Thermowell THERMOMAX EXTRA hőszigetelő festék, 5kg
Thermowell THERMOMAX EXTRA hőszigetelő festék, 5kg
24 990 Ft
Raktáron a külső raktáron

Thermowell THERMOMAX EXTRA hőszigetelő festék, 5kg

Thermowell THERMOMAX EXTRA hőszigetelő festék, 5kg

 • 24 990 Ft
 • ÁFA nélkül: 19 677 Ft
Raktáron a külső raktáron
Általában 5-7 napon belül küldjük
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

THERMOMAX EXTRA hőszigetelő festék, 5kg

Hőszigetelő festék 5 kg-os kiszerelésben, amely beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, fogyasztása 0,4 kg/m2, hozama 13 m2/csomag. Fehér színben, egyéb színárnyalatért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Spórolni szeretne a fűtésen, azonban nem szeretne több százezer vagy akár millió forintot is kidobni a szigetelés miatt? Falai penészesek, esetleg az épület hőhídjai okoznak problémát? Ebben az esetben nagyon egyszerű megoldást kínálunk Önnek THERMOMAX EXTRA jelzéssel ellátott hőszigetelő festék formájában. A termo festék hengerrel, ecsettel vagy permetezéssel vihető fel a falakra és a mennyezetekre, amellyel minden közepesen ügyes ezermester megbirkózik. A termo festék kültéren és beltéren is alkalmazható.

A festék előnyei

A THERMOWELL hőszigetelő festékanyag további előnye a falak felületi hőmérsékletének növelése, a falakon nem jön létre (esetleg jelentősen korlátozódik) a vízgőz kicsapódása, amely a penész kialakulásának fő oka.

Jelentősen javít a szobák hőmérsékletén, és lehetővé teszi, hogy alacsonyabb fűtési hőmérsékleten is kellemesen melegnek tűnjenek, ezáltal a fűtési költségeken is megtakaríthat.

A hőszigetelő festék olyan területen is alkalmazható, ahol a hagyományos hőszigetelő rendszerek nem alkalmazhatóak (pl. masszív homlokzatú történelmi épületek, kőépületek, megnövelt páratartalmú vakolatok stb.).

A THERMOMAX EXTRA festékünk légáteresztő, szilikon hőszigetelő festék, amely fokozottan ellenáll a penészgombának. Egyedi tulajdonságainak köszönhetően nemcsak belső, hanem külső vakolatokhoz, történelmi épületekhez, kőépületekhez és megnövelt páratartalmú vakolatokhoz is alkalmas. A festéket rendkívül alacsony vízabszorpció, kivételes vízgőzáteresztő képesség, valamint magas időjárási viszonyokkal és UV-sugárzással szembeni ellenálló képesség jellemzi.

 • Szilikon festék nagy hőszigetelő hatással
 • Extra erős, extra ellenálló, extra hatékony
 • A téli időszakban jelentősen csökkenti a fűtéssel kapcsolatos kiadásokat
 • Nyáron megakadályozza a szobák túlmelegedését
 • Kültéri és beltéri használatra is alkalmas
 • A belső térben növeli a falak felületi hőmérsékletét, ami hatékonyan megakadályozza a nedvesség kicsapódását a falakon, és így aktívan korlátozza a penész kialakulását
 • A külső felületen aktívan megakadályozza az algák, mohák és penész előfordulását a külső vakolatokon, megakadályozza a szennyeződés lerakódását, öntisztító képességgel rendelkezik (lótuszlevél hatás)
 • Aktívan javítja az épület szerkezeti hibáit (hőhidak)
 • Növeli a termikus kényelmet, a tér sokkal gyorsabban felmelegszik
 • Nagy ellenállóság az időjárás és az UV-sugárzás ellen, garantálja a színtartósságot
 • Nagy mechanikai ellenállás, teljesen lemosható bevonat
 • Nagyon könnyen alkalmazható, egy átlagos ezermester is képes felvinni
 • A beszerzési költségek nagyon gyorsan (3 éven belül) megtérülnek

További információk

A hőszigetelő festékkel a hagyományos szigeteléssel szemben akár a beszerzési költség 80 %-át is megtakaríthatja. Mindemellett egy olyan nagyon hatékony rendszert alkalmazhat, amely a hősugárzás akár 87% -át is képes felfogni, amely egyébként a falazaton keresztül távozna. A hőszigetelő festék beszerzésébe fektetett kiadások általában 2-3 éven belül megtérülnek. Csökkentse hát háza vagy lakása energiaigényét és takarítson meg a fűtési költségeken, hiszen a THERMOWELLEL ez annyira egyszerű!

A termo festékeket két vagy három rétegben kell felvinni a külső vagy belső vakolatra. Ne tévessze meg kiváló fedőképessége, és tartsa be az ajánlott mennyiségű, két-három réteg festék használatát. Alapvetően fehér színben kerül szállításra. A festék egyedileg színezhető a szilikon vagy akril festékekhez ajánlott termékekkel. Kültéri használat esetén ajánljuk, hogy a megfelelő színváltozatot speciális keverőközpontokban kevertesse be, esetleg rendelje meg nálunk a kívánt színárnyalatot. A színárnyalatokat itt találja. A festék száradást követően mosható, kültéren a lótuszlevél elvét alkalmazza, tehát eső hatására öntisztul.

A THERMOWELL festékanyag fontos összetevői az üreges üveg mikrogömbök, amelyek szigetelő-visszaverő funkciót biztosítanak. A festék megszáradása után egy folyamatos hőreflexiós réteg képződik a falak felületén, amely ezekből a golyókból áll. Ez a réteg visszatükrözi a kijutó hőt a kerületi falazatba és a fűtött térbe. Ennek hála jelentősen csökkennek a fűtéssel kapcsolatos kiadások. Ezt a fizikai jelenséget hőreflexiónak nevezzük. A hőhullámok visszaverődésén alapul, nem a hőszigetelésen, ezért ezeknél az anyagoknál egészen más értékekkel dolgozunk, mint a hagyományos szigeteléseknél (hőellenállási együttható W / m2 x K). Ebben az esetben megadjuk a befogott hősugárzás százalékos arányát, amely nem kerül ki a kerületi szerkezeten keresztül a fűtött térből. A THERMOMAX EXTRA hőszigetelő festék ennek a hősugárzásnak akár 87%-át is képes visszatartani.

Figyelmeztetés:

 A termék gombaölő tulajdonságokkal bírő biocid készítményt tartalmaz. Hatóanyagok: 2-oktilizotiazol-3(2H)-on, terbutrin, cink-pirition, 3-jodo-2-propinil-butilkarbamát és cink-oxid. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károkat okoz. Akadályozza meg, hogy a környezetbe kerüljön. 2-oktilizotiazol-3 (2H)-ont tartalmaz. Allergiás reakciót okozhat. A csomagolás fedelén megtalálja a gyártás időpontját, a tételszámot, a színárnyalatot és a súlyt. Az Európai Parlament és Tanács 2004/42/ES irányelve és Cseh Köztársaság Környezetvédelmi Minisztériuma 127/2011 rendelete alapján a VOC-tartalom határértéke ebben a termékben (A/c VR kategória) max. 40 g/l. A VOC mennyisége ebben a termékben max. 39 g/l használatra kész állapotban.

hatékony, hiszen a hősugárzás 87%-át felfogja, amely a falakon keresztül kijutna a lakásból

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.04.01
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.