Winix U300 légtisztító

Winix U300 légtisztító

  • Márka: Winix
  • Garancia 2 év + meghosszabbítás 1 évvel  
  • Ajánlott: 150 m3
  • Szűrők ára 7800 HUF / év
raktáron Elfogyott
  • 90 254 Ft
  • ÁFA nélkül: 71 066 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Winix U300

Az U300 légtisztító a Winix koreai gyártó közepes teljesítményű modellje. A P300 modellel ellentétben mosható szűrőkkel, CLEANCEL antibakteriális bevonattal és por előszűrővel is rendelkezik. A rendkívül nagy légteljesítményének köszönhetően legfeljebb 150 m3, allergiában szenvedők esetében legfeljebb 80 m3 méretű helyiségekbe megfelelő. A légtisztító a beépített szag- és porérzékelőnek köszönhetően automatikusan működik. A légtisztító az aktuális igényeknek megfelelően szabályozza a készülék légteljesítményét. A szűrőcsere-jelző figyelmeztet, ha ki kell cserélni a szűrőket. A fényérzékelő tompítja a légtisztító megvilágítását, amikor besötétedik (pl. a hálószobában). A légtisztító négyfokozatú szűrőrendszerrel rendelkezik. A mosható szűrőknek köszönhetően a légtisztító költséghatékonyabban működik, mint a rendszeres szűrőcserére szoruló szokásos légtisztítók. A HEPA, a szén- és a porszűrők alapvető élettartama 12 hónap. A csereszűrőket egy készletként szállítjuk.

 

 

 

Miben tűnik ki a Winix U300?

1. Egyszerű és nagyon hatékony

Egyszerű és nagyon hatékony a forradalmian új technológiáknak köszönhetően. Mosható szűrőkkel, antibakteriális bevonattal és a por előszűrővel rendelkezik. A nagyon nagy légteljesítménynek köszönhetően egészen 150 m3 méretű helyiségekbe is alkalmas.

2. Forradalmi szűrőrendszer

A légtisztító négyfokozatú szűrőrendszerrel rendelkezik.

  • A 99,97%-os hatékonyságú HEPA szűrő (mosható) a legkisebb, legfeljebb 0,3 mikron méretű részecskéket, például atkákat, penészspórákat, pollent, állati szőr részecskét és egyéb allergéneket is felfogja.
  • A kombinált szén+antibakteriális szűrő (mosható) kiküszöböli a különféle szagokat, például a formaldehidet. Ezt az erőteljes szagú színtelen gázt tekintik a legveszélyesebb szennyező anyagnak az újépítésű lakások belső tereiben, mivel irritálja a felső légutak nyálkahártyáját és a kötőhártyát. Ezenkívül a Cleansel™ védőbevonat elpusztítja a szűrőn áthaladó baktériumokat, vírusokat, gombákat és atkákat.
  • Por előszűrő (mosható) - nagyobb porszemeket, állati szőrt, rostszálakat stb. fogja fel.
  • PlasmaWave™: Nagy mennyiségű pozitív és negatív iont generál, felgyorsítva ezzel a porszemek összegyűlését és leülepedését a légkörből. Az iongenerátornak köszönhetően a levegő nemcsak tiszta, hanem friss is.

 

3. Egyéb funkciók

A beépített szag- és porérzékelőnek köszönhetően a légtisztító automatikus működik, és az aktuális igényeknek megfelelően szabályozza a berendezés légteljesítményét. A szűrőcsere-jelző figyelmeztet, ha ki kell cserélni a szűrőket. A fényérzékelő tompítja a légtisztító megvilágítását, amikor besötétedik (pl. a hálószobában).

4. Alacsony üzemeltetési költségek

A szűrők cseréjének szükségességét automatikusan jelzi, a szennyezettségüktől függően. A Winix légtisztítók képesek pontosan felbecsülni a szűrők cseréjének szükségességének idejét. Más légtisztítóktól főleg abban különbözik, hogy a csere szükségességét nemcsak a szűrő élettartamának lejárta esetén jelzi. A készülék processzora két információt tárol - mennyi ideje működik a motor és milyen sebességgel. Amikor a rendszer úgy határoz, hogy a szűrőt ki kell cserélni, a fő panelen lévő jelzőfény világítani kezd. Nem kell tehát azon aggódnia, hogy a szűrők már eltömődtek-e, és az sem eshet meg, hogy olyan szűrőt cserél ki, amely még tovább is szolgálhatott volna. A Winix légtisztítók ENERGY STAR címkével rendelkeznek, amellyel az energiahatékony készülékeket szokták jelölni.

5. Tanúsítványok és hatékonyság

A légtisztítót az AHAM (Association of Home Appliance Manufacturers azaz Háztartási Készülékek Gyártóinak Amerikai Szövetsége) tesztelte. A Winix AHAM tanúsítvánnyal büszkélkedik az összes légtisztítója esetében a hivatalos, úgynevezett Clean Air Delivery Rate (CADR - nyújtott tiszta légmennyiség arány) program alapján. Ezen mérések eredményeinek, valamint a pártatlan és valós adatoknak köszönhetően biztos lehet abban, hogy ezek a légtisztítók valóban eltávolítják a port, a füstöt és a pollent.

6. Mosható szűrők

A Winix WAC U300 légtisztító mosható szűrőkkel is rendelkezik. Noha a tökéletes légtisztítás érdekében a szűrőket rendszeresen ajánlott cserélni, gazdaságos alternatívaként a szűrőket langyos folyóvíz alatt leöblíthetjük, amellyel megszabadulhatunk a látható szennyeződésektől. A szűrőket ezután 100% mértékig meg kell szárítani, hogy elkerüljük a légtisztító meghibásodását, amelyet a maradék nedvesség okozhat. Ezt a ciklust legfeljebb kétszer ajánljuk alkalmazni, mivel a szűrő minősége az újabb mosással romolhat.

 

IONIZÁLÁS vs ÓZON - Hogyan döntsünk?

Néhány légtisztító a levegőt aktívan szűri. Ez azt jelenti, hogy negatív ionokat és ózont generál a levegőbe, amellyel hozzájárul a minőségéhez. Ezzel a funkcióval rendelkezik néhány párásító is. Érdemes megérteni, hogy hogyan is működnek ezek a funkciók, mielőtt megvásárolnánk a kiválasztott készüléket.

Paraméterek

HEPA+szén+antibakteriális+
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ventilátor fokozatok
4
Zajszint
26-55 dB
Szín
fehér
Porérzékelő
nem
Szagérzékelő
igen
Szűrőcsere jelző
igen
Távirányító
igen
Magasság
550 mm
Szélesség
415 mm
Mélység
220 mm
Tömeg
7,0 kg
Szűrők költsége
7800 HUF / év

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket az Árukeresőn?

hoz  Hiteles vásárló

A légtisztítóból tényleg tiszta levegő távozik, de egyúttal elég hideg is, ami egy órás üzemelés után egy kis szobában 2 fokkal is csökkenti a hőmérsékletet, ha magasabb teljesítményre kapcsoljuk. Nyáron szuper léghűtő lesz.

hoz  Hiteles vásárló

Éjjel erősebben világít.

Nagyon egyszerű.

hoz  Hiteles vásárló

Elégedett vagyok a légtisztítóval.

hoz  Hiteles vásárló

Elégedett vagyok a légtisztítóval.

hoz  Hiteles vásárló

Egészségbarát Eddig kiváló Jó Az egészséges levegőért

Tökéletesen tisztítja a levegőt a helyiségben. Tiszta levegő a lakásban.

Nem tudok ilyenről

hoz  Hiteles vásárló

Számos pozitív értékelést olvasva döntöttünk a légtisztító mellett. Nem szenvedünk allergiában, de az utóbbi időkben a szmog és a mindenhol érezhető gázolaj-szag már nagyon zavar bennünket. Már a kicsomagoláskor megtetszett, hogy jól kidolgozott, és a szűrőket nem kell semmibe bekattintani, ami később eltörhet. A használati útmutató érthető, a forgalmazó és importőr írta. Röviden szólva, nem egy tipikus rizsföldi termék. A légtisztítót kb. 14 napja használjuk. Eddig azt mondhatom, hogy tökéletesen eltávolítja a szagokat és a port a levegőből, amely üde és friss lesz. A szűrők élettartamát egyelőre nem tudom értékelni. A légminőség érzékelő reagál a parfümökre, a paplanból szálló porra és az autók bűzére. Néha azonban saját életet él, és úgy tűnik, hogy a huzatra is reagál. A ventilátor viszonylag erős, középső fokozatra állítva leng tőle a függöny a szoba túlsó felében :)

Erős és halk légtisztító. Nem termel ózont. Minőségi kivitel. Dél-Koreában gyártották. Pótszűrők ésszerű áron.

hoz  Hiteles vásárló

Azért szerettünk volna egy légtisztítót, mert tavaly télen szörnyű szmog volt és nem lehetett szellőztetni, ráadásul panelben lakunk. Elolvastam pár értékelést és olyan benyomásom volt, hogy a 40-60 ezer forintos légtisztítók gyengék, tehát végül ezt a 100 ezer forintosat választottuk, kompromisszumként. Nehéz megmondani, hogy tényleg segít-e (egészségesebbek vagyunk-e), de azt elmondhatom, hogy igyekszik. A szagérzékelő érzékeny és a feleségem azt mondja, hogy könnyebb lett a légzése. Többet szellőztetünk és egy CO2 szenzorba is befektettünk, ami szintén egy kisebb sokk volt :)

valamit csinál, valamit érezni, szorgalmasan tisztít

még halk üzemmódban is néha idegesít a búgás, de szerencsére éjszaka még halkabb

hoz  Hiteles vásárló

Teljesen elégedett vagyok. Ajánlom.

Hepa szűrő, nagy teljesítmény, amely lehetővé teszi a halk működést. Könnyű áthelyezni.

Kicsit gyanúsan működik vagy túl érzékeny a levegő minőségét figyelő szenzor.

hoz  Hiteles vásárló

A lányom éjjel abbahagyta a köhögést... és könnyebben lélegzik

Már az első használat után észrevettük a különbséget a levegőn a légtisztító használata előtt és után.

Eddig semmilyen

hoz  Hiteles vásárló

A légtisztítóval nagyon elégedett vagyok. Eddig halkan és hibátlanul működött.

Halk, könnyű kezelni, kevesebb a por.

hoz  Hiteles vásárló

Minőségi termék, a kidolgozása is az.

Intuitív vezérlés, halk éjszakai üzemmód, PlasmaWave technológia, mosható szűrők.

Semmi ilyenről nem tudok, csak rövid ideje van meg.

hoz  Hiteles vásárló

egyszerűen elégedett vagyok

hoz  Hiteles vásárló

A termékkel elégedett vagyok, a vezérlés nagyon intuitív. Bejön a levegőminőség érzékelő, amely alapján a légtisztító automatikusan változtatja a tisztítás intenzitását.

Levegőminőség észlelés az automata szabályzással.

hoz  Hiteles vásárló

Semmi probléma

Egy hetes használat után automata üzemmódban minden rendben van, a levegő érezhetően jobb.

hoz  Hiteles vásárló

a fiatalok már vásároltak egy ilyet - nagyobbat. Halkan működik. Könnyű vezérelni. Másoknak is ajánlom. Fentebb már megírtam, hogy miért. Nem tudom, hogy mire kéne figyelni a következő vásárlásnál

halkan működik, egyszerű kezelni, egy kisebb lakásba elég

hoz  Hiteles vásárló

ajánlom

halk, szép

hoz  Hiteles vásárló

Megfelelő készülék, ennek megfelelő áron. Egy allergiásoknak szóló bolt tanácsára szereztem be. Könnyű összeszerelni és működésbe hozni. Előny a plazmawave funkció. Ez működés közben hangot generál, valami az áramsistergés és a ciripelés között. Általában nem veszed észre, de teljes csendben hallható. Ki lehet kapcsolni.

Design, Vezérlés, Mosható szűrők, Halk üzemmódban szinte nem is lehet hallani (turbó módban épp ellenkezőleg, pörög)

A távirányító hatóköre nagyon rövid és nem lehet vele kikapcsolni a plazmawave funkciót (csak közvetlenül a készüléken).

hoz  Hiteles vásárló

Szuper!

A légtisztító nagyszerű. Egyszerű kezelni, tökéletesen megtisztítja a levegőt. Nagyon elégedett vagyok.

hoz  Hiteles vásárló

+

intelligens termék, halk működés

hoz  Hiteles vásárló

- részletes termékleírás - jó értékelés a többi vásárlótól - a légtisztítót eléggé dicsérjük - a fiam már pár nap használat után könnyebben lélegzik - ezt a légtisztítót melegen ajánljuk - más webáruházban találtunk olcsóbb légtisztítót is, kiváló értékelésekkel, de mivel a fiam allergiás-asztmás, inkább ebből a boltból választottunk légtisztítót, mert ez tűnt a legjobbnak egy ilyen beteg gyereknek, ráadásul a leírás és az értékelések is jobb minőségűek voltak - a magasabb ár ellenére nagyon pozitívan értékelem az ár-érték arányt - ez volt az első légtisztító, amit vettünk és egyszerűen elégedettek vagyunk

A légtisztítót pár napig használtuk a fiam szobájában, aki allergiás-asztmás, és már most dicséri, könnyebben lélegzik. Az asztmája az elmúlt évben rosszabbodott, ezért döntöttünk úgy, hogy veszünk egy légtisztítót. Ebben a boltban kimerítő információt találtunk a termékről és használatáról.

hoz  Hiteles vásárló

.

egyszerű kezelni, alapjában véve önállóan működik

eddig semmi

hoz  Hiteles vásárló

ajánlom

halkan működik az alvás módban, ideiglenesen mosható szűrők, egyszerű használat

nem tudom

hoz  Hiteles vásárló

Édesanyámnak vettem. 85 éves, vidéken él, egy kutyával, öregebb házban. Allergiás köhögés, főleg éjjel = rossz alvás. 24 óra elteltével jelentősen jobban lélegzik - megszűnt a köhögés - nyugodt alvás. Eddig egy hete használja - szuper. Ha kiszámoljuk a helyiség térfogatát, akkor kb. kétszeresen túlméretezett a teljesítmény, de így teljesen halk (legalacsonyabb fokozat). Remélem, hogy nem placebo hatásról van szó :-). Az ár lehet, hogy kicsit magasabb, de az eredmény szuper.

Talán minden - eddig :-), abszolút mértékben halk, automatikus üzemelés

semmi

hoz  Hiteles vásárló

Tisztít, tisztít, tisztít és tisztít......

hoz  Hiteles vásárló

nem termel ózont, talán a legjobb a piacon

Halk, eddig elégedett vagyok, bár az atkákkal nem csinál semmit

hoz  Hiteles vásárló

Több terméket is összehasonlítottam a neten és ez tűnt a legjobbnak. Segített a telefonhívás is az eladóval a boltból. A légtisztító szinte mindig a legalacsonyabb fokozatra van kapcsolva és javultak a problémáim. Nem mondhatom, hogy kevesebb por lenne a lakásban, ahogy mások értékelésében olvastam, de azt se vártam, hogy a légtisztító helyettesíteni fogja a porszívót vagy a porrongyot. Elégedett vagyok, csak az ára lehetett volna alacsonyabb.

Méret, zaj (remélem, hogy idővel se lesz hangosabb), nem termel ózont, könnyű áthelyezni, mosható szűrők.

Szűrők ára, nem lehet tompítani a kijelző fényerején (éjjelre le kell takarni).

hoz  Hiteles vásárló

Kb. 3 héten át használtuk egy 22m2 méretű helyiségben. Automatikus üzemmódban megy éjjel, alacsony fordulatszámú ventilátorral - halk. Napközben reagál minden szagra, elég sz.llenteni vagy kinyitni a folyosóra nyíló ajtót, amikor a vasárnapi ebédet főzik és már teljes gőzzel is megy. Az állati porra is reagálnak a szenzorok. Friss levegőt azonban nem csinál, de ezt nem is vártam. Tehát ki kell szellőztetni és be kell kapcsolni. Az ablakot éjszaka bukóra nyitva szoktuk hagyni, a légtisztítót pedig bekapcsolva. Heti egyszer szoktunk porszívózni. 14 nap múlva kiporszívóztam a szűrőt, semmi extra. Elkezdődött a pollenszezon, a fiam gyógyszereket szed, enyhén köhög. Nem hiszem, hogy a légtisztító meggyógyítja, de legalább helyileg (vagyis otthon) segít javítani a feltételeken.

hoz  Hiteles vásárló

Minőségi termék, annak megfelelő árral.

Jó teljesítmény, nagyon halk éjszakai üzemmód. Nagyon jól működik az automata mód.

Semmi

hoz  Hiteles vásárló

A design az ízlésem szerinti. A fehér szín mindenhová illik. Az áthelyezése, ahogy sokan írják, szerintem nem probléma. Ugyan csak egy fogantyúja van, hátul fent, de kerekded és alacsony peremmel, amelyet biztos kézzel lehet fogni. Egy rendes fogantyú persze jobb lenne. De a két oldalán lévő nyílással is meg lehet fogni. A borítót és a szűrőtartó kazettát is egyszerűen ki lehet venni, elég elolvasni a használati útmutatót, ami mondjuk nincs több nyelven, de a képekből megértettem, hogy mit kell csinálnom és a gyártó hivatalos oldaláról más nyelven is le tudtam tölteni. Ezt a webáruház is megtehette volna. És most térjünk át arra, ami miatt egy légtisztítót venni szoktak. A készüléket csak úgy tudom értékelni, hogy tökéletesen dolgozik. Halk, csak az áramló levegőt és a ciripelő plazmát lehet hallani. Erre is panaszkodnak a vásárlók. Ha nem olvasod el az útmutatót, akkor nem tudod. Azonban nem vészes. Néha éjjel is bekapcsolva hagyom. Néha zavar, akárcsak a hűtőszekrény, ilyenkor kikapcsolom a plamzát :) Többnyire az automata módot kapcsolom be és akkor nem kell semmivel sem foglalkoznom. Allergiásak vagyunk a klasszikus allergénekre, porra, atkákra stb..... Két hét nonstop üzemelés után éjjel a hálószobában (kb. 20m2) kiszellőztetek és kb. egy órával alvás előtt maximális erősségre kapcsolom, majd vissza az automatikusra. Napközben egy helyiségben (kb. 17m2), ahol a napot töltjük, először kiszellőztetek, max. teljesítmény, majd automata. Azonban nem vettem észre jelentős változást. Tudom, hogy ez rövid idő, de mások véleményét olvasva rögtön kéne működnie :) , kicsit azonban változott a levegő a helyiségben, olyan, mintha frissen szellőztettünk volna. Lehet, hogy az enyhe szellőtől, amit csinál, nem tudom, nincs lehetőségem lemérni a levegő minőségét a helyiségben és teszteket végezni a laboratóriumokban, no... nem fogom kommentálni. Ugyanolyan náthás vagyok, a szemem viszket, a gyerekek véletlenül pont betegek (nátha, köhögés), két hét alatt már másodszor. Értem, hogy két hét rövid idő, de idővel kiderül, hogy a mobil légtisztítónak van-e értelme.

Design, egyszerű vezérlés, halk éjszakai mód, egészen halk működés.

Néhány értékelés, amely csodának állítja be a készüléket.

hoz  Hiteles vásárló

Maximális elégedettség. Ideális nehezen szellőztethető helyiségekbe, allergiásoknak stb.

Sokáig válogattam. Jól döntöttem. Bár az olcsóbbak közé tartozik a piacon, de nem bántam meg, elégedett vagyok vele. Nagy a teljesítménytartománya. Gyorsan ki lehet vele szellőztetni, másrészt az éjszakai mód enyhe és halk, tompított fénnyel. Minimális fogyasztás. Nálunk folyton be van kapcsolva. A méret, a design, a súly és a fogantyúk is megfelelnek.

Semmi

hoz  Hiteles vásárló

minőségi termék, már 24 órán belül észre lehetett venni a különbséget a levegő minőségében

minőségi termék, már 24 órán belül észre lehetett venni a különbséget a levegő minőségében

a legmagasabb fokozaton kissé hangos

hoz  Hiteles vásárló

Az eladó ajánlása alapján. Minden úgy van, ahogy hirdették.

Könnyű, halk, jó design

Nincs fogantyúja, nehezebb kezelni

hoz  Hiteles vásárló

Egy ismerős ajánlotta ezt a típust és a férjem (asztmás) felettébb elégedett vele. Feltétlenül ajánlom másoknak is. Gyorsan megtisztítja a levegőt, és főképp nagyon halkan működik, szóval alvás közben se zavar.

gyorsan megtisztítja a levegőt

eddig ilyenről nem tudok

Kiegészítők

Winix U300 szűrőkészlet

Winix U300 szűrőkészlet

Külső raktáron

24 970 Ft ÁFA nélkül: 19 661 Ft

Hozzáadás

Hasonló Termékek

Winix TOWER QS légtisztító

Winix TOWER QS légtisztító

1 db raktáron

Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
405m3/óra
Ionizátor
igen
Felvett teljesítmény
55 W

108 097 Ft ÁFA nélkül: 85 116 Ft

Hozzáadás
Winix Zero Pro légtisztító

Winix Zero Pro légtisztító

3 db raktáron

Ajánljuk
Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
470m3/óra
Ionizátor
igen
Felvett teljesítmény
5-90 W

114 919 Ft ÁFA nélkül: 90 488 Ft

Hozzáadás
StadlerForm ROGER Little légtisztító

StadlerForm ROGER Little légtisztító

Külső raktáron

Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
249m3/óra
Ionizátor
nem
Felvett teljesítmény
40 W

104 319 Ft ÁFA nélkül: 82 141 Ft

Hozzáadás
Airbi SPRING BI3110 légtisztító

Airbi SPRING BI3110 légtisztító

8 db raktáron

Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
320m3/óra
Ionizátor
igen
Felvett teljesítmény
80 W

83 432 Ft ÁFA nélkül: 65 694 Ft

Hozzáadás
Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 705 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2013.08.02
Hiteles vásárló
100 %

Nagyon gyors szállítás. A klímát a boltban ajánlották, amelyet a webáruházon keresztül rendeltem meg és kártyával fizettem ki. A megrendelést körülbelül 17:00 körül küldtem el és a terméket másnap 8:00-kor kaptam meg.