Thermowell antibakteriális penészgátló beltéri festék, 25 kg
Thermowell antibakteriális penészgátló beltéri festék, 25 kg
54 990 Ft
Külső raktáron

Thermowell antibakteriális penészgátló beltéri festék, 25 kg

Ingyenes szállítás

Thermowell antibakteriális penészgátló beltéri festék, 25 kg

 • 54 990 Ft
 • ÁFA nélkül: 43 299 Ft
Külső raktáron
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Antibakteriális beltéri festék, amely ellenáll a penésznek, 25 kg

Fél a veszélyes penészgombáktól és baktériumoktól? Allergia gyötri vagy gyakran vírusos megbetegedésekben szenved? Magas páratartalmú környezetben (konyhák, mosodák stb.), vagy az egészségügyben dolgozik, ahol számos különféle vírussal és baktériumokkal kerülhet kapcsolatba? Akkor a THERMOWELL beltéri festéket ajánljuk, amely antiallergén és ellenáll a baktériumokkal szemben, valamint a penésznek is.

A THERMOWELL beltéri festék kiváló minőségű, mosható festőanyag kiváló fedőképességgel. A festék nanotechnológián alapul, ezüstionokat tartalmaz, amelyek a vírusok, baktériumok és gombák akár 99,99 %-át is elpusztítják. Ennek köszönhetően jelentősen csökkenti a vírusos megbetegedések és az allergiás problémák előfordulását. Ezt különösen a kisgyermekes szülők, a gyermekintézmények (iskolák, óvodák), az orvosi létesítmények és a nagyobb létszámú vállalkozások tulajdonosai fogják értékelni.

A festékek előnyei

 • vízzel hígíthatóak
 • nagyon egyszerűen és gyorsan felvihetők
 • a penészgombákkal és baktériumokkal szemben ellenálló
 • lemosható, kopásálló és páraáteresztő
 • színtartóság garancia
 • ezüstionokat felhasználó nanotechnológia alapján készült
 • egészséges, biztonságos és higiénikus környezetet biztosít
 • csökkenti a vírusos betegségek előfordulását
 • alkalmas gyermekek, asztmások, allergiások és krónikus betegek számára
 • 100% környezetbarát

Hol használható a festék:

 • gyermekszobában és más helyiségekben
 • iskolákban, bölcsődékben és gyermekgondozási létesítményekben
 • egészségügyi létesítményekben
 • sport létesítményekben, tornatermekben, úszómedencéknél, öltözőkben
 • konyhákban, étkezőkben, éttermekben
 • szállodákban és hotelekben
 • nyilvános és adminisztratív épületekben
 • mosodákban és szociális létesítményekben

A festékeinkkel való munka valóban örömet szerez. Vízzel hígíthatóak, nagyon egyszerűen és gyorsan felvihetők. A THERMOWELL festékeknek nincs kellemetlen szaguk, a száradás során nem szabadítanak fel káros gőzt. 100 %-ban környezetbarátok.

A raktárkészletünkön fehér alap színben elérhetőek. Lehet azonban egyénileg színezni a különféle színárnyalatokban kapható, általánosan elérhető termékekkel. A színezett festéket megrendelhet közvetlenül tőlünk is. A színárnyalatok skáláját itt találja. A színezett festékek szállítási ideje körülbelül 10 nap.

A legújabb kutatási projektek kimutatták, hogy a belső falak számos baktériumfajnak nyújtanak menedéket, amelyek nagy része káros vagy akár veszélyes is lehet az emberi egészségre. Az ilyen fertőzött falakkal való közvetlen vagy közvetett érintkezés könnyen fertőzéshez vezethet. Az általunk kínált festőanyag alkalmazása nagyon hatékony megelőzést nyújt ezekkel a mikroorganizmusokkal szembeni küzdelemben. A baktériumok és penészgombák akár 99,99 %-át semmisíti meg. Ennek köszönhetően egészséges, biztonságos és higiénikus környezetet biztosít. Nanotechnológia alapján készült, ezüstionok alkalmazásával kombinálva.

Figyelmeztetés: a termék biocid készítményeket tartalmaz, amely antibakteriális és penészölő tulajdonságokkal bírnak. Hatóanyagok: ezüst-klorid, 2-oktilizotiazol-3 (2H) cink-pirition, 3-jodo-2-propinil-butilkarbamát és cink-oxid. A csomagolás fedelén tüntetjük fel a gyártás időpontját, a tételszámot, a színárnyalatot és a súlyt. Az Európai Parlament és Tanács 2004/42/ES irányelve és Cseh Köztársaság Környezetvédelmi Minisztériuma 127/2011 rendelete alapján a VOC-tartalom határértéke ebben a termékben (AiVR kategória) max. 140 g/l. A VOC-tartalom határértéke ebben a termékben max. 140 g/l.

Nanotechnológián alapul, ezüstionokat tartalmaz, amelyek a vírusok, baktériumok és gombák akár 99,99 %-át is elpusztítják.

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2019.06.23
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)