TrueLife AIR Humidifier H5 Touch párásító
TrueLife AIR Humidifier H5 Touch párásító
27 836 Ft
1 db raktáron

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch párásító

30 nap a visszaküldésre

TrueLife AIR Humidifier H5 Touch párásító

  • 27 836 Ft
  • ÁFA nélkül: 21 918 Ft
1 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

TrueLife AIR párásító H5 Touch

Ha a száraz levegő problémát jelent otthonában, a TrueLife AIR Humidifier H5 Touch egyszerű megoldást kínál. A felső feltöltésnek köszönhetően a párásítót nagyon könnyű kezelni, nem kell a tartályt sehová sem cipelnie, és nem kell minden használat során a kiömlött vízzel foglalkoznia. Az ultrahang elvén működik, a tartályban lévő vizet gőzzé alakítja, amely összekeveredik a levegővel, és azonnal párásítja azt. Az ultrahangos technológia előnye, hogy az alacsony energiafogyasztás mellett alacsony zajszintű is, amely legfeljebb 35 dB-t ér el.Az IonTrue® technológiával ellátott ionizátor segítségével a párásító növeli az egészséges negatív ionok koncentrációját. A párásító diffúzorként is funkcionál. Egyszerűen töltse meg a megfelelő tartályba az illóolajat, és a párásító az OilFlow® technológiának köszönhetően kedvenc illatával illatosítja a helyiséget.

A TrueLife AIR Humidifier H5 Touch az ultrahangos technológia elvén működik, amely a tartályban lévő vizet finom pára formájában a helyiség levegőjével keveredő párazá alakítja. A párásítónak köszönhetően a levegő szinte azonnal 40-60%-os optimális páratartalmat biztosít. A megfelelő páratartalom jótékony hatással van a légutakra, és segíthet a száraz bőr, az ekcéma vagy az asztmás problémák kezelésében. Az IonTrue® technológiával ellátott ionizátor negatív ionokkal gazdagítja a levegőt, eltávolítja a porszemcséket és jobban oxigénnel látja el avért. Ha elegendő negatív ion van a levegőben, az jótékony hatással van az egészségünkre, pozitívan hat a pszichére és a koncentrációra, és még a fejfájáson is segíthet. Ráadásul néhány csepp illóolajjal és az OilFlow® technológiával könnyedén illatosíthatja a szobát kedvenc illatával.

Mi különbözteti meg a TrueLife AIR Humidifier H5 Touch készüléket?

 

1. Hosszú élettartamú, alacsony zajszint

A párásító víztartálya 3 literes, és maximális teljesítmény mellett 24 órán át tart. Így a párásítót aggodalom nélkül bekapcsolva hagyhatja éjszakára, és az alacsony, 35 dB-es zajszintnek köszönhetően nem zavarja az alvást. Az automatikus alacsony vízszintjelzőnek köszönhetően a párásító kikapcsol, ha a vízszint alacsony. Nem áll fenn a rövidzárlat vagy a túlmelegedés veszélye.

 

2. Egyszerű működés, kijelző és felső töltés

A párásító működtetése nagyon egyszerű, és bárki számára elvégezhető. A 4 érintőgomb a párásító be- és kikapcsolására, a gőz intenzitásának, az éjszakai üzemmódnak vagy a páratartalom szintjének beállítására szolgál. A felső nyílás kinyitása után töltse meg a tartályt vízzel, csatlakoztassa a párásítót a tápegységhez, és a gombbal állítsa be az Önnek megfelelő gőzmennyiséget. Illóolajat is adhat hozzá, hogy kellemes illatú legyen a szoba. Maga a párásító figyeli a tartályba töltött víz mennyiségét, és automatikusan kikapcsol, ha a szint alacsony. A párásító kijelzőjén ellenőrizheti az aktuális páratartalmat és hőmérsékletet a párásító körül, a gőz intenzitását és szükség esetén a beállított időzítőt. A párásító felső feltöltése nagy előny, nem kell minden alkalommal a vízforráshoz cipelnie, és nem önt ki semmit sehol.

 

3. Ultrahangos technológia

A párásító a vizet finom gőzzé alakítja, amely optimális 40-60%-os páratartalomra párásítja a szoba levegőjét. Ennek a technológiának az előnye a nagy hatékonyság és az alacsony energiafogyasztás.

 

4. Ionizáló IonTrue® technológiával

A speciális IonTrue® technológiának köszönhetően a párásító semlegesíti a pozitív ionokat, eltávolítja a porszemcséket a levegőből és jobban oxigénnel látja el a vért. A negatív ionok optimális mennyisége pozitív hatással van a pszichére és a koncentrációra.

 

5. Illóolaj-tartály

Csak adjon néhány cseppet a tartályba, és a párásító a kedvenc illatával illatosítja a szobát. Az egyedülálló OilFlow® technológiának köszönhetően két-három csepp illóolaj elegendő az egész tartályba. Így nyugodtan élvezheti az aromaterápiát anélkül, hogy folyamatosan olajat kellene hozzáadnia, mint más diffúzorok esetében.

 

6. Gőz intenzitása

A gőzintenzitás beállítással kiválaszthatja, hogy a maximális teljesítményt kívánja-e használni a gyors gőzölés érdekében.párásítás vagy lassú párásítás, amely gazdaságos és tartós nedvességet biztosít.

 

7. Automatikus páratartalom karbantartás és éjszakai üzemmód

A vezérlőgomb segítségével állítsa be a kívánt páratartalomszintet, amelyet a párásító automatikusan fenntart. Ha a párásító éjszakai üzemmódba van állítva, a gőz automatikusan, rendszeresen váltakozó ciklusokban távozik. Ezzel egyidejűleg a LED-kijelző kikapcsol, így Ön zavartalanul aludhat.

 

8. Hosszú élettartamú

Akár 24 órás üzemidő maximális teljesítmény mellett. A párásítót nyugodtan bekapcsolva hagyhatja éjszakára. A víztartály legfeljebb 3 liter víz tárolására alkalmas. Ennek a kapacitásnak köszönhetően nem kell időnként újratölteni, és a víz napokig kitart.

Paraméterek

EAN
8594175355635
Párásító teljesítmény (l/h)
0,15
Teljesítmény szabályozása
Automatikus
Zajszint max. (dB)
35
Szín
fehér
Tartály űrtartalma (l)
3
Szélesség (cm)
21,5
Magasság (cm)
27,5
Mélység (cm)
14,3
Tömeg (kg)
1,5

Paraméterek

EAN
8594175355635
Párásító teljesítmény (l/h)
0,15
Teljesítmény szabályozása
Automatikus
Zajszint max. (dB)
35
Szín
fehér
Tartály űrtartalma (l)
3
Szélesség (cm)
21,5
Magasság (cm)
27,5
Mélység (cm)
14,3
Tömeg (kg)
1,5

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.08.01
Hiteles vásárló
100 %

Másoknak is ajánlom, hogy ebben a webáruházban vásároljon. Pénteken rendeltem meg a terméket és kedd délelőtt már meg is kaptam. Eddig még nem próbáltam ki a légkondicionálót, mert nem volt akkora hőség. Remélem, hogy az elképzeléseim szerint fog működni.