Vízszűrő kancsók

Aszűrőkádakaktív szénnel és ezüst nanorészecskékkel ellátott patronokat tartalmaznak. Eltávolítják a klór kellemetlen szagát és az olyan káros fémeket, mint az ólom, a réz vagy az alumínium. A szűrő lágyítja a vizet, így az íze olyan lesz, mint a hagyományos palackozott vízé. Minőségét azonban felülmúlja a baktériumok elleni magas színvonalú védelemnek köszönhetően, amelyek a palackozott vízzel ellentétben az átfolyó vízben nem tudnak elszaporodni. A víz szűrése szűrőfémeken keresztül egyszerű. Mondj búcsút a felesleges műanyagnak a szemétben!

További információk


A legjobb párátlanítók 2023-ben - Az Aerium.hu bemutatja a TOP modelleket

Harmatosak az ablakai vagy penészes az otthona? Ez túlzott páratartalommal kapcsolatos problémákat jelez - de a TOP párátlanítóink tökéletesen megbirkóznak vele. Melyiket választja?

A legjobb mobil klímák 2023-ben - Az Aerium.hu elárulja, hogy melyik hűt a legjobban

Melege van? A legjobb mobil klíma modelleket teszteltük az Aeriumnál ☑️ Melyik a legcsendesebb, a legerősebb vagy a leggazdaságosabb?

A legjobb Aerium elektromos rollerek 2023-ben: melyiket válasszuk?

Elektromos rollert keres, és nem tudja, hogy melyik konkrét modellt válassza? Jöjjön és nézzük meg együtt a legjobbnak ítélt Aerium modelleket 2023-ben.

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.08.01
Hiteles vásárló
100 %

Másoknak is ajánlom, hogy ebben a webáruházban vásároljon. Pénteken rendeltem meg a terméket és kedd délelőtt már meg is kaptam. Eddig még nem próbáltam ki a légkondicionálót, mert nem volt akkora hőség. Remélem, hogy az elképzeléseim szerint fog működni.