Thermowell THERMOMAX EXTRA hőszigetelő festék, 18kg
Thermowell THERMOMAX EXTRA hőszigetelő festék, 18kg
84 990 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Thermowell THERMOMAX EXTRA hőszigetelő festék, 18kg

Ingyenes szállítás

Thermowell THERMOMAX EXTRA hőszigetelő festék, 18kg

 • 84 990 Ft
 • ÁFA nélkül: 66 921 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

THERMOMAX EXTRA hőszigetelő festék, 18kg

Hőszigetelő festék 18 kg-os kiszerelésben, amely beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, fogyasztása 0,4 kg/m2, hozama 45 m2/csomag. Fehér színben, egyéb színárnyalatért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Spórolni szeretne a fűtésen, azonban nem szeretne több százezer vagy akár millió forintot is kidobni a szigetelés miatt? Falai penészesek, esetleg az épület hőhídjai okoznak problémát? Ebben az esetben nagyon egyszerű megoldást kínálunk Önnek THERMOMAX EXTRA jelzéssel ellátott hőszigetelő festék formájában. A termo festék hengerrel, ecsettel vagy permetezéssel vihető fel a falakra és a mennyezetekre, amellyel minden közepesen ügyes ezermester megbirkózik. A termo festék kültéren és beltéren is alkalmazható.

A festék előnyei

A THERMOWELL hőszigetelő festékanyag további előnye a falak felületi hőmérsékletének növelése, a falakon nem jön létre (esetleg jelentősen korlátozódik) a vízgőz kicsapódása, amely a penész kialakulásának fő oka.

Jelentősen javít a szobák hőmérsékletén, és lehetővé teszi, hogy alacsonyabb fűtési hőmérsékleten is kellemesen melegnek tűnjenek, ezáltal a fűtési költségeken is megtakaríthat.

A hőszigetelő festék olyan területen is alkalmazható, ahol a hagyományos hőszigetelő rendszerek nem alkalmazhatóak (pl. masszív homlokzatú történelmi épületek, kőépületek, megnövelt páratartalmú vakolatok stb.).

A THERMOMAX EXTRA festékünk légáteresztő, szilikon hőszigetelő festék, amely fokozottan ellenáll a penészgombának. Egyedi tulajdonságainak köszönhetően nemcsak belső, hanem külső vakolatokhoz, történelmi épületekhez, kőépületekhez és megnövelt páratartalmú vakolatokhoz is alkalmas. A festéket rendkívül alacsony vízabszorpció, kivételes vízgőzáteresztő képesség, valamint magas időjárási viszonyokkal és UV-sugárzással szembeni ellenálló képesség jellemzi.

 • Szilikon festék nagy hőszigetelő hatással
 • Extra erős, extra ellenálló, extra hatékony
 • A téli időszakban jelentősen csökkenti a fűtéssel kapcsolatos kiadásokat
 • Nyáron megakadályozza a szobák túlmelegedését
 • Kültéri és beltéri használatra is alkalmas
 • A belső térben növeli a falak felületi hőmérsékletét, ami hatékonyan megakadályozza a nedvesség kicsapódását a falakon, és így aktívan korlátozza a penész kialakulását
 • A külső felületen aktívan megakadályozza az algák, mohák és penész előfordulását a külső vakolatokon, megakadályozza a szennyeződés lerakódását, öntisztító képességgel rendelkezik (lótuszlevél hatás)
 • Aktívan javítja az épület szerkezeti hibáit (hőhidak)
 • Növeli a termikus kényelmet, a tér sokkal gyorsabban felmelegszik
 • Nagy ellenállóság az időjárás és az UV-sugárzás ellen, garantálja a színtartósságot
 • Nagy mechanikai ellenállás, teljesen lemosható bevonat
 • Nagyon könnyen alkalmazható, egy átlagos ezermester is képes felvinni
 • A beszerzési költségek nagyon gyorsan (3 éven belül) megtérülnek

További információk

A hőszigetelő festékkel a hagyományos szigeteléssel szemben akár a beszerzési költség 80 %-át is megtakaríthatja. Mindemellett egy olyan nagyon hatékony rendszert alkalmazhat, amely a hősugárzás akár 87% -át is képes felfogni, amely egyébként a falazaton keresztül távozna. A hőszigetelő festék beszerzésébe fektetett kiadások általában 2-3 éven belül megtérülnek. Csökkentse hát háza vagy lakása energiaigényét és takarítson meg a fűtési költségeken, hiszen a THERMOWELLEL ez annyira egyszerű!

A termo festékeket két vagy három rétegben kell felvinni a külső vagy belső vakolatra. Ne tévessze meg kiváló fedőképessége, és tartsa be az ajánlott mennyiségű, két-három réteg festék használatát. Alapvetően fehér színben kerül szállításra. A festék egyedileg színezhető a szilikon vagy akril festékekhez ajánlott termékekkel. Kültéri használat esetén ajánljuk, hogy a megfelelő színváltozatot speciális keverőközpontokban kevertesse be, esetleg rendelje meg nálunk a kívánt színárnyalatot. A színárnyalatokat itt találja. A festék száradást követően mosható, kültéren a lótuszlevél elvét alkalmazza, tehát eső hatására öntisztul.

A THERMOWELL festékanyag fontos összetevői az üreges üveg mikrogömbök, amelyek szigetelő-visszaverő funkciót biztosítanak. A festék megszáradása után egy folyamatos hőreflexiós réteg képződik a falak felületén, amely ezekből a golyókból áll. Ez a réteg visszatükrözi a kijutó hőt a kerületi falazatba és a fűtött térbe. Ennek hála jelentősen csökkennek a fűtéssel kapcsolatos kiadások. Ezt a fizikai jelenséget hőreflexiónak nevezzük. A hőhullámok visszaverődésén alapul, nem a hőszigetelésen, ezért ezeknél az anyagoknál egészen más értékekkel dolgozunk, mint a hagyományos szigeteléseknél (hőellenállási együttható W / m2 x K). Ebben az esetben megadjuk a befogott hősugárzás százalékos arányát, amely nem kerül ki a kerületi szerkezeten keresztül a fűtött térből. A THERMOMAX EXTRA hőszigetelő festék ennek a hősugárzásnak akár 87%-át is képes visszatartani.

Figyelmeztetés:

A termék gombaölő tulajdonságokkal bírő biocid készítményt tartalmaz. Hatóanyagok: 2-oktilizotiazol-3(2H)-on, terbutrin, cink-pirition, 3-jodo-2-propinil-butilkarbamát és cink-oxid. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károkat okoz. Akadályozza meg, hogy a környezetbe kerüljön. 2-oktilizotiazol-3 (2H)-ont tartalmaz. Allergiás reakciót okozhat. A csomagolás fedelén megtalálja a gyártás időpontját, a tételszámot, a színárnyalatot és a súlyt. Az Európai Parlament és Tanács 2004/42/ES irányelve és Cseh Köztársaság Környezetvédelmi Minisztériuma 127/2011 rendelete alapján a VOC-tartalom határértéke ebben a termékben (A/c VR kategória) max. 40 g/l. A VOC mennyisége ebben a termékben max. 39 g/l használatra kész állapotban.

hatékony, hiszen a hősugárzás 87%-át felfogja, amely a falakon keresztül kijutna a lakásból

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.04.01
Hiteles vásárló
100 %

Egy másik értékelésben olvastam, hogy a vásárló panaszkodott, hogy két nappal később volt elérhető a termék, mint ahogy azt a webáruház feltüntette. Ezért írtam a webáruház oldalán lévő chaten, hogy tényleg raktáron-e van a termék. A választ, hogy igen, a hivatalos nyitvatartási időtől függetlenül megkaptam. Megrendeltem a terméket, az online fizetést választotta, és még aznap délután meg is kaptam. Nem volt semmi probléma.