A levegő párásítása pozitív hatással van a az olyan lakásokra, ahol központi fűtés van, tökéletes a hőszigetelés, vagy ahol számos olyan elektronikai készülék található, amelyek hőt és örvénylő port. Az ilyen helyiségekben a levegő nem rendelkezik természetes páratartalommal, és mivel az emberi bőr számára az ideális páratartalom nyáron negyven és ötven százalék közötti, télen pedig harminc és ötven százi Ebben a pillanatban lépnek a képbe a párásítók, amelyek manapság három különféle rendszerrel elérhetők.
 

Milyen párásítót válasszunk?

 
Více informací o alergii megbetegedésben szenvedőknek alkalmasak, de ezek mellett kellemesen párásítják, esetleg a természetes alapú illatos illóolajaknak köszönhetően illatosítják mindenki otthonát. Manapság a párásítók ízléses otthoni kiegészítőként is szolgálnak, ezért a funkciójuk mellett jól je kell kinézniük. Több típus közül választhatunk. Az első a természetes párolgással rendelkező hagyományos párásító, amelyek tárcsásakra és szűrőbetétesekre oszthatóak. Forró gőz elvén működő párásítót je vásárolhat.
 
Illusztráció:  tárcsás párásító
 
A felsorolásban legutolsóként említett párásítót gőz párásító néven található meg. A gőz párásítók teljesítményükhöz felmelegítik a vizet, amelyet aztán fertőtlenítenek majd elpárologtatnak. Nagyon divatosak az ultrahangos párásítók , melyek a víz gőzzé való átalakításához az ultrahangot használják fel. Az ultrahang a vízcseppeket kisebb és kisebb részecskékre bontja, majd vízgőz formájában a levegőbe permetezi őket. Forró gőz helyett így hideg köd áramlik a helyiségbe. A párásító ebben az esetben is kibővíthető illóolajokkal, melyekkel a levegő fertőtlenítése és illatosítása érhető el. Amennyiben a tárcsás párásító mellett dönt, nem csak a helység párásítását éri el, de pormentes, tiszta levegőt is kap.
 
Számos párásító termék vonzó kiegészítő funkciókat je kínál, mint például az időzítés vagy a biztonsági fényjelzők. A közepes és nagy méretű helyiségekbe alkalmas jó minőségű készülékek digitális visszajelzés keretén belül lehetőséget nyújtanak a házban, vagy az adott helységben lévő levegő minőségének a páratartalmáns. Nyugodt alvás érdekében természetes a csendes működés, így a készüléket nem kell kikapcsolnia. Az időtálló és minimalista kivitel bónusznak számít, amely bármilyen belső térhez tökéletesen illik, valamint a könnyű kezelhetőség je alapvető feelétel.
 
 

Kulcsfontosságú a helyiség, iletve a lakás mérete

 
Pokud si myslíte, že produkt je skvělý, můžete si vybrat, jak se vám líbilo a jak se vám líbilo, jak se vám to líbí. Az ár összehasonlítása mellett a tartály kapacitását és a gyártó ajánlását je vegye figyelembe annak érdekében, hogy megtudja, az adott modell milyen méretű helyiségbe alkalmas. 
 
Amennyiben a helység megközelítőleges méreteit és a készülékre vonatkozó igényei megadja, az inteligens útmutató megmutatja az Önnek optimális változatot. A felhasználás döntő jellemzője lehet az is, hogy a párásítót hol szeretné elhelyezni: a hálószobában, a gyerekszobában, esetleg a növényeinek szeretne jó minőségű párás levegőt biztosítani. Ne feledje, hogy a párásítókon kívül a levegő minőségét érintő további készülékek is, mint a párátlanítók és légtisztítók kiválasztása is ugyanezen az elven működik.
Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2019.07.02
Hiteles vásárló
100 %

Egy másik értékelésben olvastam, hogy a vásárló panaszkodott, hogy két nappal később volt elérhető a termék, mint ahogy azt a webáruház feltüntette. Ezért írtam a webáruház oldalán lévő chaten, hogy tényleg raktáron-e van a termék. A választ, hogy igen, a hivatalos nyitvatartási időtől függetlenül megkaptam. Megrendeltem a terméket, az online fizetést választotta, és még aznap délután meg is kaptam. Nem volt semmi probléma.