Rohnson R-9800 Air Sterilize ózongenerátor
Rohnson R-9800 Air Sterilize ózongenerátor
119 899 Ft
1 db raktáron

Rohnson R-9800 Air Sterilize ózongenerátor

Akció
Ingyenes szállítás

Rohnson R-9800 Air Sterilize ózongenerátor

  • Márka: Rohnson
  • Garancia 2 év
  • Ajánlott: 160 m3
119 899 Ft
124 990 Ft
1 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Rohnson R-9800 Air Sterilizer ózongenerátor

biztonságos és tiszta környezetért

Az ózongenerátor segítségével nemcsak az összes vírust, koronavírust, baktériumot és más káros organizmust, hanem a kellemetlen szagokat is eltávolíthatja, és biztosíthatja a tiszta és egészséges levegőt. Bármilyen, legfeljebb 200 m²-es területet megtisztíthat, így egészséges környezetet biztosíthat.

A működése teljesen ellenőrzése alatt lesz

A 0-30 perc tartományba állítható időzítőnek köszönhetően a generátor egyszerűen vezérelhető. A 100 m² méretű, 3,3 m magas helyiségekben 6-10 perc használat ajánlott. Túl hosszú ózontermelési idő az érintett területen lévő érzékeny tárgyak károsodásához vezethet.

Miben emelkedik ki a Rohnson R-9800?

1. Erőteljes és könnyen hordozható

A kis méretű (36 x 19,5 x 22,5 cm) generátor ózontermelési képessége nagy, 14 000 mg / óra. A tartós rozsdamentes acél konstrukciónak és a praktikus fogantyúnak köszönhetően a generátor könnyen áthelyezhető. Használja az erős és gyors üzemmódot az egyes területek hatékony fertőtlenítésére.

2. Magáncélra és köztereken való használatra is alkalmas

A Rohnson R-9800 ózongenerátor irodákba, éttermekbe, óvodákba, iskolákba, egészségügyi létesítményekbe, hotelekbe és középületekbe is alkalmas. A gyors és nagy, 85 m³/óra légáramlásnak köszönhetően legfeljebb 200 m² méretű alapterületű helyiségeket tisztíthat meg. Az ózongenerátor használatát követően legalább 30 percen át szellőztesse a helyiséget.

 

A Rohnson R-9800 Air Sterilizer ózongenerátor kulcsfontosságú tulajdonságai

 

  • Kompakt légtisztító, amely 100%-ig környezetbarát
  • Ózontermelés akár 14 000 mg/óra teljesítménnyel
  • Eltávolítja az összes vírust, penészt, baktériumot a levegőből, eltávolítja a dohány, tűz, penész, háziállatok, ételek, élesztő vagy por kellemetlen szagát, és frissen tartja a levegőt
  • Akár egy 200 m² méretű helyiséget is képes hatékonyan megtisztítani
  • 0-30 perc tartományba állítható időzítő
  • Csökkenti vagy megszünteti a levegőben található allergéneket, és fertőtleníti a légkondicionáló rendszereket

Hogyan működik az ózongenerátor?

Az ózongenerátor működési elve az oxigén (O2) ózonná (O3) való átalakulásának kémiai reakcióján alapszik. A nagyfeszültségű koronakisülés révén a generátor a beáramló levegőben lévő oxigént egyes atomokra osztja fel, amelyek ezután hármasával kapcsolódnak egymáshoz és alkotnak ózonmolekulát. Az ózon egy erős oxidálószer, amely eltávolítja az összes szennyező anyagot. Az újonnan képződött ózon könnyedén megköti a vírusokat, a koronavírusokat, a baktériumokat, a gombákat vagy a kellemetlen szagokat, ezen felül a létrejött ózon fertőtlenít és sterilizál. Megfelelő eljárás és ózonkoncentráció esetén minden szennyező anyag teljesen megsemmisül. A reakciók során az ózon visszaváltozik oxigénné. A generátor használata ezért teljesen biztonságos és 100%-ban környezetbarát.

 

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: Bár az ózon természetes módon fordul elő a Föld légkörében, magában egy mérgező gáz, jellegzetes szaggal és egyértelmű kék ​​színnel. Emiatt a generátor működtetése során nem tartózkodhatnak a helyiségekben emberek, állatok, sem növények. A fertőtlenített helyiségbe az ózongenerátor működését követően legkorábban egy óra elteltével lépjen be.

 

Paraméterek

Ózonkibocsátás (mg/óra)
14000
Magasság (cm)
22,0
Szélesség (cm)
19,5
Mélység (cm)
26,0
Tömeg (kg)
6

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2016.03.12
Hiteles vásárló
100 %

Elégedett vagyok. Ha nem is lakik az ember egy olyan városban, ahol hagyományos boltjuk is lenne, még mindig ott a lehetőség a webáruházon keresztül vásárolni. Ez a cég szerintem mindenképpen stabilnak mondható. Elégedett vagyok és természetesen mindenkinek ajánlom.