Thermowell IQ-AERO PRO többfunkciós fűtőventilátor
Thermowell IQ-AERO PRO többfunkciós fűtőventilátor
91 490 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Thermowell IQ-AERO PRO többfunkciós fűtőventilátor

Ingyenes szállítás

Thermowell IQ-AERO PRO többfunkciós fűtőventilátor

  • 91 490 Ft
  • ÁFA nélkül: 72 039 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Thermowell IQ-AERO PRO

Az IQ-AERO Pro ventilátorok új, modern készülékek, fényűző, fehér kivitelben, extra nagy hatékonysággal . Ezt a modellt nagyobb helyiségekben, kereskedelmi használatra és fedett kültéri teraszokra is tervezték. A fülledt nyári napokon kellemesen és egészségesen hűti le. A környező levegőt frissítő, hűvös vízpárával hűti le, megszabadítja a porszemektől és a pollentől, továbbá egészséges ionokkal tölti fel. Tehát úgy fogja érezni magát, mint egy tengerparton.

Az IQ-AERO Pro ventilátorok kíméletesek a légzőrendszerhez. Nem hűtik túlságosan le a levegőt, így a szervezet nem fog hőmérsékleti sokkot kapni, ahogy a klímák esetében. Az IQ-AERO Pro ventilátorokat nagyon könnyű telepíteni. Elég kicsomagolni és elektromos hálózathoz csatlakoztatni (230V/50Hz). Nem kell kivezetni tömlőt az ablakon keresztül, és a karbantartása sem igényes és nehéz, mint a klímák esetében. 

Az IQ-AERO Pro ventilátorokat a fő panellel is vezérelheti, amely a ventilátoron található, vagy távirányítóval is. A ventilátorban egy hűtő párologtató is található, extra nagy, 30 L űrtartalmú víztartállyal. A víz elpárolog a környezetbe, magához kapcsolja a felforrósodott levegőt, növeli annak páratartalmát, ezzel pedig lehűti. A vízbe különféle aroma esszenciákat tehet, amely így az egész helyiséget illatossá teszi. 

Az IQ-AERO Pro ventilátorok kétzónás rendszerrel rendelkeznek a levegő tisztítására. Levehető és mosható por- és pollenszűrővel felszereltek. Allergiában és asztmában szenvedő érzékeny embereknek is alkalmas.

Az IQ-AERO Pro ventilátor nagyobb helyiségekbe, kereskedelmi egységekbe és fedett kinti teraszokra alkamas. Kerekekkel vannak felszerelve a könnyű kezeléshez és áthelyezéshez. KIsebb helyiségekbe és otthoni használatra a kisebb IQ-AERO D modell alkalmas, EXTRA hűtés funkcióval.

Mi teszi különlegessé a Thermowell IQ-AERO PRO-t?

 

1. Professzionális eszköz extra nagy hatékonysággal

Ezt a modellt nagyobb helyiségekbe, kereskedelmi használatra és fedett kültéri teraszokra tervezték.

 

2. Extra nagy, 30 literes víztartály

A ventilátorban egy hűtő párologtató is található, extra nagy, 30 L űrtartalmú víztartállyal. A víz elpárolog a környezetbe, magához kapcsolja a felforrósodott levegőt, növeli annak páratartalmát, ezzel pedig lehűti. A vízbe különféle aroma esszenciákat tehet, amely így az egész helyiséget illatossá teszi.

 

3. Vezérlőpult

Az IQ-AERO Pro ventilátorok a ventilátoron található központi panellel vagy a távirányítón keresztül vezérelhetők.

 

4. Kétfázisú levegőtisztítás

Az IQ-AERO Pro ventilátorok kétzónás légtisztító rendszerrel vannak felszerelve. Kivehető és mosható por- és pollenszűrőjük van. Allergiában és asztmában szenvedő érzékeny embereknek is alkalmasak.

 

IQ-AERO D

Paraméterek

Ventilátor fokozatok
4
Szín
fehér-fekete
Magasság (cm)
103,0
Szélesség (cm)
36,0
Mélység (cm)
52,0
Tömeg (kg)
11

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2020.12.01
Hiteles vásárló
100 %

Másoknak is ajánlom, hogy ebben a webáruházban vásároljon. Pénteken rendeltem meg a terméket és kedd délelőtt már meg is kaptam. Eddig még nem próbáltam ki a légkondicionálót, mert nem volt akkora hőség. Remélem, hogy az elképzeléseim szerint fog működni.