Vízszűrő kancsók

Aszűrőkádakaktív szénnel és ezüst nanorészecskékkel ellátott patronokat tartalmaznak. Eltávolítják a klór kellemetlen szagát és az olyan káros fémeket, mint az ólom, a réz vagy az alumínium. A szűrő lágyítja a vizet, így az íze olyan lesz, mint a hagyományos palackozott vízé. Minőségét azonban felülmúlja a baktériumok elleni magas színvonalú védelemnek köszönhetően, amelyek a palackozott vízzel ellentétben az átfolyó vízben nem tudnak elszaporodni. A víz szűrése szűrőfémeken keresztül egyszerű. Mondj búcsút a felesleges műanyagnak a szemétben!

További információk


A legjobb Aerium drónok 2022-ben: melyiket válasszuk?

Kamerás drónt keres, amellyel változatossá teheti az utazásain készült videóit, vagy akár az influencerek közé is betörhet? Összehasonlítást készítettünk önnek a TOP modelljeinkről!

Hogyan válasszunk drónt? Az Aerium.hu végigvezeti Önt a 2023-as év minden fontos lépésén!

Hogyan válasszunk drónt? Az Aerium.hu végigvezeti Önt a 2023-as év minden fontos lépésén! A kamerás drónok számos szakmai terület alapfelszereltségévé váltak.

A legjobb párátlanítók 2023-ben - Az Aerium.hu bemutatja a TOP modelleket

Harmatosak az ablakai vagy penészes az otthona? Ez túlzott páratartalommal kapcsolatos problémákat jelez - de a TOP párátlanítóink tökéletesen megbirkóznak vele. Melyiket választja?

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.12.11
Hiteles vásárló
100 %

Jó választék, áttekinthető oldalak, videók, jó kommunikáció a webáruházzal. A megvásárolt légkondicionáló minőségét igazán majd csak nyáron fogom tudni tesztelni, a legnagyobb forróságban. De eddig minden a legnagyobb rendben van, elégedett vagyok. A boltot csak ajánlani tudom.