StadlerForm ANNA kerámia hősugárzó

StadlerForm ANNA kerámia hősugárzó

raktáron Külső raktáron
  • 33 490 Ft
  • ÁFA nélkül: 26 370 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Annától elönti a forróság! Nem csupán annak köszönhetően, hogy megjelenése tüzes, hanem mindenekelőtt azért, mert ez a hősugárzó modern PTC kerámia fűtőtesttel felszerelt.  Anna diszkrét módon és csendesen fűt, két üzemmódban, amelyeknek hála kellemes meleget teremt. Kompakt méreteinek köszönhetően minden helyiségbe egyszerűen elhelyezhető.

Az Anna intelligens hősugárzó a hátulsó részén lévő panel segítségével vezérelhető, ezen felül két biztonsági biztosítékkal is ellátott: az önszabályozó kerámiának köszönhetően soha nem tud túlmelegedni és véletlen felborulás esetén automatikusan kikapcsol. Ha még több melegre van szüksége bizonyos területeken (például az asztal alatt) vagy kis helyiségekben, Anna szó szerint felmelegíti majd Önt.

Anna ezen felül egyszerű légtisztítóként is szolgál, mivel a beszívott levegő egy mosható előszűrőn halad át, amely megbízhatóan fogja fel a hajat, az állati szőrt és az egyéb szennyeződéseket. A ventilátornak hála a szobában lévő levegő nem csupán melegebb, hanem tisztább is lesz.

Kerámia fűtőelem

A kerámia fűtőelem nagy teljesítményt és konstans melegítést biztosít, miközben két teljesítményszint közüli választás lehetőségét kínálja. A gyártó ezen felül a biztonságra is gondolt, tehát a hősugárzó olyan hőbiztosítékkal felszerelt, amelynek hála túlmelegedés esetén azonnal kikapcsol.

LED értesítés

Annak érdekében, hogy sötétben tökéletes áttekintése legyen, hogy Anna működik, elegáns piros LED háttérvilágítással ellátott az előlapi panelen. Ez jelzi, ha a készülék működik, vagy éppen ki van kapcsolva.
Könnyen kezelhető

A gyártó úgy tervezte Annát, hogy valóban tényleg mindenki tudja kezelni. Éppen ezért a hátoldalon két gomb + forgógomb található, amely a termosztát beállítására szolgál.
Automatikus kikapcsolás felborulás esetén 

A masszív állvány úgy lett kialakítva, hogy szinte lehetetlen legyen felborítani. Amennyiben ez mégis megtörténne, Anna ezt felismeri és automatikusan kikapcsol. Ugyanis speciális biztosítékot tartalmaz, tehát nem kell aggódnia.

Könnyen tárolható és vékony

Kompakt méretének köszönhetően az Anna hősugárzó bárhol elhelyezhető. Vékony konstrukció és modern design, amelyet modern otthonokban sem fog szégyellni. Stílusos kiegészítőként hat.
Hősugárzó és légtisztító egyben
Bár Anna elsősorban hősugárzó, más előnyöket is kínál. Ezek közül az egyik a mosható előszűrő, amely segítségével a ventilátor megtisztítja a levegőt az állatszőrtől, a portól vagy a hajtól.

 

 

2012-ben az ANNA hősugárzó az első helyet szerezte meg a Home Environment Appliances kategóriában a New York-i International Home + Housewares Show-n. Az ANNA hősugárzót a piacon lévő termékek közül a legjobbak legjobbjának választották meg. A hősugárzót 2013-ban a nemzetközi RedDot Design Award is díjjal illette.

 

A StadlerForm ANNA hősugárzó előnyei:

  • A Stadlerform egy svájci márka
  • Biztosíték leesés és túlmelegedés ellen
  • Termosztát
  • Kerámia elemek termikus közvetítőként működnek

Paraméterek

Hőteljesítmény
1-2 kW
Teljesítmény szabályozása
manuális
Ventilátor fokozatok
2
Zajszint
max. 46 dB
Szín
fehér
Védettség
IP20
Termosztát
igen (manuális)
Magasság
367 mm
Szélesség
146 mm
Mélység
97 mm
Tömeg
2,05 kg

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket az Árukeresőn?

hoz  Hiteles vásárló

Ajánlom!

Minőség, gyorsan melegít, beállítás szerint kikapcsol

Kicsit magasabb ár, de a minőségért többet kell fizetni

Hasonló Termékek

StadlerForm ANNA Little kerámia hősugárzó - fehér Detail
Hőteljesítmény
0,7-1,2 kW
Termosztát
igen (manuál...
Teljesítmény szabályozása
manuális

27 690 Ft ÁFA nélkül: 21 803 Ft

StadlerForm ANNA Little kerámia hősugárzó - titán Detail
Hőteljesítmény
0,7-1,2 kW
Termosztát
igen (manuál...
Teljesítmény szabályozása
manuális

27 690 Ft ÁFA nélkül: 21 803 Ft

Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 761 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2019.06.23
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)