Winix Zero légtisztító
Winix Zero légtisztító
89 990 Ft
Több mint 5 db raktáron

Winix Zero légtisztító

Ingyenes szállítás
Ajándék

Winix Zero légtisztító

 • Márka: Winix
 • Garancia 2 év + meghosszabbítás 1 évvel  
 • Ajánlott: 99 m3
 • 89 990 Ft
 • ÁFA nélkül: 70 858 Ft
Több mint 5 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Értékelés (54)

94%

5
51x
4
0x
3
3x
2
0x
1
0x
vásárolt 1000+vásárolt
megelégedés 100%megelégedés

Értékelések (18)

Hiteles vásárló

Ami nagyon meglepett, hogy a téli szezonban legtöbbször, amikor bekapcsoltam a légtisztítót, világított az ikon, hogy a levegő tiszta (ha növeltem a fordulatszámot, akkor néha a készülék közepes szennyeződést mutatott). Maximum közepes szennyeződést mutatott. Meglátjuk, hogy mi lesz nyáron, nyitott ablakokkal.

A légtisztító éjszakai módban szinte észrevétlen. Viszont a legmagasabb teljesítménnyel nagyon gyorsan tisztít.

Hiteles vásárló

Csak rövid ideje használom, még nem tudom értékelni

Értékelések

Winix Zero

A teljesen automatikus üzemmódban működő ZERO intelligens légtisztító négy fokozatban tisztítja a levegőt: előszűrővel, szénszűrővel, 99,97%-os hatékonyságú True HEPA szűrővel és PlasmaWave® technológiával. A légtisztító közepes méretű helyiségekbe, például szobákba, irodákba vagy rendelőkbe alkalmas. A kivételesen nagy teljesítményt, a nagy hatékonyságot és nagyon alacsony energiafogyasztást tanúsítványok garantálják. Egyszerűen vezérelhető az érintőképernyővel és egyszerű karbantartani. 

A fejlett szűrőrendszer eltávolítja a levegőből a port, a pollent, az állati eredetű allergéneket, a cigarettafüstöt, a baktériumokat és vírusokat, a penészspórákat, a szerves vegyi anyagokat és a háztartásban keletkező szagokat. A PlasmaWave® pozitív és negatív ionokat generál, amelyeknek köszönhetően a levegőben lévő szennyeződések molekuláris szinten szétbomlanak, és ezenfelül a levegő friss töltésű lesz, akárcsak a természetben.

Miben tűnik ki a Winix Zero?

 

1. Intelligens és rendkívül nagy teljesítményű

A légtisztító közepes méretű helyiségekbe, például szobákba, irodákba vagy rendelőkbe alkalmas. A fejlett szűrőrendszer eltávolítja a levegőből a port, a pollent, az állati eredetű allergéneket, a cigarettafüstöt, a baktériumokat és vírusokat, a penészspórákat, a szerves vegyi anyagokat és a háztartásban keletkező szagokat.

 • legfeljebb 35 m2 méretű helyiségekbe ajánlott (allergiában és asztmában szenvedők számára, ahol a helyiség levegőjét óránként 4,5-szer képes átszűrni)
 • a helyiség maximális mérete 99 m2 lehet (rutin tisztítás, megelőzés)
 • egy átlagos, 20 m2 területű szobában a tisztítás sebessége 8 perc
 • maximális légteljesítmény: 390 m3/h

 

2. Egyszerű és rendkívül hatékony szűrőrendszer

A légtisztító négyfokozatú szűrőrendszerrel rendelkezik.

Aktívszén-szűrő
- hatékony védelem az állati szagok, a főzés közben keletkező szagok, a füst vagy az illékony szerves anyagok ellen

True HEPA H13 szűrő
- a legfeljebb 0,3 mikron méretű allergén anyagok és szennyeződések, például pollen, atkákat, penészspórák, ultrafinom porrészecskék, állati eredetű allergének, baktériumok, mikroorganizmusok és füst 99,97%-át felfogja.

PlasmaWave
- hidroxilokat állít elő, amelyek semlegesítik a szagokat, a káros gázokat, az illékony szerves vegyületeket, valamint elpusztítják a vírusokat és a baktériumokat. A tisztítás során nem keletkezik káros ózon.

 

3. Egyéb funkciók

LÉGMINŐSÉG-MUTATÓ - a légminőség egyszerű áttekintése a csúcsminőségű érzékelőnek köszönhetően.

A porérzékelő folyamatosan figyeli a helyiség levegőminőségét és automatikusan szabályozza az üzem teljesítményét. Amikor az érzékelő szennyeződéseket (megnövekedett port, füstöt, ultrafinom részecskéket) észlel, a levegőminőség-jelző megváltoztatja a színét, és nagyobb tisztítási sebességre kapcsol. Ilyen módon a légtisztító az érzékelőnek köszönhetően aktívan reagál a levegőben lévő szennyeződésekre, amelyeket egyébként belélegeznénk.

 • automatikus, kézi és éjszakai üzemmód
 • levegőminőség-mutató - 3 szint
 • szűrőcsere-mutató - intelligens értékelés a működési idő és a tisztítási teljesítmény alapján
 • porérzékelő - érzékenyen értékeli a levegő minőségét és automatikusan szabályozza a teljesítményt
 • fényérzékelő - átkapcsol éjszakai üzemmódra, tompítja a panel fényerejét és a légtisztítót néma üzemmódra kapcsolja
 • áttekinthető érintőpanel, LED jelzéssel
 • időzítő - 1/4/8 óra
 • 5 sebességű üzemmód

 

4. Alacsony üzemeltetési költségek

A szűrők cseréjének szükségességét automatikusan jelzi, a szennyezettségüktől függően. A Winix légtisztítók képesek pontosan felbecsülni a szűrők cseréjének szükségességének idejét. Más légtisztítóktól főleg abban különbözik, hogy a csere szükségességét nemcsak a szűrő élettartamának lejárta esetén jelzi. A készülék processzora két információt tárol - mennyi ideje működik a motor és milyen sebességgel. Amikor a rendszer úgy határoz, hogy a szűrőt ki kell cserélni, a fő panelen lévő jelzőfény világítani kezd. Nem kell tehát azon aggódnia, hogy a szűrők már eltömődtek-e, és az sem eshet meg, hogy olyan szűrőt cserél ki, amely még tovább is szolgálhatott volna. A Winix légtisztítók ENERGY STAR címkével rendelkeznek, amellyel az energiahatékony készülékeket szokták jelölni.

 

5. Tanúsítványok és hatékonyság

A légtisztítót az AHAM (Association of Home Appliance Manufacturers azaz Háztartási Készülékek Gyártóinak Amerikai Szövetsége) tesztelte. A Winix AHAM tanúsítvánnyal büszkélkedik az összes légtisztítója esetében a hivatalos, úgynevezett Clean Air Delivery Rate (CADR - nyújtott tiszta légmennyiség arány) program alapján. Ezen mérések eredményeinek, valamint a pártatlan és valós adatoknak köszönhetően biztos lehet abban, hogy ezek a légtisztítók valóban eltávolítják a port, a füstöt és a pollent.

 

 

IONIZÁLÁS vs ÓZON - Hogyan döntsünk?

Néhány légtisztító a levegőt aktívan szűri. Ez azt jelenti, hogy negatív ionokat és ózont generál a levegőbe, amellyel hozzájárul a minőségéhez. Ezzel a funkcióval rendelkezik néhány párásító is. Érdemes megérteni, hogy hogyan is működnek ezek a funkciók, mielőtt megvásárolnánk a kiválasztott készüléket.

Paraméterek

HEPA H13+szén
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ventilátor fokozatok
5
Zajszint (dB)
27,8
Szín
fehér
Porérzékelő
igen
Szagérzékelő
nem
Szűrőcsere jelző
igen
Távirányító
nem
Magasság (cm)
69,2
Szélesség (cm)
45,5
Mélység (cm)
28,0
Tömeg (kg)
8,2
Szűrők költsége (Ft/év)
18300

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket az Árukeresőn?

hoz  Hiteles vásárló

Ami nagyon meglepett, hogy a téli szezonban legtöbbször, amikor bekapcsoltam a légtisztítót, világított az ikon, hogy a levegő tiszta (ha növeltem a fordulatszámot, akkor néha a készülék közepes szennyeződést mutatott). Maximum közepes szennyeződést mutatott. Meglátjuk, hogy mi lesz nyáron, nyitott ablakokkal.

A légtisztító éjszakai módban szinte észrevétlen. Viszont a legmagasabb teljesítménnyel nagyon gyorsan tisztít.

hoz  Hiteles vásárló

Csak rövid ideje használom, még nem tudom értékelni

hoz  Hiteles vásárló

Halk, erős, egyszerűen vezérelhető, éjszakai üzemmód, szép design.

hoz  Hiteles vásárló

Minden rendben, elégedett vagyok.

hoz  Hiteles vásárló

Csak rövid ideje van meg. Értékelem az időzítőt, a design-t, az egyszerű használatot. Eddig nem találtam semmi negatívumot.

hoz  Hiteles vásárló

A Winix Zero légtisztítót hosszú keresgélés után választottam, mert a legjobb légtisztító, garanciával. Számos hiteles tanúsítvánnyal rendelkezik, többek között az ózonra is. Teljes mértékben elégedett vagyok és másoknak is csak ajánlani tudom. Minden, amit a leírásban írnak róla, igaz. Jobban tudok lélegezni. Asztmás vagyok, a fiam pedig allergiás és nála is látok javulást. Köszönet ezért a minőségi és intelligens készülékért.

Nagyon intelligens légtisztító. Hatékonyan dolgozik. A leírás szerint megtisztítja a levegőt a portól, füsttől stb. Az automatikus üzemmód nagyszerűen működik és reagál a levegő minőségére.

hoz  Hiteles vásárló

Egy barátom ajánlása alapján vettem meg, aki már több légtisztítót is kipróbált. Ez az egyetlen, amelyiket nem küldte vissza és a mai napig elégedett vele.

Nagyszerű teljesítmény. Jól tisztít, könnyebb a légzés. Nagyon halk az éjszakai üzemmódban, szinte nem is hallani.

Az üzemjelző diódákat a kijelzőn éjszaka le kell takarni vagy ragasztani, ha zavar az erősebb fény. Sajnos nem lehet kikapcsolni, de ez csak részletkérdés. A maximális teljesítményen hangosabb, mint vártam, mint egy kisebb szagelszívó. De ez normális.

hoz  Hiteles vásárló

A légtisztítót az összes értékelés gondos elolvasása után vásároltam. Bár még csak kis ideje van a hálószobámban, de elégedett vagyok. Külön kiemelném a halk működést éjjel, amelybe automatikusan kapcsol át napnyugta után, amikor még inkább elhalkul, mint a minimális teljesítményen, és tényleg nem is lehet hallani, ami döntő érv lehet a vásárlása mellett. Úgy döntöttem, hogy veszek még egyet (WAC U450) a nappaliba, mert nincs kedvem folyton egyik helyről a másikra vinni. A levegőt tényleg megtisztítja, amit érezni is lehet. A PlasmaWave ciripelését, amelyet néhány vásárló emleget, személy szerint nem hallom (remélem, hogy azért még működik :-)). Meglátom, hogy mi lesz hosszabb használat után, de ez alatt az egy hét alatt, amióta ez a légtisztító megvan, aláírhatom, amit a többi felhasználó is ír az előző értékelésekben. Eddig nem bántam meg, hogy pénzt adtam ki érte.

szolid kidolgozás, éjjel nagyon halk üzemmód, ami alapvető feltétel volt a vásárlásnál, az "auto" üzemmódban egyáltalán nem kell foglalkoznom a légtisztítóval, esztétikus és elegáns

Ahogy már az előző értékelésekben is említették: a vezérlőpanel fénye még az éjjeli üzemmódos tompított verzióban is elég (számomra nagyon) intenzív, de egyszerűen letakarható egy kartondarabbal. Kár, hogy nem lehet "kikapcsolni a kijelzőt", amely egyszerűen megoldaná ezt a problémát.

hoz  Hiteles vásárló

a készülékkel eddig elégedett vagyok, nem zavar alvás közben

allergiás vagyok a virágporra és a porra, jelentősen jobban alszom, reggel kevesebbet kell fújnom az orrom és nem viszket annyira a szám és az orrom

hoz  Hiteles vásárló

minden O.K.

hoz  Hiteles vásárló

A légtisztítót a fiam használta májustól augusztus végéig, mert allergiás a pollenre. Mindennap be volt kapcsolva, éjjel és nappal is. Nagyobb teljesítményűt választottunk, hogy alacsonyabb fokozaton tudjuk működtetni - szinte nem is hallani. A háromhónapos intenzív használat során nem merült fel semmilyen probléma. A fiam a pollenszezon alatt jobban érezte magát, de azt nem tudom megmondani, hogy a légtisztító vagy más tényezők miatt. A termékkel elégedett vagyok. Ajánlani tudom a megvásárlását.

Erős teljesítmény. Könnyű vezérlés. Nagyon halkan működik (alacsonyabb fokozaton), nem zavaró alvás közben. A "mi" allergiaszezonunk során nappal és éjjel is ment, bármiféle probléma nélkül.

hoz  Hiteles vásárló

Tökéletes.

hoz  Hiteles vásárló

minőségi terméke, amely egyszerűen teljesíti az elvárásaimat.

erős, halk, megbízható

semmi

hoz  Hiteles vásárló

Ajánlom

A szűrők moshatók. Ilyen teljesítménnyel nagyobb helyiségben is használható. Automata üzemmód. Egyszerű vezérlés.

Eddig semmi

hoz  Hiteles vásárló

Ajánlom. Tényleg működik, ahogy reklámozzák. Idővel minden kiderül.

hoz  Hiteles vásárló

Összességében elégedett vagyok, mindent leírtam a +/- résznél.

Halk éjszaka. Intuitív vezérlés. Könnyű áthelyezni (könnyű és jól tartható).

Mindenhol azt írják, hogy a szűrő mosható, még a gyártó helyi hivatalos weboldalán is, viszont az angol használati útmutatóban világosan írják, hogy a szűrőt nem szabad elmosni. A többi hivatalos gyártói weboldal valószínűleg koreai.

hoz  Hiteles vásárló

a tapasztalatok egy hét után nagyon jók, könnyű, könnyen áthelyezhető, automatizált, egyszerűen elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlom.

nagyon szofisztikált készülék, megbízhatóan reagál a szennyezettség változásaira, az automatika előnyös, a tulajdonságait nézve kellemes ár

hoz  Hiteles vásárló

A WINIX ZERO légtisztítót egyértelműen ajánlom más vásárlóknak is, akik allergiában vagy asztmában szenvednek. Kiváló ár érték arány.

Nagyon hatékony légtisztító, szép design, halk és kevés áramot fogyaszt, egyszerű vezérelni és a WINIX márka minden hiteles tanúsítvánnyal rendelkezik az allergiában és asztmában szenvedők számára, beleértve az ózont is.

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2016.03.03
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.