Sulion JALON mennyezeti ventilátor
Sulion JALON mennyezeti ventilátor
70 837 Ft
Kérésre

Sulion JALON mennyezeti ventilátor

Ingyenes szállítás

Sulion JALON mennyezeti ventilátor

  • Márka: Sulion
  • Garancia 2 év
  • 70 837 Ft
  • ÁFA nélkül: 55 777 Ft
Kérésre
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Sulion JALON

Sulion JALON ventilátor modern otthonokba, távirányítóval és LED megvilágítással. A lámpabura matt üvegből készült. A csomagban egy hosszabbító rúd is található, amellyel a ventilátort a mennyezet alá függesztheti fel. A ventilátort enyhén döntött mennyezetre is felszerelhetjük ( max. 10°). A mellékelt távirányítóval vezérelhető. Rúd nélkül nem szerelhető fel.

A lapátok távolsága a padlótól biztonsági okokból min. 2 m és 20 cm legyen. A kb. 3 m magasan elhelyezett lapátnak már csökken a hatékonysága. A hosszabbító rudat a csomagban lévő eredeti rúd helyett kell használni. A hosszabbító rudat a garancia elvesztése nélkül lerövidítheti

Mitől különleges a Sulion JALON ventilátor?

 

1. Speciális tervezésű konstrukció

A két 18 W és 1500 lm erejű LED fényforrás lehetővé teszi, hogy a ventilátort ne csak a levegő keringetésére, de a helyiség megvilágítására is használjuk.

 

2. Egyéb jellemzők

A mennyezeti ventilátor  a levegő mozgásának köszönhetően a hideg és a meleg érzékelését is befolyásolja, szóval nyáron nem kell annyira lehűteni a levegőt. 25 - 27 °C hőmérséklet mellett olyan érzésünk lehet, mintha 22 °C fok lenne, mennyezeti ventilátor nélkül. Így akár a villanyszámla 40 %-át is megtakaríthatja.

  • Távirányító

 

Stropní ventilátor Sulion JALON

Paraméterek

Ventilátor fokozatok
5
Szín
sötétszürke
Tömeg (kg)
7,8

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2020.12.01
Hiteles vásárló
100 %

Egy másik értékelésben olvastam, hogy a vásárló panaszkodott, hogy két nappal később volt elérhető a termék, mint ahogy azt a webáruház feltüntette. Ezért írtam a webáruház oldalán lévő chaten, hogy tényleg raktáron-e van a termék. A választ, hogy igen, a hivatalos nyitvatartási időtől függetlenül megkaptam. Megrendeltem a terméket, az online fizetést választotta, és még aznap délután meg is kaptam. Nem volt semmi probléma.