Winix U450 szűrőkészlet
Winix U450 szűrőkészlet
34 690 Ft
4 db raktáron

Winix U450 szűrőkészlet

Winix U450 szűrőkészlet

  • Márka: Winix
  • Garancia 2 év + meghosszabbítás 1 évvel  
  • 34 690 Ft
  • ÁFA nélkül: 27 315 Ft
4 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani
A szűrőkészletet a Winix U450 légtisztítóhoz tervezték. 1 db mosható előszűrőt, 1 db mosható True HEPA szűrőt és 1 mosható szénszűrőt tartalmaz Cleansel™ antibakteriális bevonattal. A könnyű használat érdekében minden egy kazettában van elhelyezve. A készlet kb. 12 hónap használatot bír ki (a légtisztító terhelésétől függően). Az élettartam meghosszabbítható a szűrők rendszeres mosásával.

Az automatikus funkciónak köszönhetően a légtisztító értesíti Önt a szűrő cseréjének szükségességéről, amely nemcsak a tisztítás idejét, hanem a levegő szennyezettségének mértékét is értékeli, amelyben a légtisztító üzemel. A légtisztító vezérlőpanelén a „Check filter” jelzőfény fog világítani. Tehát Önnek nem kell semmivel sem foglalkoznia.

Noha a szűrőket a tökéletesen tiszta levegő érdekében javasoljuk rendszeresen cserélni, gazdaságos alternatívaként javasoljuk, hogy a szűrőket langyos folyó víz alatt öblítése le, hogy megszabaduljon a látható szennyeződésektől. Ez meghosszabbítja a szűrők élettartamát. A szűrőket ezután 100%-os mértékben meg kell szárítani, hogy elkerüljük a légtisztító károsodását, amelyet a felesleges nedvesség okozhat. Ezt a folyamatot legfeljebb két alkalommal javasoljuk alkalmazni egy szűrőn annak élettartama során. Minősége és légtisztító képességei a további mosásokkal megromlana.

Mosható előszűrő

felfogja a levegőben lévő milliméteres szintű szennyeződéseket, amelyek idő előtt eltömíthetnék a True HEPA szűrőt. Ide tartoznak a haj, a különféle szálak, az állati szőr, a porcicák stb.

Mosható True HEPA szűrő

a legfeljebb 0,3 mikron méretű allergének, például cigarettafüst, por, pollen, baktériumok, vírusok, atkák stb. 99,97%-át felfogja.

Mosható szénszűrő aktív szénnel

eltávolítja a levegőből a szagokat és a különféle veszélyes gázokat. Ezen felül egyedi Cleansel™ réteggel rendelkezik, amely megakadályozza a szénszűrő bakteriális szennyeződését, és higiéniai gátként működik, hogy megakadályozza a mikroorganizmusok visszajutását a légkörbe. Megsemmisíti a baktériumokat, a vírusokat, a gombákat és az atkákat.

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2017.05.14
Hiteles vásárló
100 %

A termék kiválasztása után összehasonlítottam a webáruházak értékelését, a vásárlók tapasztalatait a bolttal és a legjobb árat is. Ez a webáruház tetszett meg a legjobban, mert teljesítette a feltételeimet, ráadásul a kiválasztott termékhez egy praktikus és értékes ajándékot is kínált. Röviden mondva, minden szempontból ez a legjobb webáruház. Melegen ajánlom mindenkinek.