StadlerForm ANNA kerámia melegítő

StadlerForm ANNA kerámia melegítő

raktáron Külső raktáron
  • 33 490 Ft
  • ÁFA nélkül: 26 370 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Anna emeli a hőmérsékletet! Nem csak azért, mert forrónak tűnik, hanem azért is, mert ez a gyönyörű hőlégfúvó modern PTC kerámia fűtőberendezéssel van felszerelve. Anna diszkréten és csendesen melegszik , két működési móddal , hogy otthonos és kellemes meleget hozzon létre. A kompakt méret bármilyen helyiségben könnyen elfér.

Ezenkívül a hátsó panelen keresztül vezérelhető Smart Anna melegítő két biztonsági biztosítékkal rendelkezik azzal az előnnyel, hogy az önszabályozó kerámia miatt soha nem melegszik túl, és véletlenszerű leboruláskor automatikusan kikapcsol. Ha még több hőre van szüksége más helyeken (pl. Egy asztal alatt) vagy egy kis szobában, Anna szintén elég meleg.

Ezenkívül Anna egyszerű tisztítószerként is szolgál, mivel a beszívott levegő áthalad egy mosható előszűrőn, amely megbízhatóan megkönnyebbíti őt például a szőrről, az állati szőrről és más szennyeződésektől. A ventilátornak köszönhetően a helyiség levegője nemcsak melegebb lesz, hanem tisztább is.

Kerámia melegítő

A kerámia fűtőelem garantálja a nagy teljesítményt és főleg az állandó fűtést , miközben két teljesítményszintet választhat. A gyártó emellett a biztonságra is gondolt, így a hőbiztosítékkal felszerelt készülék automatikusan kikapcsol.

LED-értesítés

Annak érdekében, hogy tökéletes képet kapjon arról, hogy Anna fut-e még sötétben is, az előlapon elegáns piros LED van. Ez azt jelzi, hogy az eszköz jelenleg működik vagy ki van-e kapcsolva.

Könnyen kezelhető

A gyártó úgy tervezte Anna-t, hogy mindenki valóban megbirkózzon vele. Ezért hátul két gomb és egy gomb található, amelyek a termosztát beállításához szolgálnak.
Automatikus kikapcsolás a feltöltéskor

A hatalmas állvány
úgy lett megtervezve, hogy szinte lehetetlenné tegye annak megfordítását. Ha ez megtörténik, Anna felismeri, és automatikusan kikapcsol. Ez magában foglal egy speciális biztonsági zárat, így nem kell semmiért aggódnia.

Tárolás és vékony

A kompakt méretek lehetővé teszik Anna bárhonnan elhelyezését. Vékony karosszéria és modern dizájnnal rendelkezik , így még a modern otthonokban sem fogsz szégyellni. Stílusos kiegészítőként működik .

Léghevítő és légtisztító

Annak ellenére, hogy Anna elsősorban légmelegítő, más előnyöket is kínál. Az egyik legfontosabb egy mosható előszűrő , amellyel a ventilátor megtisztítja az állati szőr levegőjét, vagy a por- és hajdarabokat.

 

 

2012-ben az ANNA fűtőelem első helyezést ért el a háztartási környezeti készülékek kategóriájában a New York-i Nemzetközi Otthoni és Háztartási Kiállításon . Az ANNA-t szintén a legjobbok közül a legjobbnak vagy a vásár összes kategóriájának általános győztesének választották. A fűtőt a 2013-as RedDot Design Award díjjal is elnyerték.

 

A Stadler Form ANNA előnyei:

  • A svájci Stadlerform márka
  • Biztonsági védelem a leesés és a túlmelegedés ellen
  • termosztát
  • Kerámiacellák hőközegként

Paraméterek

Hőteljesítmény
1-2 kW
Teljesítmény szabályozása
manuális
Ventilátor fokozatok
2
Zajszint
max. 46 dB
Szín
fehér
Védettség
IP20
Termosztát
igen (manuális)
Magasság
367 mm
Szélesség
146 mm
Mélység
97 mm
Tömeg
2,05 kg

Kérdezni szeretnék

Hasonló Termékek

StadlerForm ANNA kerámiamelegítő kis fehér
Hőteljesítmény
0,7-1,2 kW
Termosztát
igen (manuál...
Teljesítmény szabályozása
manuális

27 690 Ft ÁFA nélkül: 21 803 Ft

Hozzáadás
StadlerForm ANNA kerámiamelegítő nagy - fehér
Légáram mennyiség
63m3/óra
Hőteljesítmény
0,3 - 2 kW
Termosztát
igen (digitá...

48 590 Ft ÁFA nélkül: 38 260 Ft

Hozzáadás
StadlerForm ANNA kerámiamelegítő kis piros
Hőteljesítmény
0,7-1,2 kW
Termosztát
igen (manuál...
Teljesítmény szabályozása
manuális

27 690 Ft ÁFA nélkül: 21 803 Ft

Hozzáadás
Kerámiafűtés StadlerForm ANNA Kis titán
Hőteljesítmény
0,7-1,2 kW
Termosztát
igen (manuál...
Teljesítmény szabályozása
manuális

27 690 Ft ÁFA nélkül: 21 803 Ft

Hozzáadás
Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 705 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2019.06.23
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)