Winix Zero Pro légtisztító
Winix Zero Pro légtisztító
119 990 Ft
3 db raktáron

Winix Zero Pro légtisztító

Ajánljuk
Ingyenes szállítás
Ajándék

Winix Zero Pro légtisztító

 • Márka: Winix
 • Garancia 2 év + meghosszabbítás 1 évvel  
 • Ajánlott: 150 m3
 • 119 990 Ft
 • ÁFA nélkül: 94 480 Ft
3 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Értékelés (30)

95%

5
27x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
vásárolt 1000+vásárolt
megelégedés 100%megelégedés

Értékelések (10)

Hiteles vásárló

ajánlás alapján választottam, könnyű kezelni, ajánlani tudom

halk, könnyű vezérelni

eddig ilyenről nem tudok

Hiteles vásárló

Voltak fenntartásaim, de pontosan úgy dolgozik, ahogy kell.

Mosható szűrők, halk, már az első nap eltűnt a por, levegőminőség szenzor

Az elemek a távirányítóban nem működtek.

Értékelések

Winix Zero Pro

A ZERO Pro légtisztítót az érintőpanelen keresztül vezérelheti. Teljesen automatikus módot kínál. A levegőt öt fokozatban tisztítja, méghozzá mosható előszűrő, True HEPA szűrő, aktív szenes AOC™ szűrő, Cleancel® kezeléssel és PlasmaWave® technológia alkalmazásával, így hatásfoka 99,97%. A légtisztító nagyobb helyiségekben, például szobákban vagy irodákban használható. A nagy hatékonyságot és az alacsony energiafogyasztást több tanúsítvány is garantálja. A ZERO Pro nagyon kényelmesen vezérelhető az érintőpanellel és egyszerűen karbantartható.
 

A fejlett szűrőrendszer eltávolítja a levegőből a port, a pollent, az állati eredetű allergéneket, a cigarettafüstöt, a baktériumokat és vírusokat, a penész spórákat, a szerves vegyi anyagokat és a háztartásban keletkező szagokat. A PlasmaWave® pozitív és negatív ionokat generál, amelyeknek köszönhetően a levegőben lévő szennyeződések molekuláris szintre bomlanak, ráadásul olyan frissre tölti fel a levegőt, mint ahogy az a természetben fordul elő.

Miben tűnik ki a Winix Zero Pro légtisztító?

 

1. Nagy légteljesítmény

A légtisztító közepes méretű helyiségekbe, például nappaliba, irodába vagy rendelőkbe alkalmas. A fejlett szűrőrendszer eltávolítja a levegőből a port, a pollent, az állati eredetű allergéneket, a cigarettafüstöt, a baktériumokat, a vírusokat, a penész spórákat, a szerves vegyi anyagokat és a háztartásban keletkező szagokat.

 • legfeljebb 42 m2 méretű helyiségekbe ajánlott (allergiában és asztmában szenvedők számára, ahol a helyiséget óránként 4,5-szer szűri át)
 • a helyiség maximális mérete 120 m2 lehet (rutin tisztítás, megelőzés)
 • tisztítási sebesség egy átlagos, 20 mméretű szoba esetében: 6 perc
 • maximális légteljesítmény: 470 m3/h

 

2. Egyszerű és rendkívül hatékony szűrőrendszer

A légtisztító ötfokozatú szűrőrendszerrel távolítja el a port, a pollent, az állati eredetű allergéneket, a cigarettafüstöt, a baktériumokat, a vírusokat, a penész spórákat, a szerves vegyi anyagokat és a háztartásban keletkező szagokat. 

Előszűrő porra

- mosható előszűrő porra megszabadítja a levegőt a legnagyobb részecskéktől a levegőben, megkímélve ezzel a többi szűrőt

AOC szűrő aktív szénnel

- a legjobb védelem az állatok, a főzés során keletkező szagok, a cigarettafüst és az illékony szerves anyagok ellen (3x hatékonyabb, mint az átlagos szénszűrő)

True HEPA H13 szűrő

- az összes 0,3 mikronnál nagyobb méretű allergént és szennyeződést, például a pollenmagat, az atkákat, a penész spórákat, az ultrafinom porrészecskéket, az állati eredetű allergéneket, a baktériumokat, a mikroorganizmusokat és a füst 99,97%-át felfogja.

PlasmaWave

- hidroxilokat állít elő, amelyek semlegesítik a szagokat, a káros gázokat, az illékony szerves vegyületeket, valamint elpusztítják a vírusokat és baktériumokat. A tisztítás során nem keletkezik káros ózon.

CleanCel antibakteriális védelem

- az egyedi, szabadalmaztatott kezelés megakadályozza, hogy a légtisztítóban lévő szűrőket baktériumok szennyezzék be. Higiéniai korlátként szolgál, amely megakadályozza, hogy a mikroorganizmusok visszakerüljenek a légkörbe. Megsemmisíti a baktériumokat, a vírusokat, a penészt és az atkákat is.

 

3. Prémium funkciók

LÉGMINŐSÉG-MUTATÓ - a levegőminőség egyszerű áttekintése a csúcsminőségű szenzornak köszönhetően.

A porérzékelő folyamatosan figyeli a levegő minőségét a helyiségben és ennek megfelelően automatikusan szabályozza a légtisztító teljesítményét. Amikor az érzékelő szennyeződéseket (megnövekedett port, füstöt, ultrafinom részecskéket) észlel, a levegőminőség-jelző megváltoztatja a színét, a légtisztító pedig nagyobb tisztítási sebességre vált. Így a légtisztító a szenzornak köszönhetően aktívan reagál a levegőben lévő szennyeződésekre, amelyeket egyébként belélegznénk.

 • automatikus, kézi és éjszakai üzemmód
 • levegőminőség-mutató - 3 szint
 • szűrőcsere-mutató - intelligens kiértékelés a működési idő és a tisztítási teljesítmény alapján
 • por- és illékony anyag érzékelő - érzékenyen értékeli a levegő minőségét és automatikusan szabályozza a teljesítményt
 • fényérzékelő - éjszakai üzemmódba kapcsol, miközben tompítja a vezérlőpanel fényerejét és a légtisztítót néma üzemmódba kapcsolja
 • átlátható érintőpanel LED jelzéssel
 • időzítő - 1/4/8 óra
 • gyerekzár
 • hordozó fogantyú
 • 5 különböző sebességű üzemmód

 

4. Tanúsítványok és hatékonyság

A légtisztítót az AHAM (Association of Home Appliance Manufacturers azaz Háztartási Készülékek Gyártóinak Amerikai Szövetsége) tesztelte. A Winix AHAM tanúsítvánnyal büszkélkedik az összes légtisztítója esetében a hivatalos, úgynevezett Clean Air Delivery Rate (CADR - nyújtott tiszta légmennyiség arány) program alapján. Ezen mérések eredményeinek, valamint a pártatlan és valós adatoknak köszönhetően biztos lehet abban, hogy ezek a légtisztítók valóban eltávolítják a port, a füstöt és a pollent.

 

 

IONIZÁLÁS vs ÓZON - Hogyan döntsünk?

Néhány légtisztító a levegőt aktívan szűri. Ez azt jelenti, hogy negatív ionokat és ózont generál a levegőbe, amellyel hozzájárul a minőségéhez. Ezzel a funkcióval rendelkezik néhány párásító is. Érdemes megérteni, hogy hogyan is működnek ezek a funkciók, mielőtt megvásárolnánk a kiválasztott készüléket.

Paraméterek

HEPA H13+szén+ Cleancel
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ventilátor fokozatok
5
Zajszint (dB)
26,4
Zajszint max. (dB)
56
Szín
fehér
Porérzékelő
igen
Szagérzékelő
igen
Szűrőcsere jelző
igen
Távirányító
igen
Magasság (cm)
69,5
Szélesség (cm)
49,0
Mélység (cm)
32,0
Tömeg (kg)
9,7
Szűrők költsége (Ft/év)
25000

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket az Árukeresőn?

hoz  Hiteles vásárló

ajánlás alapján választottam, könnyű kezelni, ajánlani tudom

halk, könnyű vezérelni

eddig ilyenről nem tudok

hoz  Hiteles vásárló

Voltak fenntartásaim, de pontosan úgy dolgozik, ahogy kell.

Mosható szűrők, halk, már az első nap eltűnt a por, levegőminőség szenzor

Az elemek a távirányítóban nem működtek.

hoz  Hiteles vásárló

A légtisztítót a pozitív értékelések miatt választottuk, mert a lányom ismétlődően torokgyulladásban szenvedett. Nagyon halkan dolgozik, vezérlése nagyon egyszerű. A tisztításhoz nem tudok hozzászólni, csak rövid ideje van meg. Személy szerint allergiás vagyok, a légtisztító mellett alszom, egész éjjel allergiás köhögőroham nélkül. A lányom jelenleg szintén tünetmentes. Tényleg mindenféle port elnyel. Ajánlom.

hoz  Hiteles vásárló

Senki sem allergiás a családban, elsősorban a feltételek javítására vettük a lakásban, mivel a gyerekek gyakrabban betegek és itt-ott szeretnénk eltüntetni a szomszédoktól áramló "szagot" + káros anyagokat, amelyek a lakásban voltak és most már nincsenek, de ugyanúgy nem tudunk róla :). Szerettünk volna egyet. Csak néha este kapcsoljuk be és éjszakára, ha betegek és náthásak a gyerekek - ebből a szempontból jelentős hatást figyeltem meg - a náthát vagy hörghurutot ugyan nem távolítja el, de a gyerekek ilyen nehézségek mellett is sokkal jobban alszanak és nem mindig kapják el a betegséget egymástól. Szubjektív véleményem szerint úgy tűnik, hogy a meghűlés stb. lefolyása is könnyedebb, a gyerekek sokkal kevesebbet köhögnek, de ez csak a mi véleményünk - nem hasonlíthatjuk össze a náthát előtte és utána. Elég túlméretezett (70m2-es lakás) a szűrés idejének csökkentése miatt - nem sajnáljuk a döntést és újra ezt választanánk (még ha drágább is, a szűrőkkel együtt). Érdekes dolgokat is észrevehet - egy kis ragasztás Chemoprénnel, egész délután szellőztettünk, mi semmit se éreztünk, de a légtisztító minden szennyezés színében világít és két órán át pörög, mint az őrült, majd visszatér low üzemmódba.

PlasmaWave - működik, nem zavar, nem terhes, ki lehet kapni, mindkét oldalán beszívja a levegőt, fent pedig kifújja = hátul csak fedőlap van és közelebb lehet tolni a falhoz vagy bútorhoz, tehát nem zavaró. Érzékeny, de azért nem egy hisztérikus "orr" + kézi üzemmódban is mutatja a szennyeződéseket. Szép csendes - a gyerekek nyugodtan elalszanak mellette. Egész szép darab :)

Ha át szeretném helyezni, akkor nem lehet a hátul lévő fogantyút használni, két kézzel kell megfogni - jól jönne egy rendes fogantyú - ami mondjuk zavaróan hatna a design szempontjából, szóval nem baj, hogy nincs.

hoz  Hiteles vásárló

A zajt az AUTO módban szinte nem is hallani. Max. teljesítményen lehet hallani, de nem zavaró. Egy hónap használat után az első szűrőn megjelent egy porréteg - a légtisztító a nappaliban+konyhában van, elég nagy nálunk a por, porszívóval megtisztítottam és OK.

Minőségileg kidolgozott műanyag - minden jól illeszkedik, egyszerű vezérelni, halk.

Eddig semmi (1.hónap)

hoz  Hiteles vásárló

Az üzemjelző ledek még éjszakai tompított üzemmódban is feleslegesen világítanak és valamivel le kell őket takarni. Egyébként elégedett vagyok.

Az üzemjelző ledek még éjszakai tompított üzemmódban is feleslegesen világítanak és valamivel le kell őket takarni. Egyébként elégedett vagyok.

hoz  Hiteles vásárló

Aki ezt a légtisztító ládát tervezte, az életben nem látta és valószínűleg sosem használta!! A méretei miatt nem lehet áttenni sehova, mivel nincsenek fogantyúk az oldalán!! Nem tudom, hogy mit akart mondani a költő a hátoldalon lévő egyetlen fogantyúval - az csak arra volt jó, hogy kihúzzuk a csomagból. Az áthelyezéshez egyszerűen nem alkalmas, a légtisztító eldől és kiesik belőle a szűrő. Ha az ember nincs legalább 185 cm, akkor problémái lesznek vele, méghozzá nagyok. Az egyetlen lehetőség, hogy alul fogod meg, viszont ennél a méretnél ez azt jelenti, hogy egy 185 cm-es embernek az álláig ér. Lespórolták róla a kerekeket. Szóval csinálj hozzá magadnak otthon. Egy futóművet kell hozzá csinálni. Továbbá engem az is zavar, hogy a levegőkimenet a légtisztító elején halad át, mivel a szenzor a kijelző oldalán van, és egy ilyen teljesítmény mellett, ha fúj rád a ventilátor, azt az ember nem igazán tudja élvezni, amikor maximumra kapcsol és kb. 1,5 m-re ülsz tőle, akkor az abban a pillanatban egy nagyon kellemetlen szél. Szóval nem marad más hátra, minthogy másik irányba fordítani, viszont a távirányító csak akkor működik, ha a kijelző felé irányítod. Az első benyomás során látott hiányosságok ellenére talán újra megvenném. Tényleg érzékeny és a nehézségeink csökkentek. Egy kb. 20m² méretű szobában és a 15m² méretű hálószobában használjuk. A légtisztító már arra is reagál, ha véletlenül elfelejtjük bekapcsolni a konyhában a szagelszívót, pedig a konyha a folyosó túlsó végén van. A tűzhely kb. 8 méterre van a légtisztítótól, egy másik helyiségben. Az ajtó persze nyitva van. Normálisan szoktunk szellőztetni. De játékszerrel megbirkózik vele.

Tényleg megtisztítja a levegőt. Nagyon érzékeny levegőminőség szenzor. A szűrő moshatók. Éjjel nem zavaró a zaja. Jobban tudunk aludni.

Nehéz áthelyezni!!! Rosszul oldották meg a levegőminőség ellenőrzést.

hoz  Hiteles vásárló

A termékkel elégedett vagyok, az elvárások szerint működik. A levegő minősége gyakorlatilag már pár óra elteltével észrevehetően javult. Értékelem a távirányítót és a levegőminőség- és fényérzékelőt. Az éjszakai mód tényleg nagyon halk és nem zavaró alvás közben, de értékelném, ha a kijelző háttérvilágítását éjjelre teljesen ki lehetne kapcsolni. A légtisztító fénye éjjel zavar (a légtisztító a hálónkban van). A légtisztító nagyobb, de ez az erősebb teljesítménnyel függ össze, amit választottam.

Erős teljesítmény, automatikus éjjeli mód, távirányítás, mosható szűrők, levegőminőség érzékelő, az elvárások szerint működik.

Nagyobb méret (de ez az erősebb teljesítménnyel függ össze) Hiányzik, hogy nem lehet teljesen kikapcsolni a kijelző háttérvilágítását. Még az automatikus fényerőcsökkentés után is zavar éjjel a fény.

hoz  Hiteles vásárló

Ajánlom.

Egy hét használat után egyértelműen kevesebb a por a lakásban és javultak a gyerekek légzési nehézségei. Gyönyörű design és minőségi kidolgozás. Nagyon egyszerű és intuitív vezérlés.

Méret, de az adott eredmény eléréséhez talán nem lehet kisebb

hoz  Hiteles vásárló

minőségi légtisztító, már 2 nap használat. után javultak az asztmás problémák

nagyszerűen működik automata módban, halk

semmi

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2016.05.14
Hiteles vásárló
100 %

Jó választék, áttekinthető oldalak, videók, jó kommunikáció a webáruházzal. A megvásárolt légkondicionáló minőségét igazán majd csak nyáron fogom tudni tesztelni, a legnagyobb forróságban. De eddig minden a legnagyobb rendben van, elégedett vagyok. A boltot csak ajánlani tudom.