Stadler Form OSKAR Big párásító - fekete
Stadler Form OSKAR Big párásító - fekete
84 990 Ft
1 db raktáron

Stadler Form OSKAR Big párásító - fekete

Ingyenes szállítás

Stadler Form OSKAR Big párásító - fekete

 • 84 990 Ft
 • ÁFA nélkül: 66 921 Ft
1 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Oskar big - nagyon gazdaságos!

A hosszú távú és rendszeres tartózkodás egy olyan helyiségben, ahol alacsony a páratartalom, egyáltalán nem kellemes. A száraz levegő irritál, köhögést okoz, kiszárítja a nyálkahártyát, így sebezhetőbbé teszi a vírusokkal, baktériumokkal és atkákkal szemben. A leghatékonyabb és leggyorsabb módja annak, hogy megszabaduljon a száraz levegőtől a szobában, ha egy minőségi párásítót vásárol.

Az OSKAR Big párologtatós párásító a természetes párolgás alapelvén működik, amely a természetben is előfordul. Ez a párásítási mód nagyon kíméletes, mivel a helyiség páratartalma viszonylag gyorsan emelkedik, de nem áll fenn a veszély, hogy a levegő túlságosan páradússá válik. Az OSKAR Big négy antibakteriális szűrőkazettával rendelkezik, amelyek szövetből és papírból készültek. Ezeken keresztül emelkedik felfelé a víz. A készülék felső részében elhelyezett ventilátor egyenletesen vezeti a nedvességet a helyiségbe.

A 100 m2 méretű helyiségig kategóriában található versenytársaival ellentétben az OSKAR Big teljesítménye nagyon nagy – a két ventilátor sebesség közül a magasabbat használva ugyanis egy óra alatt akár 700 g vizet is képes a levegőbe juttatni. Azonban az érzékszerveink ezt a magasabb fokozatot se fogják észrevenni - a szem számára a természetes úton párolgó vízpára láthatatlan, az OSKAR Big pedig maximum olyan hangos zajt ad ki, mint az emberi suttogás.

A vezérlőpanel a készülék felső oldalán található, tehát a vezérlés nagyon egyszerű és intuitív. Az integrált hidrosztátnak köszönhetően a párásítás nagyon gazdaságos – elég beállítani a kívánt páratartalmat és az OSKAR Big gondoskodik annak fenntartásáról. Az alacsony fogyasztást tovább fokozza, hogy ki lehet kapcsolni a vezérlőpanel háttérvilágítását, amely főleg a hálószobában jön jól az éjszakai órákban. A szűrőkazetták minőségét az OSKAR BIG maga felügyeli és a csere szükségessége esetén figyelmeztetni fogja önt.

Az OSKAR Big teljesen automatikus. Amint elfogy a 6 literes víztartályából a víz, magától kikapcsol. A tartály újbóli feltöltésével tényleg bárki megbirkózik a billenő ajtónak köszönhetően. Ehhez elég lesz egy teáskancsó vagy egy pohár víz. Természetesen hozzáadhatja a kedvenc illóolaját is, amely a pára mellett illattal is egyenletesen tölti meg a helyiséget.

Kompakt méretek.
Az OSKAR ma már egy kultikus páramentesítő, hiszen a Stadler Form márka történetében a kezdetektől az első helyet foglalja el a legtöbbet eladott párásítók rangsorában. Minden bizonnyal ezt a méreteinek is köszönheti.
Szorgalmas és csendes.
Az OSKAR egy rendkívül halk eszköz, gyilkos munkatempóval. A levegőbe óránként 700 g vizet juttat.
Rengeteg funkció és szolgáltatás.
Hol is kezdjük? Integrált hidrosztát, automatikus leállítás, amikor kifogy belőle a víz, éjszakai üzemmód, jelzés a szűrők cseréjének szükségessége esetén. Az OSKAR tényleg nagyon sok funkcióval és kényelmet szolgáló lehetőséggel rendelkezik.
Környezetbarát anyag.
A környezetbarát gondolkodású Stadler Form innovatív szűrőket használ az OSKAR sorozatba tartozó párásítók esetében. Az új szűrők kizárólag növényi eredetű és textil rostokból készültek és egyetlen egy darab műanyagot se használtak fel hozzájuk.
Készülékben lévő víz jelzése.
Egy gyors pillantással kiderítheti, hogy a készülékben elég víz található-e vagy már fel kell tölteni.
Egyszerű feltölteni vízzel.
A billenthető ajtó a készülék oldalán a víz egyszerű feltöltésére szolgál. Tehát nem kell a párásítót bonyolult módon szétszedni és a víz feltöltésére bőven elég egy teáskancsó vagy egy pohár is.

Frissítse fel a levegőt illatokkal!

A közkedvelt illóolajok fokozzák a levegő páratartalmát, ellazítják az elmét, otthonosságot és nyugalmat adva az otthonának.

színben kapható

Válassza ki azt az OSKAR párásítót, amely jobban tetszik Önnek.
 • Párásító nagyon alacsony energiafogyasztással
 • Energiafogyasztás: 8-32 W
 • Illatadagoló
 • 4 kimeneti intenzitás
 • Éjszakai mód
 • Automatikus leállítás üres víztartály esetén
 • Integrált hidrosztát (páratartalom-szabályozó)
 • A készülékhez egy antibakteriális ezüst kockát mellékelünk.
 • Leadott gőz mennyisége: legfeljebb 700 g/h
 • Víztartály térfogata: 6 liter
 • Méret: 470 x 290 x 200 mm
 • Zajszint: 25-46 dB
 • Tömeg: 3,9 kg
 • Milyen helyiségekhez alkalmas: legfeljebb 250 m3/100 m2

Paraméterek

Párásító teljesítmény (l/h)
0,7
Teljesítmény szabályozása
manuális
Zajszint max. (dB)
46
Szín
fekete
Tartály űrtartalma (l)
6
Higrosztát
igen (manuális)
Demineralizáló szűrő
nem
Előmelegítés
nem
Magasság (cm)
29,0
Szélesség (cm)
47,0
Mélység (cm)
20,0
Tömeg (kg)
3,9
Szűrők költsége (Ft/év)
19100

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Szűrők az Oskar Big Stadler Formához Detail

13 490 Ft

Szűrők az Oskar Big Stadler Formához

Több mint 5 db raktáron

Stadler Form REVIVE illóolaj - 10 ml Detail

4 923 Ft

Stadler Form REVIVE illóolaj - 10 ml

Több mint 4 db raktáron

Esszenciális olaj Stadler forma RELAX - 10 ml Detail

4 923 Ft

Esszenciális olaj Stadler forma Frissítés - 10 ml Detail

4 923 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2014.06.30
Hiteles vásárló
100 %

Előre utalással fizettem. A megerősítő mailben minden szükséges adatot megtaláltam az azonosítón kívül. Mármint ott volt, csak nem vettem észre. A levélhez csatolva küldték a számlát. Ezt nem vártam, mert a levelet a megrendelés után azonnal megkaptam. Más szavakkal, jobb lenne, ha javítanának a megerősítő mail szövegén. Meg kéne benne említeni az azonosítót és a mellékelt számlát. És így már tényleg minden tökéletes lesz :-)