RC jármű

Az RC autók az RC modellek legnagyobb csoportját alkotják. Ezek gyakorlatilag többszörösen kisebb járművek, amelyeket távirányítóval irányítanak. Számos különböző kialakítás és modell közül lehet választani, akárcsak az igazi autóknál.. Így biztosan olyan darabot fog választani, amely a kívánt dizájnt és funkciókat kínálja, akár az AERIUM márkánkat, akár egy másik modellt választja.

Az RC modellek vezérléséhez távirányítót használnak, amely rádióhullámokat sugároz a 2,4 GHz-es sávban. A vezérlő mindig csak egy járművel van párosítva, hogy elkerüljük a többi modellel való esetleges interferenciát. A legtöbb AERIUM RC modell elektromos motorral és akkumulátorral van felszerelve.amelyek rendszeresen feltölthetők a hálózatról.


Először is gondolja át, hogy gyermekeknek vagy felnőtteknek szánt RC modellt választ. A gyermekmodellek gyakran tartósabb kivitelűek, kisebb sebességűek és kedvezőbb árúak.. A terepjáró modellek és a 4x4 meghajtású RC autók azonban a legelterjedtebbek. Találsz buggy-kat, monster truckokat és triál autókat, amelyek a legkeményebb terepen is boldogulnak. Kizárólag aszfaltos utakra vannak közúti modellek, amelyek nagyon nagy sebességet érnek el.

Az RC modell méretarányát a tervezett felhasználási módnak megfelelően kell kiválasztani. A lakásban való közlekedésre célszerű a legkisebb, 1:32-es méretarányú modellek egyikét választani. Kívül azonban egy ilyen darabot minden egyenetlenség megállítana, ezért kültéri motorozáshoz legalább egy 1:24-es méretarányú darabot szerezzen be. - ezek a modellek bírják a kemény utakat és az alacsony füvet is. A legnépszerűbb méret az 1:10-es méretarány, amely játékosan megbirkózik az egyenetlen talajjal, miközben viszonylag könnyen tárolható és szállítható.

További információk

Klasszikus
Amewi Drift Rally RC autó (1:24) - kék Detail

15 990 Ft

Akkumulátor kapacitása (Ah) 0,5, A csomag tartalma összerakott ..., Frekvencia (GHz) 2,4,
Arany középút
AERIUM HOSHI SPEED off-road RC autó (1:10) sárga - 2 akkumulátorral Detail

48 990 Ft

Maximális működési idő (perc... 40, Maximális vezérlési távolság... 0,08, Akkumulátor kapacitása (Ah) 1,6,
Prémium kategória
RC autó DF MODELS 4J XXL Crawler 2023 Edition (1:10) - zöld Detail

147 990 Ft

Maximális működési idő (perc... 60, Maximális vezérlési távolság... 0,06, Akkumulátor kapacitása (Ah) 1,8,
AERIUM HOSHI RAPTOR off-road RC autó (1:8) piros Detail

199 900 Ft

AERIUM HOSHI RAPTOR off-road RC autó (1:8) piros

Kérésre

Maximális működési idő (perc... 35, Maximális vezérlési távolság... 0,1, Akkumulátor kapacitása (Ah) 4,
DF MODELS Crawler E Monster RC autó (1:10) - zöld Detail

48 790 Ft

Maximális működési idő (perc... 30, Maximális vezérlési távolság... 0,06, Akkumulátor kapacitása (Ah) 0,8,


4 perc alatt elolvasható / Szakértői tanácsok Párátlanítás

A legjobb párátlanítók 2024-ben - Az Aerium.hu bemutatja a TOP modelleket

Harmatosak az ablakai vagy penészes az otthona? Ez túlzott páratartalommal kapcsolatos problémákat jelez - de a TOP párátlanítóink tökéletesen megbirkóznak vele. Melyiket választja?
4 perc alatt elolvasható / Szakértői tanácsok Elektromos rollerek

A legjobb Aerium elektromos rollerek 2024-ben: melyiket válasszuk?

Elektromos rollert keres, és nem tudja, hogy melyik konkrét modellt válassza? Jöjjön és nézzük meg együtt a legjobbnak ítélt Aerium modelleket 2024-ben.
4 perc alatt elolvasható / Szakértői tanácsok Drónok és repülés

A legjobb Aerium drónok 2024-ben: melyiket válasszuk?

Kamerás drónt keres, amellyel változatossá teheti az utazásain készült videóit, vagy akár az influencerek közé is betörhet? Összehasonlítást készítettünk önnek a TOP modelljeinkről!

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.02.20
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)