VOCOlinc VAP1 légtisztító

VOCOlinc VAP1 légtisztító

  • Márka: VOCOlinc
  • Garancia 2 év
  • Ajánlott: 150 m3
  • Szűrők ára 1990
raktáron 1-2 db raktáron
  • 134 190 Ft
  • ÁFA nélkül: 105 661 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

VOCOlinc VAP1

Bemutatjuk a VOCOlinc Air Purifier smart légtisztítót, amely háromlépcsős szűrésen alapszik (előszűrő, H12 HEPA szűrő, szénszűrő), amelynek köszönhetően a kis részecskék, például vírusok, baktériumok, állati szőr, por, allergének és pollen 99,97 %-át is eltávolítja. A szénszűrőnek köszönhetően képes elnyelni a káros formaldehidet, amely az új bútorból, szőnyegből vagy műanyagból szabadulhat fel. A szűrőkészletet mellékeljük.

 

A légáramlás sebessége 500 m³/óra, így  a VAP1 egy átlagon felüli, erős segédeszköz. Egy átlagos méretű helyiséget 10 percen belül képes megtisztítani. Ennek a tulajdonságának köszönhetően ez a légtisztító nagyobb helyiségekbe is alkalmas (legfeljebb 60 m²). A VAP11 magasabb teljesítménye ellenére is egy csendes segédeszköz. A maximális zajszint a legmagasabb hőmérsékleten 63 dB, halk módban csak 27 dB, tehát nem fogja zavarni az éjszakai órákban.

A VAP1 kompatibilis a Apple Homekittel, a Google Assistanttel és az Amazon Alexával. Ez az első légtisztító, amely Apple Homekittel működik és Bridge/Hubu és harmadik fél applikációja nélkül irányítható.  A VAP1 készülék a LinkWise applikációval automatizálható, vagy a kedvenc asszisztensével irányítható hanggal. Irányítsa és ellenőrizze a légtisztítót bárhonnan.

Mitől különleges a VOCOlinc VAP1 légtisztító?

1. Nagy légteljesítmény

A légtisztító közepes méretű helyiségekbe, például nappaliba, irodába vagy rendelőbe alkalmas. A modern szűrőrendszer eltávolítja a levegőből a port, a pollent, az állati eredetű allergéneket, a cigarettafüstöt, a baktériumokat, a vírusokat, a penészspórákat, a szerves vegyi anyagokat és a háztartásban előforduló szagokat.
  • 45 m2 helyiségbe alkalmas  (allergiában és asztmában szenvedőknek alkalmas, a levegőt óránként 4,5× szűri át)
  • a helyiség maximális mérete 140 m2 (átlagos tisztítás, megelőzés)
  • Maximális légteljesítmény: 500 m3/h

2. Egyszerű és nagyon hatékony szűrőrendszer

A légtisztító 3-fokozatú szűrőrendszerrel rendelkezik, amely eltávolítja a levegőből a port, a pollent, az állati eredetű allergéneket, a cigarettafüstöt, a baktériumokat, a vírusokat, a penészspórákat, a szerves vegyi anyagokat és a háztartásban előforduló szagokat.

Por előszűrő

- a mosható por előszűrő a levegőt a legnagyobb részecskéktől tisztítja meg, ezáltal kíméli a többi szűrőt

Szénszűrő

- a legjobb védelem az állati eredetű és főzésből származó  szagok, füst és illékony szerves anyagok ellen (3x hatékonyabb, mint az átlagos szénszűrő)

H12 HEPA szűrő

- elnyeli az összes, 0,3 mikron feletti méretű allergén anyag és szennyeződés 99,97 %-át,  például a virágport, az atkákat, a penészspórákat, az ultrafinom porszemeket, állati eredetű allergén anyagokat, baktériumokat, mikroorganizmusokat és füstöt.

3. SMART applikációk

A VAP1 légtisztító mobiltelefonon (vagy tableten) keresztül is vezérelheti - párosíthatja Apple HomeKit, Amazon Alexa vagy Google Assistant hangasszisztenssel, a VOCOlinc natív applikáció pedig részletes képet nyújt a légtisztító aktuális állapotáról. A VOCOlinc app áttekintést nyújt a levegő páratartalmáról, hőmérsékletéről és minőségéről.

Tájékoztatja önt a szűrő állapotáról, valamint az aktuális módról. Az applikációval vezérelheti a ventilátor sebességét, beállíthatja az időzítőt (illetve menetrendet, más VOCOlinc termékekkel is csoportosíthatja), valamint módosíthatja a kijelző fényerejét. A légtisztítót közvetlenül a Home (Apple) alkalmazással is automatizálhatja. Hozzon létre jeleneteket, rendelje a terméket helyiségekhez, automatizálja és vezérelje hanggal. Ha otthoni központtal rendelkezik (tablet, Apple TV, HomePod), a világ bármely pontjáról vezérelheti a smart légtisztítót.

 

IONIZÁLÁS vs ÓZON - Hogyan döntsünk?

Néhány légtisztító a levegőt aktívan szűri. Ez azt jelenti, hogy negatív ionokat és ózont generál a levegőbe, amellyel hozzájárul a minőségéhez. Ezzel a funkcióval rendelkezik néhány párásító is. Érdemes megérteni, hogy hogyan is működnek ezek a funkciók, mielőtt megvásárolnánk a kiválasztott készüléket.

Paraméterek

előszűrő+HEPA H12+szénszűrő
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ventilátor fokozatok
5
Zajszint
max. 63 dB
Szín
fehér
Távirányító
igen (applikáció)
Magasság
560
Szélesség
290
Mélység
290
Tömeg
8,3
Szűrők költsége
1990

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 761 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2019.02.22
Hiteles vásárló
100 %

Azért választottam ezt a webáruházat, mert a termékek raktáron voltak, amelyeket szerettem volna megrendelni, ráadásul az ár és az értékelések is jók voltak. Ez tényleg egy olyan webáruház, amely olyan dolgokat kínál, amelyeket a lehető leggyorsabban képes is szállítani. A kommunikáció nagyszerű volt. Nincs semmi észrevételem.