszereltségévé váltak.

Hogyan válasszunk elektromos rollert? Útmutató lépésről lépésre!

Az elektromos roller választása úgy néz ki, mint egy séta egy rózsakertben, de ha nem veszi figyelembe a megfelelő kritériumokat, előfordulhat, hogy nem megfelelő modellt kap. Hogyan lehet ezt elkerülni?

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.04.19
Hiteles vásárló
100 %

Azért választottam ezt a webáruházat, mert a termékek raktáron voltak, amelyeket szerettem volna megrendelni, ráadásul az ár és az értékelések is jók voltak. Ez tényleg egy olyan webáruház, amely olyan dolgokat kínál, amelyeket a lehető leggyorsabban képes is szállítani. A kommunikáció nagyszerű volt. Nincs semmi észrevételem.