Thermowell 4,8 kg átlátszó lakk falra
Thermowell 4,8 kg átlátszó lakk falra
24 990 Ft
Külső raktáron

Thermowell 4,8 kg átlátszó lakk falra

Thermowell 4,8 kg átlátszó lakk falra

  • 24 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 19 677 Ft
Külső raktáron
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Thermowell 4,8 kg átlátszó lakk falra

Ideális segédeszköz mindazok számára, akik szeretik a tiszta falakat. Teljesen lemosható felületet hoz létre, magas mechanikus ellenállással. Hatékony védelem a penész és az algák ellen. Jelentősen meghosszabbítja az alapfesték élettartamát és tisztaságát, ugyanis így nem lesz szükség gyakran átfesteni. Ideális befejező rétegként az extrém mértékben  igénybevett felületekre, mint például a bejárati csarnokokban, lépcsőházakban, folyosókon, lakóházak közös helyiségeiben, valamint kórházak és orvosi rendelők várótermeiben található falak. Különösen magas páratartalmú helyiségekbe alkalmas – fürdőszoba, zuhanykabin, illemhely, öltöző és hasonlók. Nagyszerű készítmény mindazok számára, akik nem szeretnek gyakran festetni.

Egyszerűen helyettesíti a kerámia csempét. Egy hagyományos benti falfestékkel hozza létre az elképzelései szerinti alapot, majd erre vigye fel a THERMOWELL átlátszó lakkot a falra.Ezzel páratlan, nagyon ellenálló felületre tehet szert. Könnyű karbantartani, nem lesznek a falon fúgák, mint a csempe esetében, ráadásul nagyszerű szigetelő tulajdonságokkal is bír. 540 Ft / m2 burkolat, gyorsan és egyszerűen.

Átlátszó, vízzel hígítható lakk, matt kivitelben. Egyszerű használat (hengerrel, ecsettel vagy porszóró készülékkel), amellyel egy átlagos ezermester is megbirkózik

Figyelmeztetés : A csomagolás fedelén tüntetjük fel a gyártás időpontját, a tételszámot, a színárnyalatot és a súlyt. Az Európai Parlament és Tanács 2004/42/ES irányelve és Cseh Köztársaság Környezetvédelmi Minisztériuma 127/2011 rendelete alapján a VOC-tartalom határértéke ebben a termékben (A/b VR kategória) max. 100 g/l. A VOC-tartalom határértéke ebben a termékben max. 99 g/l.

Hatékony védelem a penész és az algák ellen. Jelentősen meghosszabbítja az alapul szolgáló festmény élénkségét és tisztaságát.

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2019.07.02
Hiteles vásárló
100 %

Egy másik értékelésben olvastam, hogy a vásárló panaszkodott, hogy két nappal később volt elérhető a termék, mint ahogy azt a webáruház feltüntette. Ezért írtam a webáruház oldalán lévő chaten, hogy tényleg raktáron-e van a termék. A választ, hogy igen, a hivatalos nyitvatartási időtől függetlenül megkaptam. Megrendeltem a terméket, az online fizetést választotta, és még aznap délután meg is kaptam. Nem volt semmi probléma.