StadlerForm ROBERT légtisztító
StadlerForm ROBERT légtisztító
180 990 Ft
1 db raktáron

StadlerForm ROBERT légtisztító

Ingyenes szállítás

StadlerForm ROBERT légtisztító

 • 180 990 Ft
 • ÁFA nélkül: 142 512 Ft
1 db raktáron
Már holnap el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Értékelés (3)

90%

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
vásárolt 100+vásárolt
megelégedés 90%megelégedés

Értékelések (1)

Hiteles vásárló

Egyelőre teljesen elégedett vagyok. A páratartalom fenntartására használóm egy nagy szobában. A páratartalom 30% körül volt. Most a párásító 45% körül tartja a páratartalmat.

Halk, alacsony fogyasztás, nagy víztartály.

Értékelések

A Stadler Form Robert „légmosó“ ideális segédeszköz mindenki számára, aki tiszta és egyúttal ideális páratartalmú levegőre vágyik otthon vagy az irodájában, káros anyagok, szennyeződések és allergének nélkül. Ez a high-tech készülék ugyanis a légtisztító és a párásító funkciókat egyesíti magában. Úgy működik, hogy beszívja a száraz és szennyezett levegőt, majd ideális páratartalmú levegőt fúj vissza a helyiségbe, megszabadítva a portól, a hajszálaktól, a szőrszálaktól és minden káros részecskétől. Ideális például olyan családok otthonába, ahol allergiában szenvedők élnek.

A készülék fő funkciója azonban a párásítás. A maximális teljesítmény bekapcsolása esetén 13,2 liter vizet "pumpál" a helyiségbe 24 óra leforgása alatt, tehát max. 80 m² méretű helyiségbe ideális. A speciális víztartály űrtartalma 4,7 liter, tehát átlagosan naponta egyszer kell feltölteni. És ha elfelejtené, semmi baj. A Robert légtisztító ugyanis automatikusan kikapcsol.

Három üzemmódot használhat – automata, amely esetében állandóan 45 %-on tartja a páratartalmat, éjszakai, amely során elsötétíti a kijelzőt és halkabban működik, valamint öntisztító, amely során vízkőmentesíti és megtisztítja magát. A párásító megjelenéséről egy híres svájci tervező, Matti Walkergondoskodott. A modern küllemet a mozgásérzékelővel ellátott érintőkijelző fokozza. Az érzékelőt egy alumínium lemezbe süllyesztették. A lemez az egész konstrukción végighúzódik és exkluzív hatást ad a párásítónak.

 

További felszereltség: a ventilátor forgási sebessége négy fokozatban állítható, integrált higrosztát és illóolajhozzáadásának lehetősége. A Robert egy antibakteriális ezüst kockával is rendelkezik, amelynek feladata elkerülni a baktériumok elszaporodását a vízben, ezzel pedig megakadályozni, hogy a levegőben terjedjenek.

 

Kellemes méret

A Robert légtisztító azon készülékek közé tartozik, amelyek nem félnek a munkától – ugyanis egyből két készülék munkáját is elvégzi (párásító és légtisztító egyben). Közben kompakt méretével egészen diszkrét benyomást kelt, tehát aligha fogja észrevenni a szobában. Halk működésének és a speciális éjszakai módnak köszönhetően nem fogja Önt zavarni alvás közben.

 

2in1 - párásító és légtisztító

Ez a készülék a légtisztítás és a párásítás egyedülálló kombinációját kínálja - a Robert légtisztító beszívja a száraz és szennyezett levegőt, és ideális páratartalmú, tiszta levegőt fúj ki.

 

Csúcstechnológia és kidolgozás

A vezérlés korszerű módon, érintésekkel és gesztusokkal történik. A készülék alakja szerint hajlított, 4 mm vastag tömör fémlemez tovább fokozza az exkluzív kialakítást. Ezen felül egy mozgásérzékelő is található benne, hogy a Robert légtisztító mindig készen álljon az igényei késedelem nélküli kielégítésére.

 

Három speciális mód

áll a rendelkezésére, és csak Önön múlik, hogy melyiket fogja használni - ideális páratartalom automatikus fenntartása (a készülék maga állítja be a ventilátor sebességét), éjszakai üzemmód (csak 7 W energiafogyasztás) és öntisztító mód.

 

Aroma funkció

Kellemes hangulatot és kellemes illatot szeretne az otthonában? A Robert légtisztító erre is képes. Ugyanis illóolajat is tölthet bele.

 

Kiváló megelőzés

A készülék még a repülő hajszálakkal és szőrszálakkal is megbirkózik, mivel mosható előszűrővel felszerelt. Ugyanez vonatkozik a kemény vízre is a demineralizáló szűrőnek köszönhetően.  Az antibakteriális ezüstkocka segítségével pedig a vízben szaporodó baktériumokat is elpusztítja.

 

A StadlerForm ROBERT előnyei:

 • Egyedi öntisztító mód
 • Svájci Stadler Form márka
 • Antibakteriális védelem
 • Digitális higrosztát az automatikus működéshez
 • Időzítő funkció
 • Aromaterápiás tartály
 • Alacsony energiafogyasztás
 • Leadott gőz mennyisége: legfeljebb 550 g/h
 • Víztartály térfogata: 4,7 liter
 • Energiafogyasztás: 7-30 W

Paraméterek

Párásító teljesítmény (l/h)
0,55
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Zajszint max. (dB)
56
Szín
fehér
Tartály űrtartalma (l)
4,7
Higrosztát
igen (digitális)
Demineralizáló szűrő
nem
Előmelegítés
nem
Távirányító
nem
Magasság (cm)
47,1
Szélesség (cm)
32,1
Mélység (cm)
23,5
Tömeg (kg)
8,2
Szűrők költsége (Ft/év)
33000

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket az Árukeresőn?

hoz  Hiteles vásárló

Egyelőre teljesen elégedett vagyok. A páratartalom fenntartására használóm egy nagy szobában. A páratartalom 30% körül volt. Most a párásító 45% körül tartja a páratartalmat.

Halk, alacsony fogyasztás, nagy víztartály.

Kiegészítők

Ezüst kocka Stylies párásítóhoz Detail

6 290 Ft

Ezüst kocka Stylies párásítóhoz

Több mint 1 db raktáron

TFA 30.5020 páratartalom-mérő ablakba (kültéri használatra is) Detail

8 390 Ft

TFA 30.5027.01 higrométer Detail

4 990 Ft

TFA 30.5027.01 higrométer

Több mint 2 db raktáron

TFA 30.5027.02 higrométer Detail

4 923 Ft

TFA 30.5027.02 higrométer

Több mint 5 db raktáron

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Lanaform LA120701 Detail

5 490 Ft

Stadler Form demineralizációs szűrő Detail

7 189 Ft

Stadler Form demineralizációs szűrő

Több mint 5 db raktáron

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Boneco WX200 Detail

5 490 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2019.07.02
Hiteles vásárló
100 %

Egy másik értékelésben olvastam, hogy a vásárló panaszkodott, hogy két nappal később volt elérhető a termék, mint ahogy azt a webáruház feltüntette. Ezért írtam a webáruház oldalán lévő chaten, hogy tényleg raktáron-e van a termék. A választ, hogy igen, a hivatalos nyitvatartási időtől függetlenül megkaptam. Megrendeltem a terméket, az online fizetést választotta, és még aznap délután meg is kaptam. Nem volt semmi probléma.