Winix U300 szűrőkészlet

Winix U300 szűrőkészlet

  • Márka: Winix
  • Garancia 2 év + meghosszabbítás 1 évvel  
raktáron 3-4 db raktáron
  • 24 970 Ft
  • ÁFA nélkül: 19 661 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

A szűrőkészletet a Winix U300 légtisztítóhoz tervezték. 1 db mosható előszűrőt, 1 db mosható True HEPA szűrőt és 1 mosható aktív szenes szénszűrőt tartalmaz. A könnyű használat érdekében minden egy kazettában van elhelyezve. A készlet kb. 12 hónap használatot bír ki (a légtisztító terhelésétől függően). Az élettartam meghosszabbítható a szűrők rendszeres mosásával.

Az automatikus funkciónak köszönhetően a légtisztító értesíti Önt a szűrő cseréjének szükségességéről, amely nemcsak a tisztítás idejét, hanem a levegő szennyezettségének mértékét is értékeli, amelyben a légtisztító üzemel. A légtisztító vezérlőpanelén a „Check filter” jelzőfény fog világítani. Tehát Önnek nem kell semmivel sem foglalkoznia.

Noha a szűrőket a tökéletesen tiszta levegő érdekében javasoljuk rendszeresen cserélni, gazdaságos alternatívaként javasoljuk, hogy a szűrőket langyos folyó víz alatt öblítése le, hogy megszabaduljon a látható szennyeződésektől. Ez meghosszabbítja a szűrők élettartamát. A szűrőket ezután 100%-os mértékben meg kell szárítani, hogy elkerüljük a légtisztító károsodását, amelyet a felesleges nedvesség okozhat. Ezt a folyamatot legfeljebb két alkalommal javasoljuk alkalmazni egy szűrőn annak élettartama során. Minősége és légtisztító képességei a további mosásokkal megromlana.

Mosható előszűrő

felfogja a levegőben lévő milliméteres szintű szennyeződéseket, amelyek idő előtt eltömíthetnék a True HEPA szűrőt. Ide tartoznak a haj, a különféle szálak, az állati szőr, a porcicák stb.

 

Mosható True HEPA szűrő

a legfeljebb 0,3 mikron méretű allergének, például cigarettafüst, por, pollen, baktériumok, vírusok, atkák stb. 99,97%-át felfogja.

 

Mosható szénszűrő aktív szénnel

eltávolítja a levegőből a szagokat és a különféle veszélyes gázokat. Ezen felül egyedi Cleansel™ réteggel rendelkezik, amely megakadályozza a szénszűrő bakteriális szennyeződését, és higiéniai gátként működik, hogy megakadályozza a mikroorganizmusok visszajutását a légkörbe. Megsemmisíti a baktériumokat, a vírusokat, a gombákat és az atkákat.

Kérdezni szeretnék

Hasonló Termékek

Pótszűrő Winix NK305 és TOWER QS légtisztítókhoz

33 290 Ft ÁFA nélkül: 26 213 Ft

Hozzáadás
Winix Zero N szűrőkészlet

16 590 Ft ÁFA nélkül: 13 063 Ft

Hozzáadás
Winix Zero szűrőkészlet

19 490 Ft ÁFA nélkül: 15 346 Ft

Hozzáadás
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 728 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2013.08.02
Hiteles vásárló
100 %

Nagyon gyors szállítás. A klímát a boltban ajánlották, amelyet a webáruházon keresztül rendeltem meg és kártyával fizettem ki. A megrendelést körülbelül 17:00 körül küldtem el és a terméket másnap 8:00-kor kaptam meg.