Robotfűnyírók

Szeretné, ha a pázsitja gyakorlatilag önmagáról gondoskodna? Az álma könnyen valósággá válhat egy robotfűnyíróval. A gyep saját magáról fog gondoskodni, és sok időt és energiát takarít meg Önnek.

A gyep a kertjében is golfpályaszerűvé válhat, ráadásul nagyobb erőfeszítés nélkül is. Robotfűnyírók munkát takarítanak meg minden ház- és kerttulajdonos számára, akik szeretnék megspórolni a fűnyírással járó időt és fáradságot, de nem akarják úgy érezni magukat otthon, mintha egy elvadult rét közepén élnének.

A leghatékonyabb munkát a robotfűnyírók végzik az olyan helyeken, ahol laposabb a felület és minimális az akadályok száma. E gépek az energiaellátásához akkumulátort használnak - Nem áll fenn a veszélye annak, hogy a gyep nyírása közben áthaladnának az elektromos kábelen. Azonban figyelembe kell vennie a füvesített terület méretét, hogy a kiválasztott robotfűnyíró akkumulátorkapacitása elegendő legyen.

Az előnye az, hogy robotfűnyírók általában különböző módon is programozhatók. Például összegyűjthetik a füvet, vagy egyszerűen apró darabokra őrölhetik, és otthagyhatják. Ily módon a robotfűnyíró nemcsak nyírja a füvet, hanem a fűnyesedékből származó tápanyagokkal trágyázza is és ösztönzi az egészséges növekedést.

További információk

AERIUM RM800 SMART robotfűnyíró Detail

260 990 Ft

319 900 Ft

AERIUM RM800 SMART robotfűnyíró

Több mint 5 db raktáron

Ajánlott (m2) 800, Maximális működési idő (perc... 60, Maximális emelkedés (°) 30,
HUSQVARNA AUTOMOWER 105 robotfűnyíró Detail

579 940 Ft

HUSQVARNA AUTOMOWER 105 robotfűnyíró

Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Ajánlott (m2) 600, Maximális működési idő (perc... 65, Maximális emelkedés (°) 25,


A legjobb Aerium drónok 2022-ben: melyiket válasszuk?

Kamerás drónt keres, amellyel változatossá teheti az utazásain készült videóit, vagy akár az influencerek közé is betörhet? Összehasonlítást készítettünk önnek a TOP modelljeinkről!

Hogyan válasszunk drónt? Az Aerium.hu végigvezeti Önt a 2023-as év minden fontos lépésén!

Hogyan válasszunk drónt? Az Aerium.hu végigvezeti Önt a 2023-as év minden fontos lépésén! A kamerás drónok számos szakmai terület alapfelszereltségévé váltak.

A legjobb párátlanítók 2023-ben - Az Aerium.hu bemutatja a TOP modelleket

Harmatosak az ablakai vagy penészes az otthona? Ez túlzott páratartalommal kapcsolatos problémákat jelez - de a TOP párátlanítóink tökéletesen megbirkóznak vele. Melyiket választja?

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.12.20
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)