Thermowell IQ-aero D többfunkciós ventilátor

Ingyenes szállítás

Thermowell IQ-aero D többfunkciós ventilátor

raktáron Elfogyott
  • 62 440 Ft
  • ÁFA nélkül: 49 165 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Thermowell IQ-AERO D

Az IQ-AERO D ventilátorok új, modern készülékek, luxus fehér design-nal és nagyon magas hatékonysággal. A fülledt nyári napokon kellemesen és egészségesen hűti le. A környező levegőt frissítő, hűvös vízpárával hűti le, megszabadítja a porszemektől és a pollentől, továbbá egészséges ionokkal tölti fel. Tehát úgy fogja érezni magát, mint egy tengerparton.

Az IQ-AERO D ventilátorok kíméletesek a légzőrendszerhez. Nem hűtik túlságosan le a levegőt, így a szervezet nem fog hőmérsékleti sokkot kapni, ahogy a klímák esetében. Az IQ-AERO D ventilátor esetében nem kell bonyolult telepítéssel számolnia, nem kell kivezetni tömlőt az ablakon keresztül, és a karbantartása sem igényes és nehéz. Az IQ-AERO D ventilátorokat elég kicsomagolni és elektromos hálózathoz csatlakoztatni (230V/50Hz). Karcsú és kompakt konstrukciójuk lehetővé teszi, hogy nagyon kis helyiségekben is használni tudjuk.

Az IQ-AERO D ventilátorokat a fő panellel is vezérelheti, amely a ventilátoron található, vagy távirányítóval is. A ventilátorban egy hűtő párologtató is található, 6L űrtartalmú víztartállyal. A víz elpárolog a környezetbe, magához kapcsolja a felforrósodott levegőt, növeli annak páratartalmát, ezzel pedig lehűti. A vízbe különféle aroma esszenciákat tehet, amely így az egész helyiséget illatossá teszi. A ventilátorhoz két műanyag jégakku is jár, speciális géllel, amelyek növelik a hűtő hatást. Ezeket a jégakkukat először hűtse le a fagyasztóban, majd tegye a ventilátorba. Az elpárolgó levegő így még hidegebb lesz és ezzel a hatással kiváltja az EXTRA hűtés funkciót.

Az IQ-AERO D ventilátorok kétzónás rendszerrel rendelkeznek a levegő tisztítására. Levehető és mosható por- és pollenszűrővel, valamint ionizáló ráccsal felszereltek. Allergiában és asztmában szenvedő érzékeny embereknek is alkalmas.

Az IQ-AERO D ventilátorok elsősorban otthoni használatra, kisebb irodákba és üzemekbe készültek. Kerekekkel vannak felszerelve a könnyű kezeléshez és áthelyezéshez. A nagyobb helyiségekbe és kereskedelmi használatra, valamint szabadtéri fedett teraszokra javasoljuk, hogy az erősebb IQ-AERO pro modellt válassza.

Mi teszi különlegessé a Thermowell IQ-AERO D ventilátort?

1. Kétzónás levegőtisztítás

Az IQ-AERO D ventilátorok kétzónás rendszerrel rendelkeznek a levegő tisztítására. Levehető és mosható por- és pollenszűrővel, valamint ionizáló ráccsal felszereltek. Allergiában és asztmában szenvedő érzékeny embereknek is alkalmas.

2. Extra hűtés

A ventilátorhoz két műanyag jégakku is jár, speciális géllel, amelyek növelik a hűtő hatást. Ezeket a jégakkukat először hűtse le a fagyasztóban, majd tegye a ventilátorba. Az elpárolgó levegő így még hidegebb lesz és ezzel a hatással kiváltja az EXTRA hűtés funkciót.

3. Vezérlőpult

Az IQ-AERO D ventilátorokat a fő panellel is vezérelheti, amely a ventilátoron található, vagy távirányítóval is.

 

IQ-AERO D

Paraméterek

Teljesítmény
550 m3/óra
Ventilátor fokozatok
3
Szín
fehér-fekete
Magasság
960 mm
Szélesség
260 mm
Mélység
260 mm
Tömeg
4,5 kg

Kérdezni szeretnék

Hasonló Termékek

Stylies Tukan álló ventilátor Detail

Stylies Tukan álló ventilátor

1-2 db raktáron

Ingyenes szállítás
Teljesítmény
1800 m3/óra
Felvett teljesítmény
25 W
Ventilátor fokozatok
8

54 490 Ft ÁFA nélkül: 42 906 Ft

Stadler Form PETER álló ventilátor - fehér Detail

Stadler Form PETER álló ventilátor - fehér

Külső raktáron

Ingyenes szállítás
Ventilátor fokozatok
3
Zajszint
33 - 52 dB
Szín
fehér

61 390 Ft ÁFA nélkül: 48 339 Ft

Stadler Form PETER álló ventilátor - fekete Detail

Stadler Form PETER álló ventilátor - fekete

Külső raktáron

Ingyenes szállítás
Ventilátor fokozatok
3
Zajszint
33 - 52 dB
Szín
fekete

61 390 Ft ÁFA nélkül: 48 339 Ft

Boneco F120 álló ventilátor Detail
Teljesítmény
720 m3/óra
Felvett teljesítmény
<20 W
Ventilátor fokozatok
3

31 290 Ft ÁFA nélkül: 24 638 Ft

Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 761 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2019.02.22
Hiteles vásárló
100 %

Azért választottam ezt a webáruházat, mert a termékek raktáron voltak, amelyeket szerettem volna megrendelni, ráadásul az ár és az értékelések is jók voltak. Ez tényleg egy olyan webáruház, amely olyan dolgokat kínál, amelyeket a lehető leggyorsabban képes is szállítani. A kommunikáció nagyszerű volt. Nincs semmi észrevételem.