Sulion BANDIT mennyezeti ventilátor
Sulion BANDIT mennyezeti ventilátor
49 390 Ft
Kérésre

Sulion BANDIT mennyezeti ventilátor

Sulion BANDIT mennyezeti ventilátor

  • Márka: Sulion
  • Garancia 2 év
  • 49 390 Ft
  • ÁFA nélkül: 38 890 Ft
Kérésre
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Sulion BANDIT

A Sulion Bandit ventilátor megfelelő választás kis lakásokba. Ebbe a ventilátorba 2 izzót tehetünk, legfeljebb 40-40 W teljesítménnyel (az izzók nem képezik a csomag részét). A foglalat típusa E27. A ventilátor téli (fordított) menettel is felszerelt. A lapátok távolsága a mennyezettől 35 cm a rúddal használva. A ventilátort rúd nélkül is felszerelhetjük, ebben az esetben a lapátok 20 cm-re lesznek a mennyezettől.
A Sulion Bandit ventilátort enyhén döntött mennyezetre is felszerelhetjük ( max. 17°). A kétoldalas lapátok mindkét oldala más színű és úgy erősíthető fel, hogy a ventilátor fehérnek vagy többszínűnek tűnjön. A mellékelt távirányítóvalvezérelhető. A lámpabura matt üvegből, a lapátok MDF-ből készültek.

A lapátok távolsága a padlótól biztonsági okokból min. 2 m és 20 cm legyen. A kb. 3 m magasan elhelyezett lapátnak már csökken a hatékonysága. A hosszabbító rudat a csomagban lévő eredeti rúd helyett kell használni. A hosszabbító rudat a garancia elvesztése nélkül lerövidítheti. 

Mitől különleges a Sulion BANDIT ventilátor

 

1. Speciális tervezésű konstrukció

A  Sulion BANDIT mennyezeti ventilátor kétoldalas lapáttal rendelkezik, fehér és színes dekorációval, amelyek a ventilátort egy fontos design elemmé teszik.

A két 40 W erejű E27 fényforrás lehetővé teszi, hogy a ventilátort ne csak a levegő keringetésére, de a helyiség megvilágítására  is használjuk.

 

2. Egyéb jellemzők

Téli (fordított) menet: lehetővé teszi, hogy a ventilátor lapátjai az óramutató járásával megegyező irányba mozogjanak. Ezzel elszívja lentről a hideg levegőt, miközben a felfelé emelkedő meleg levegőt lefelé nyomja. Ennek köszönhetően a fűtéssel kapcsolatos kiadások 20 %-át is megtakaríthatja.

A mennyezeti ventilátor  a levegő mozgásának köszönhetően a hideg és a meleg érzékelését is befolyásolja, szóval nyáron nem kell annyira lehűteni a levegőt. 25 - 27 °C hőmérséklet mellett olyan érzésünk lehet, mintha 22 °C fok lenne, mennyezeti ventilátor nélkül. Így akár a villanyszámla 40 %-át is megtakaríthatja.

 

3. Kompakt méret

 

Sulion BANDIT mennyezeti ventilátor

Paraméterek

Ventilátor fokozatok
3
Szín
fehér/színes
Magasság (cm)
42,0
Szélesség (cm)
105,0
Mélység (cm)
105,0
Tömeg (kg)
6,2

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2020.12.11
Hiteles vásárló
100 %

A termék kiválasztása után összehasonlítottam a webáruházak értékelését, a vásárlók tapasztalatait a bolttal és a legjobb árat is. Ez a webáruház tetszett meg a legjobban, mert teljesítette a feltételeimet, ráadásul a kiválasztott termékhez egy praktikus és értékes ajándékot is kínált. Röviden mondva, minden szempontból ez a legjobb webáruház. Melegen ajánlom mindenkinek.