RC jármű

Az RC autók az RC modellek legnagyobb csoportját alkotják. Ezek gyakorlatilag többszörösen kisebb járművek, amelyeket távirányítóval irányítanak. Számos különböző kialakítás és modell közül lehet választani, akárcsak az igazi autóknál.. Így biztosan olyan darabot fog választani, amely a kívánt dizájnt és funkciókat kínálja, akár az AERIUM márkánkat, akár egy másik modellt választja.

Az RC modellek vezérléséhez távirányítót használnak, amely rádióhullámokat sugároz a 2,4 GHz-es sávban. A vezérlő mindig csak egy járművel van párosítva, hogy elkerüljük a többi modellel való esetleges interferenciát. A legtöbb AERIUM RC modell elektromos motorral és akkumulátorral van felszerelve.amelyek rendszeresen feltölthetők a hálózatról.


Először is gondolja át, hogy gyermekeknek vagy felnőtteknek szánt RC modellt választ. A gyermekmodellek gyakran tartósabb kivitelűek, kisebb sebességűek és kedvezőbb árúak.. A terepjáró modellek és a 4x4 meghajtású RC autók azonban a legelterjedtebbek. Találsz buggy-kat, monster truckokat és triál autókat, amelyek a legkeményebb terepen is boldogulnak. Kizárólag aszfaltos utakra vannak közúti modellek, amelyek nagyon nagy sebességet érnek el.

Az RC modell méretarányát a tervezett felhasználási módnak megfelelően kell kiválasztani. A lakásban való közlekedésre célszerű a legkisebb, 1:32-es méretarányú modellek egyikét választani. Kívül azonban egy ilyen darabot minden egyenetlenség megállítana, ezért kültéri motorozáshoz legalább egy 1:24-es méretarányú darabot szerezzen be. - ezek a modellek bírják a kemény utakat és az alacsony füvet is. A legnépszerűbb méret az 1:10-es méretarány, amely játékosan megbirkózik az egyenetlen talajjal, miközben viszonylag könnyen tárolható és szállítható.

További információk

AERIUM HOSHI RAPTOR off-road RC autó (1:8) piros Detail

199 900 Ft

269 000 Ft

AERIUM HOSHI RAPTOR off-road RC autó (1:8) piros

2 db raktáron

Maximális működési idő (perc... 35, Maximális vezérlési távolság... 0,1, Akkumulátor kapacitása (Ah) 4,
AERIUM HOSHI SPEED Ooff-road RC autó (1:10) kék - 2 akkumulátorral Detail

49 900 Ft

75 900 Ft

Maximális működési idő (perc... 40, Maximális vezérlési távolság... 0,08, Akkumulátor kapacitása (Ah) 1,6,
RC autó DF MODELS 4J XXL Crawler 2023 Edition (1:10) - zöld Detail

147 990 Ft

Maximális működési idő (perc... 60, Maximális vezérlési távolság... 0,06, Akkumulátor kapacitása (Ah) 1,8,
AERIUM HOSHI SPEED off-road RC autó (1:10) sárga - 2 akkumulátorral Detail

49 900 Ft

75 900 Ft

Maximális működési idő (perc... 40, Maximális vezérlési távolság... 0,08, Akkumulátor kapacitása (Ah) 1,6,
DF MODELS Crawler E Monster RC autó (1:10) - zöld Detail

48 790 Ft

Maximális működési idő (perc... 30, Maximális vezérlési távolság... 0,06, Akkumulátor kapacitása (Ah) 0,8,


A legjobb párátlanítók 2023-ben - Az Aerium.hu bemutatja a TOP modelleket

Harmatosak az ablakai vagy penészes az otthona? Ez túlzott páratartalommal kapcsolatos problémákat jelez - de a TOP párátlanítóink tökéletesen megbirkóznak vele. Melyiket választja?

A legjobb mobil klímák 2023-ben - Az Aerium.hu elárulja, hogy melyik hűt a legjobban

Melege van? A legjobb mobil klíma modelleket teszteltük az Aeriumnál ☑️ Melyik a legcsendesebb, a legerősebb vagy a leggazdaságosabb?

A legjobb Aerium elektromos rollerek 2023-ben: melyiket válasszuk?

Elektromos rollert keres, és nem tudja, hogy melyik konkrét modellt válassza? Jöjjön és nézzük meg együtt a legjobbnak ítélt Aerium modelleket 2023-ben.

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.08.27
Hiteles vásárló
100 %

Előre utalással fizettem. A megerősítő mailben minden szükséges adatot megtaláltam az azonosítón kívül. Mármint ott volt, csak nem vettem észre. A levélhez csatolva küldték a számlát. Ezt nem vártam, mert a levelet a megrendelés után azonnal megkaptam. Más szavakkal, jobb lenne, ha javítanának a megerősítő mail szövegén. Meg kéne benne említeni az azonosítót és a mellékelt számlát. És így már tényleg minden tökéletes lesz :-)