Nem jó ötlet tartósan magas páratartalommal szórakozni. Szerencsére léteznek párátlanítók, amelyekkel egyszerűen és hatékonyan optimalizálhatja otthona levegőminőségét. és megakadályozzák a penészesedést és a túlzottan párás levegővel járó egyéb problémákat.

A párátlanító kiválasztásának folyamatát már tárgyaltuk a párátlanító kiválasztása: melyik típus a legjobb az Ön számára című cikkben. - így ha még mindig próbál tájékozódni, ne habozzon elolvasni.

Ma azonban egy kicsit mélyebbre megyünk, és megnézzük a kisebb és a nagyobb teljesítményű párátlanítók legjobb modelljeit. Mindegyiket alaposan leteszteltük, és rögtön megmondhatjuk, hogy tesztünk abszolút győztese a...

 

AERIUM DH12W

 

TESZT NYERTES

AERIUM DH12W

Általános értékelés:

 94 % Imagem

 • Nagyszerű teljesítmény
 • Elegáns design
 • Teljes körű légtisztítás
 • Vezérlés Wi-FI-n keresztül
 • Nagyobb mélység a klasszikus kialakítású párátlanítókhoz képest

 

A következő tartalom segítségével könnyen el tud navigálni az Önt leginkább érdeklő részhez:

 

nejlepší odvlhčovače vzduchu

Hogyan zajlott a tesztelés?

Összegyűjtöttük az összes népszerű párátlanító modellt két csoportból - a fürdőszobai és az elektromos párátlanítókból. Ezután a legfontosabb paraméterek alapján 1-től 10-ig terjedő skálán értékeltük őket:

 • zajszint,
 • teljesítmény,
 • Kompaktság,
 • Ár,
 • Fogyasztás,
 • funkció.

Ezután kiszámítottuk az általános értékeléseket, és mindent táblázatba foglaltunk, hogy láthassa, melyek az egyes modellek erősségei.


A legjobb fürdőszoba páramentesítő készülékek 2024

A legjobb párátlanítók első csoportját az úgynevezett fürdőszobai modellek alkotják. Ez az elnevezés annak köszönhető, hogy ezek inkább alkalmasak kis helyiségekben való használatra, vagy ahol a páratartalom problémái nem komolyak. A legjobbak rangsorát az alábbi táblázatban találja:

 

 

Modell

Zaj

Teljesítmény

Kompaktság

Ár

Fogyasztás

Funkciók

Általános értékelés

A termék részletei

1.

AERIUM DH12W

AERIUM DH12W

8

9

7

9

10

10

94 %

Termék megtekintése

2.

Olimpia Splendid Aquaria 14P

Olimpia Splendid Aquaria 14P

8

10

7

7

9

8

86%

Termék megtekintése

3.

AERIUM DH500 Ionic

AERIUM DH500 ionos

10

5

10

9

7

7

80 %

Termék megtekintése

4.

Woods MDX14

Woods MDX14

8

8

6

7

7

8

73 %

Termék megtekintése

Természetesen mindegyik párátlanítót részletesebben bemutatjuk, hogy jobban megismerhesse a funkcióit és az alkalmazási területeit.

 

1.

AERIUM DH12W

 

Maximális zajszint: 39 dB

Párátlanítási kapacitás: 12 l/24 h

Méretek: 29,5×56×29,5 cm

Energiafogyasztás: 158 W

Jellemzők: Wi-Fi vezérlés, digitális kijelző, légtisztítás HEPA szűrőn keresztül

AERIUM DH12W

 

Általános értékelés

94 % Imagem

Ahogy ez a kategória győztese is bizonyítja, egy praktikus párátlanító nem feltétlenül jár magas árcédulával. AzAERIUM DH12W párátlanító nagyon tisztességes párátlanítási teljesítményt, csendes működést és elég nagy töltéstkínál Önnek .ahhoz, hogyfelfogja a nedvességet, így nem kell minden alkalommal kiöntenie - konkrétan akár 3,2 liter folyadékot is képes tárolni. A felfogott víz a mellékelt tömlőnek köszönhetően önürítéssel is lecsapolható.

 • Nagyszerű teljesítmény
 • Elegáns design
 • Teljes körű légtisztítás
 • Vezérlés Wi-FI-n keresztül
 • Nagyobb mélység a klasszikus kialakítású párátlanítókhoz képest

 

2.

Olimpia Splendid Aquaria 14P Wi-Fi

 

Maximális zajszint: 40 dB

Párátlanítási kapacitás: 14 l/24 h

Méretek: 51,2×29,4×11,6 cm

Teljesítmény: 250 W

Jellemzők: önjáró kondenzátum-elvezető, por- és szénszűrő

Olimpia Splendid Aquaria 14P

 

Általános értékelés:

 86 % Imagem

A kisebb párátlanítók között az első helyet az Olimpia Splendid Aquaria 14P szerezte meg, amely különösen a teljesítmény tekintetében előzi meg a többi modellt. Velük ellentétben ez nem Peltier-cellás párátlanító, hanem klasszikus kompresszoros. Ennek eredményeképpen többszörös párátlanítási teljesítményt tud nyújtani.

 • Teljes konténer jelzése
 • Hőmérséklet és páratartalom kijelző
 • Por- és szénszűrő
 • Nagy teljesítmény
 • Nagyobb méretek

 

Vélemények

Ha törődik otthona általános levegőminőségével, értékelni fogja a por- és szénszűrőkön keresztül történő légszűrést is, amelyek eltávolítják a szennyeződéseket és a szagokat. Emellett a párátlanítást is felesleges zaj nélkül kezeli. A konkurens modellekhez képest körülbelül 10%-kal csendesebb - így nem zavarja Önt a szokásos tevékenységek során.

Egy nagyobb tartály, amely akár két liter kondenzátumot is képes befogadni, szintén hozzájárul a kényelmes párátlanításhoz. További előnye az önürítő opció, amely a kondenzvíz kiöntésével járó összes gondot kiküszöböli. A kezelést megkönnyíti a digitális kijelző és a higrosztát, amely automatikusan képes fenntartani a beállított relatív páratartalmat.

 

Végső ítélet

Az Olimpia Splendid Aquaria 14P párátlanító nagyon jó ár/teljesítmény arányt kínál. Különösen alkalmas kisebb helyiségekbe, de olyan helyiségekkel is megbirkózik, ahol a páratartalom hosszú ideig magasabb szinten marad. Ha az imént leírtuk az Ön helyzetét, akkor ezzel a modellel biztosan nem fog rosszul járni. Csak vegye figyelembe a nagyobb méreteket más fürdőszobai modellekhez képest.

 

Vélemények

Amodern megoldások kedvelői élvezni fogják a digitális kijelzőt és a TUYA SMART mobilalkalmazáson keresztül történő Wi-Fi vezérlést. Itt nemcsak a kívánt üzemmódot állíthatja be, hanem a helyiség páratartalom szintjét is figyelemmel kísérheti. AHEPA-szűrővel ellátott légtisztító funkció is segít abban, hogy magas levegőminőséget érjen el otthonában , amitnem csak az allergiások fognak értékelni.

A párátlanító zaj szempontjából is nagyon jó. Maximális zajszintje mindössze 39 dB, így nem zavarja Önt olvasás, tanulás vagy tévénézés közben. A kerekek is praktikusak, így a párátlanítót nagyobb mérete ellenére is könnyen mozgathatja, ahová csak szüksége van rá.

 

Végső ítélet

Az AERIUM DH12W egy praktikus párátlanító, amelynek funkciói tökéletesen megfelelnek a felhasználók valós igényeinek. Elegendő teljesítménye van a tágas helyiségek párátlanításához, könnyen kezelhető, és számos üzemmódot kínál az egyszerű beállításhoz, beleértve a mosószárító üzemmódot vagy az éjszakai működést. Az a tény, hogy légtisztítóként is működik, szintén nagy bónusz.

 

3.

AERIUM DH500 Ionic

 

Maximális zajszint: 35 dB

Párátlanítási kapacitás: 0,5 l/24 h

Méretek: 27×20×11,5 cm

Teljesítmény: 42 W

Funkciók: önjáró kondenzvíz-elvezető, ionizátor és porszűrő

AERIUM DH500 ionos

 

Általános értékelés:

 80 % Imagem

Az AERIUM DH500 ionikus párátlanító fő előnye a gazdaságos működés és a kis méret. Ezeknek köszönhetően hatékony megoldást kínál a páratartalom csökkentésére a legkisebb helyiségekben is, anélkül, hogy útban lenne. Mivel pedig Peltier-cella alapján működik, nagyon csendes és könnyű, így könnyen szállítható is.

 • Viszonylag nagy víztartály
 • Automatikus kikapcsolás, ha a tartály megtelt
 • Ionizátor és porszűrő
 • Kondenzátum elvezetése az autoklávba
 • Kevesebb párátlanítási teljesítmény

Vélemények

A párátlanítás mellett a levegő különböző szennyeződésektől való megszabadítására is képes. Nem helyettesíthet egy teljes értékű légtisztítót, de a porszűrőn keresztül felszívja a levegőben lebegő nagyobb részecskéket, és az ionizátornak köszönhetően kellemesebb levegőt teremt.

Ami a kiszolgálást illeti, örülni fog a nagyméretű, 1,2 literes víztartálynak. Ráadásul, amikor megtelik, a gép automatikusan kikapcsol, ami segít megelőzni a nem kívánt baleseteket és rövidzárlatokat. A kondenzvíz az önleeresztő rendszerbe is elvezethető.

 

Végső ítélet

Kompakt és funkcionális páramentesítő készüléket keres fürdőszobájába, kamrájába vagy esetleg ruhatárába? Az AERIUM DH500 Ionic tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. Nem foglal túl sok helyet, csendes és alacsony energiafogyasztással rendelkezik, így könnyedén megbirkózik a kisebb páratartalom-ingadozásokkal. Ráadásul az ára is kedvező.

 

4.

Woods MDX14

 

Maximális zajszint: 43 dB

Párátlanítási kapacitás: 10 l/24 h

Méretek: 29,3×49,5×18,3 cm

Teljesítmény: 235 W

Funkciók: automatikus kikapcsolás, légszűrő, időzítő

Woods MDX14

 

 

Általános értékelés:

 73 % Imagem

A jó ár/teljesítmény arány az Ön számára prioritás? Akkor valószínűleg a Woods MDX14 a megfelelő választás az Ön számára. Naponta akár 10 liter vizet is képes nagyon hatékonyan eltávolítani a levegőből. Az akár 120 m3/óra kombinált légteljesítményével és a folyadék önleeresztő rendszerbe történő elvezetésének képességével jó jelölt 40m2-ig terjedőhelyiségek szárítására.

 • Könnyen használható
 • Kondenzátum elvezetése önjárással
 • Alacsony karbantartási igény
 • Alacsony zajszint
 • Nagyobb méretek

Vélemények

Amodern megoldások kedvelőinek tetszeni fog az áttekinthető érintőképernyős kezelőpanel, amely lehetővé teszi akívánt funkciók kiválasztását és a teljesítményszint beállítását néhány kattintással. A kijelzőn közvetlenül láthatja a helyiség aktuális páratartalmát is. A kívánt szint elérése után a párátlanító automatikusan kikapcsol.

 

Végső ítélet

A Woods MDX14 egy praktikus és megfizethető párátlanító, amely árához képest gyors és hatékony párátlanítást kínál kisebb helyiségek számára. Egyes felhasználók számára előnyös lehet az önleeresztő kondenzátum eltávolítása és az automatikus kikapcsolás a kívánt páratartalom elérésekor, ami megtakarítást jelenthet az üzemeltetési költségekben.


A legjobb nagy teljesítményű párátlanítók 2024

A második csoport, amelyre összpontosítottunk, a nagyobb teljesítményű háztartási párátlanítók. Ezek sokkal szélesebb körű alkalmazást kínálnak, és nagyobb helyiségekbe , illetve olyan helyiségekbe alkalmasak , ahol a páratartalom jelentősen magasabb a normálisnál. Az egyes modellek minősítései az alábbi táblázatban találhatók:

 

A következő címen található

Modell

 

Zaj

Teljesítmény

Kompaktság

Ár

Fogyasztás

Funkciók

Általános értékelés

A termék részletei

1.

Olimpia Splendid Aquaria 24P Wi-Fi

Olimpia Splendid Aquaria 24P Wi-Fi

10

9

8

9

8

10

90 %

Termék megtekintése

2.

Woods AD30G Active ION HEPA

Woods AD30G Active ION HEPA

9

9

7

8

8

8

82%

Termék megtekintése

3.

Woods MDK26

Woods MDK26

7

9

8

7

10

7

80 %

Termék megtekintése

4.

Sinclair CFO-20P

TROTEC TTK 171 ECO

8

8

9

7

7

8

78 %

Termék megtekintése

A legjobb minősítésű párátlanítók mindegyikét közelebbről is megvizsgáljuk, hogy jobban megismerje a rendelkezésre álló funkciókat és felhasználási lehetőségeket.

 

1.

Olimpia Splendid Aquaria 24P Wi-Fi

 

Maximális zajszint: 38 dB

Párátlanítási kapacitás: 24 l/24 h

Méretek: 61×36,7×27,4 cm

Teljesítmény: 380 W

Jellemzők: Wi-Fi vezérlés, HEPA és szénszűrős légtisztítás

Olimpia Splendid Aquaria 24P Wi-Fi

 

 

Általános értékelés:

 90 % Imagem

Tesztünk abszolút győztese mind a fürdőszobai, mind a nagy teljesítményű párátlanítók között az Olimpia Splendid Aquaria 24P Wi-Fi modell lett. Nem csoda, teljesítménye és funkciói tekintetében is elsőrangúan teljesít, ráadásul akár 10%-kal csendesebb működést kínál, mint a hasonló paraméterekkel rendelkező konkurens modellek.

 • Nagyszerű teljesítmény
 • Kondenzátum elvezetése az autoklávba
 • Digitális higrosztát a stabil páratartalom fenntartásához
 • Nagyon csendes működés
 • Vezérlés Wi-Fi-n keresztül
 • Légtisztítás (HEPA és szénszűrővel együtt)
 • Nagyobb méretek

Vélemények

És milyen funkciókról beszélünk? Ha Ön a tiszta otthoni környezet híve, kellemesen meg fog lepődni a szinte teljes körű légtisztításon. Apáramentesítő HEPA- és szénszűrőkön keresztül szűri a levegőt, ami azt jelenti, hogy a víz mellett a szagokat, port, allergéneket, baktériumokat és vírusokat is elnyeli, több mint 99%-os sikerrel.

Az áttekinthető digitális kijelző és a Wi-Fi vezérlés szintén nagy előny. Egyszerűen telepítse az Olimpia Splendid alkalmazást a telefonjára, és a párátlanítót szó szerint bárhonnan vezérelheti. A fejlett funkciók ellenére kedvező árra számíthat.

 

Végső ítélet

Csendes, nagy teljesítményű, gazdaságos és felhasználóbarát - az Olimpia Splendid Aquaria 24P Wi-Fi párátlanító pontosan ilyen. Ha olyan modern készüléket keres, amely megfelel a mai kor követelményeinek, és évekig tökéletesen kiszolgálja Önt, akkor ezzel a modellel nem fog hibázni. Ráadáskéntmég légtisztítást és alkalmazásvezérlést is kap.

 

 

2.

Woods AD30G Active ION HEPA

 

Maximális zajszint: 52 dB

Párátlanítási kapacitás: 26 l/24 h

Méretek: 61,7×34,3×30 cm

Teljesítmény: 320 W

Funkciók: ionizátor, teljes párátlanító, levegőminőség-jelző, időzítő

Woods AD30G Active ION HEPA

 

Általános értékelés:

 82 % Imagem

A tél beköszöntével jelentősen romlik a levegő minősége a lakásban. A fűtés, a szennyes ruhák beltéri szárítása és a ritkább szellőztetés csökkentheti a páratartalmat és hozzájárulhat a légszennyezéshez. Ha a magasabb páratartalom az Ön számára is problémát jelent, akkor a Woods AD30G Active ION HEPA modell jó választás lehet. Egyesíti a párátlanítót és a légtisztítót egy készülékben..

 • Légtisztító és párátlanító egyben
 • Levegőminőség-jelző
 • Ionizáló HEPA-szűrő
 • nagy kondenzátumtartály
 • nagyobb fogyasztás

 

Vélemények

Akár napi 23 literes párátlanító kapacitásával gyorsan és hatékonyan szárítja meg a levegőt otthonában és munkahelyén.Kiváló minőségű HEPA ionizáló szűrőjének köszönhetően megszabadul a portól, a penészspóráktól és más mikrorészecskéktől is. Páramentesítő négyliteres kondenzátumtartállyal rendelkezik, de önürítő is lehetami megszabadít a kiöntés gondjaitól.

Az áttekinthető digitális kijelző megkönnyíti a kívánt üzemmód beállítását. A levegőminőség-jelző színes kijelzőkön keresztül azonnal jelzi a helyiség levegőjének aktuális állapotát. A még könnyebb kezelhetőség érdekében a gyártó a légtisztítót előre beállított üzemmódokkal látta el, nevezetesen kézi, automatikus vagy mosószárító üzemmóddal is.

 

Végső ítélet

Szeretné szabályozni otthonában a páratartalmat és egyúttal tiszta levegőt biztosítani? A Woods AD30G Active ION HEPA modellel mindkettőt megkaphatja. Bár nem rendelkezik olyan hatalmas szűrőválasztékkal, mint az első lépcsőfokokon lévő modellek, de tisztességes párátlanítási és légáramlási teljesítményt, valamint egyszerű, bárki számára kezelhető kezelhetőséget.

 

3.

Woods MDK26

 

Maximális zajszint: 48 dB

Párátlanítási kapacitás: 25 l/24 h

Méretek: 59,6×34,6×25,3 cm

Teljesítmény: 260 W

Funkciók: időzítő, gyermekzár, éjszakai üzemmód

Woods MDK26

 

Általános értékelés:

 80 % Imagem

A második helyet a nagy teljesítményű párátlanító kategóriában a Woods MDK26 szerezte meg. 25 literes napi teljesítményével ez a legtehetségesebb modell ebben a tesztben. Ennek ellenére nagyon gazdaságos, és megfelel mindazok igényeinek, akiknek fontos az alacsony fogyasztás és az ezzel járó pénzügyi megtakarítás.

 • Nagy teljesítmény
 • Modern design
 • Nagyobb méretek
 • Magasabb zajszint

 

Vélemények

Az alacsonyabb energiafogyasztás fő oka a digitális higrosztát, illetve a kompresszor automatikus kikapcsolása a kívánt páratartalom elérésekor. Ennek eredményeképpen a párátlanító nem fogyaszt feleslegesen energiát, és így jelentős megtakarítást hozhat Önnek. Amint a páratartalom meghaladja a beállított értéket, a párátlanító újraindítja a kompresszort.

Az aktuális páratartalomról és a kiválasztott üzemmódról a párátlanító tetején található tiszta LCD-kijelzőn talál információkat. A kondenzátumtartály kapacitása 4 liter, de lehetőség van a tömlővel történő önürítésre is, ami lehetővé teszi a folyamatos működést nagyobb segítség nélkül.

 

Végső ítélet

A Woods MDK26 párátlanító nagyszerű választás mindazok számára, akiknek az energiatakarékosság és a nagy teljesítmény az első. Bár nem kínál nagyszerű funkciókat, funkcionalitásában és egyszerű használatában megbízhat. A digitális higrosztát és az időzítő jelentősen segít az irányításban. Ha pedig gyermekei vannak otthon, értékelni fogja a gyermekzárat.

 

4.

Sinclair CFO-20P

 

Maximális zajszint: 43 dB

Párátlanítási kapacitás: 20 l/24 h

Méretek: 57,7×36,3×24,5 cm

Teljesítmény: 450 W

Funkciók: digitális higrosztát, szűrőtisztítás jelző, időzítő

Sinclair CFO-20P

 

Általános értékelés:

 78 % Imagem

Ha a legelegánsabb páramentesítő készülékek rangsorát állítanánk össze, akkor a Sinclair CFO-20P biztosan az első helyet foglalná el. Karcsú vonalvezetésével és semleges színvilágával tökéletesen illeszkedik bármely modern enteriőrbe. Ráadásul nem is túl nagy, így kisebb helyiségekben is elfér. Ez azonban nem von le a párátlanító teljesítményéből - egy nap alatt akár 20 liter vizet is képes eltávolítani a levegőből.

 • Elegáns design
 • Kondenzátum elvezetése az autoklávba
 • Stabil páratartalom fenntartása digitális higrosztáttal
 • A működési módok egyszerű kiválasztása
 • Alacsonyabb párátlanítási kapacitás más modellekhez képest

 

Vélemények

A kezelést megkönnyítik az előre beállított üzemmódok, köztük a Smart, a Folyamatos, a Csendes és a Száraz üzemmód. A működtetés beépített digitális higrosztátot használ.

A párátlanító időzítővel és szűrőtisztítás-jelzővel is rendelkezik, hogy a készülék ne kényszerüljön arra, hogy a csapdába esett szennyeződést visszafújja a levegőbe. Emellett a csendes modellek közé tartozik, így nem fogja túlságosan zavarni Önt.

 

Végső ítélet

A Sinclair CFO-20P egy modern és funkcionális párátlanító elegáns csomagolásban. Megfelelő teljesítményt, automatikus páratartalom-szabályozást és az előre beállított üzemmódoknak köszönhetően nagyon egyszerű kezelést kínál. Lehet, hogy nem rendelkezik "okos" funkciókkal, de mindent kínál, amire csak szüksége lehet a megbízható háztartási párátlanításhoz.


A legjobb félprofesszionális párátlanítók 2024

Az utolsó termékcsoport, amelyre tesztünk során figyelmet fordítottunk, az úgynevezett félprofesszionális párátlanítók. Ezek nagyobb teljesítményűek, mint a hagyományos otthoni páramentesítő készülékek, és képesek folyamatosan működni, így alkalmasak arra, hogy nemcsak otthoni használatra, hanem pincék vagy kisebb raktárak és kereskedelmi épületek párátlanítására is. Az alábbi táblázatban megtekintheti a legjobbra értékelt modelleket:

 

A következő címen található

Modell

 

Zaj

Teljesítmény

Kompaktság

Ár

Fogyasztás

Funkciók

Általános értékelés

A termék részletei

1.

LD48Pro+

Woods LD48Pro+

10

8

10

8

8

9

88 %

Termék megtekintése

2.

Remko ETF360

Remko ETF360

8

9

8

9

9

8

85%

Termék megtekintése

3.

Woods SW42FX Silent

Woods SW38FX Silent

8

7

8

7

9

8

78 %

Termék megtekintése

4.

TROTEC TTK 171 ECO

Sinclair CFO-20P

7

10

6

8

7

7

75 %

Termék megtekintése

És melyek az egyes modellek jellemzői, erősségei és lehetséges gyengeségei? Tudja meg a következő áttekintésekből.

 

1.

Woods LD48Pro+

 

Maximális zajszint: 48 dB

Párátlanítási kapacitás: 31 l/24 h

Méretek: 34,5×58×46 cm

Teljesítmény: 630 W

Jellemzők: tisztítás penészgátló szűrőn keresztül, automatikus kikapcsolás, ha a tartály megtelt, intelligens leolvasztási rendszer.

Woods LD48Pro+

 

 

Általános értékelés

88 % Imagem

A Woods LD48Pro+ párátlanító nagyszerű segítője mindazoknak, akik a túlzott páratartalommal küzdenek a beltérben. Ez egynagy teljesítményű modell , amelyakár 180 m²-es helyiségekben is hatékonyan képes megszüntetni a páratartalmat. Konkrétan napi 31 literes maximális párátlanítási kapacitást kínál.

 • Nagy teljesítmény
 • Működés különböző hőmérsékleteken
 • Kondenzátum elvezetése önjárással
 • Alkalmas nagy terek számára
 • Alacsony zajszint
 • Csak kézi működtetés

Vélemények

A magas páratartalom gyakran jár együtt a penész kialakulásával, ezért a gyártó a modellt hatékony penészgátlóval is ellátta.szűrővel, amely elnyeli a levegőben lévő spórákat, és tisztább levegőt biztosít. Magának a készüléknek a gyártásakor is gondolt a fenntarthatóságra, újrahasznosítható acél felhasználásával. Akészülék funkcionalitásába és kialakításábavetett bizalom bizonyítéka a 10 év otthoni használatra vonatkozó garancia.

A készülék másik nagy előnye a tartálya, amely akár 11,4 liter vizet is képes befogadni. Így még ha nincs is lehetősége a kondenzvíz önürítő tartályba történő elvezetésére, elkerülheti, hogy a tartályt állandóan ürítenie kelljen. A legjobb az egészben, hogy a készülék alegkülönbözőbb hőmérsékleti tartományokban működhet, beleértve a hidegebb téli hónapokat is. Intelligens leolvasztó rendszerrel rendelkezik, amely gyorsabb leolvasztást biztosít és javítja az energiahatékonyságot.

 

Végső ítélet

A Woods LD48Pro+ számos tulajdonságával és funkciójával örvendezteti meg tulajdonosát. A penészgomba elleni szűrő biztosítja a tisztább levegőt, a széles hőmérséklet-tartomány lehetővé teszi a működést az egész évszakban.egész évben, erős párátlanítási teljesítménye pedig alkalmassá teszi a készüléket a nagy helyiségekben való használatra. A minőségi konstrukció a könnyű mozgást biztosító görgőkkel és a 10 év otthoni használatra vonatkozó garancia kellemes bónusz.

 

 

2.

Remko ETF360

 

Maximális zajszint: 53 dB

Párátlanítási kapacitás: 36 l/24 h

Méretek: 39×60×28 cm

Teljesítmény: 550 W

Jellemzők: kondenzátumszivattyú, LowTEMP technológia, digitális kijelző

Remko ETF360

 

Általános értékelés

78 % Imagem

A Remko ETF 360 párátlanító modern dizájnnal büszkélkedhet, amely nemcsak a formatervezésről, hanem a funkcióról is szól. Azáttekinthető digitális kijelző, amely információkat mutat az aktuálism páratartalom szintjéről és a kiválasztott üzemmódról, így könnyedén beállíthatja, hogy optimális levegőminőséget érjen el otthonában.

 • Nagy párátlanítási teljesítmény
 • Működés alacsonyabb hőmérsékleten is
 • Kondenzátum szivattyú
 • Alacsony zajszint
 • Digitális kijelző
 • Nem tud megbirkózni nagy terekkel (70m2-nélnagyobb)

 

Vélemények

A fő jellemzője azonban, amely megkülönbözteti a versenytársaktól, a kondenzátumszivattyú. Ennek köszönhetőennem csak a vizet engedheti le a szóróba, hanem 5 méteres magasságig is fel tudja pumpálni, ami sok gondot spórol meg a pozicionálással és a telepítéssel. Természetesen a tartálya is 6,5 literes űrtartalommal rendelkezik.

A párátlanítási kapacitás 36 liter naponta, de ami a hűtés hatékonyságát a következő szintre emeli, az a LowTEMP technológia. Ez biztosítja ahatékony párátlanítást alacsonyabb hőmérsékleten is, további fűtés nélkül, egészen pontosan 6ºC-ig. A párátlanító így a legkülönbözőbb helyiségekben is elbírja a működést, legyen szó pincékről, kisebb raktárakról vagy lakóterekről.

 

Végső ítélet

Ha megbízható és hatékony párátlanítót keres hosszú távú működéshez, a Remko ETF 360 kiváló választás. Különösen a nagy hatékonysága, az alacsonyabb hőmérsékletű technológia és a kondenzvízszivattyú jelent hatalmas előnyt, amely lehetővé teszi, hogy olyan helyiségekben is használható legyen, amelyeket más modellek nem tudnának kezelni. A könnyű kezelhetőséget biztosító digitális kijelző szintén szép tulajdonság.

 

3.

Woods SW42FX Silent

 

Maximális zajszint: 54 dB

Párátlanítási kapacitás: 25,5 l/24 h

Méretek: 49,5×34,5×52,7 cm

Teljesítmény: 550 W

Jellemzők: penészgátló szűrő, automatikus kikapcsolás, ha a tartály megtelt, intelligens leolvasztási rendszer.

Woods SW38FX Silent

 

Általános értékelés:

 82 % Imagem

Bár a Woods SW38FX Silent valamivel kisebb párátlanítási kapacitással büszkélkedhet, mint a korábbi modellek (egészen pontosan 25,5 liter/nap), mégis számos előnyt kínál. Azegyik ilyen például a penészgomba elleni szűrő, amely különösen hasznos az allergiások számára , mivelfelfogja a penészspórákat, így tisztább és biztonságosabb levegőt biztosít.

 • Gombaellenes szűrő
 • Automatikus kikapcsolás, ha a tartály megtelt
 • Kondenzátum elvezetése az autoklávba
 • Széles hőmérséklet-tartományban való működés
 • Ipari formatervezés

 

Vélemények

A nagy, 11,4 literes víztartály kevesebb karbantartást biztosít, így nem kell túl gyakran kiönteni a kondenzvizet. Ha a tartály megtelik, a készülék automatikusan kikapcsol. Természetesen közvetlen lefolyás is van az önürítő rendszerbe, ami lehetővé teszi a készülék folyamatos működését.

Amodell legfeljebb 115 m² alapterületű helyiségekben használható , így a lakás mellett a pincében, pincében, garázsban vagy padláson is használható. Nagy előnye továbbá a hatalmas hőmérsékleti tartomány, amelyben működhet (+2 és +35 °C között), így akár a téli hónapokban is használhatja.

 

Végső ítélet

A Woods SW38FX Silent párátlanító talán nem túl vonzó kialakítású, de funkcionalitásában biztosan nem szenved hiányt. Tisztességes teljesítményt nyújt, elég nagy helyiségek párátlanítására képes, és a nagy tartályának és a tartály megtelésekor történő automatikus kikapcsolásnak köszönhetően nem igényel túl gyakori működtetést. Ráadásul otthoni használatra 6 év garanciát kaphat, ha betartja a gyártó feltételeit.

 

4.

TROTEC TTK 171 ECO

 

Maximális zajszint: 60 dB

Párátlanítási kapacitás: 52 l/24 h

Méretek: 45×89×52 cm

Teljesítmény: 700 W

Funkciók: időzítő, beépített memória funkció, automatikus páratartalom karbantartás

TROTEC TTK 171 ECO

 

Általános értékelés:

 75 % Imagem

Egy igazi bajnokot keres a párátlanítók között? A TROTEC TTK 171 ECO megfelel a kereskedelmi használatra vonatkozó szabványoknak, és valóban kivételes teljesítményt nyújt. Nagy teljesítményű rotációs kompresszorával naponta akár 52 liter vizet is képes eltávolítani, így a tesztelt modellek közül a legnagyobb teljesítményű.

 • Nagy párátlanítási teljesítmény
 • Alkalmas nagy terek számára
 • Könnyen mozgatható még kihívást jelentő körülmények között is
 • Automatikus működés
 • Kevésbé vonzó kialakítás

 

Vélemények

Ezért logikus, hogy hatékonyan képes párátlanítani a nagyon nagy helyiségeket is, különösen azokat, amelyek területe akár 90 m ², vagy térfogata akár 230 m³ is lehet. Ennek a modellnek a kezelőpanelje áttekinthető, és digitális kijelzőn minden funkció, köztük az aktuális páratartalom százalékos értéke is megjeleníthető. Még azok is könnyen eligazodnak a rendszerben, akiknek nincs tapasztalatuk az ilyen típusú berendezésekkel.

Robusztus szerkezete, praktikus fogantyúja és nagy kerekei alkalmassá teszik az építkezéseken vagy más igényes körülmények között történő használatra. Akondenzátum a megfelelő 5,5 literes tartályba vagy közvetlenül az autogázrendszerbe vezethető, így a párátlanító alkalmas folyamatos üzemre. Egyszerűen állítsa be a kívánt páratartalmat, és a készülék automatikusan fenntartja ezt az értéket.

 

Végső ítélet

A TROTEC TTK 171 ECO készülékkel igazán magas párátlanítási teljesítményre, egyszerű kezelhetőségre és számos praktikus funkcióra számíthat. Tökéletes segítője a páratartalom elleni küzdelemnek a legkülönbözőbb környezetekben, nemcsak otthon, hanem építkezéseken vagy kereskedelmi helyiségekben is. A felhasználási lehetőségek tehát igazán széleskörűek, csak az Ön igényeitől és az aktuális helyzettől függ.

 

Még mindig nem tudja, mit válasszon? Ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal, vagy tek intse megSzakértői tanácsokrovatunkat . Itt rengeteg információt talál, amelyek megkönnyítik a választást, és segítenek kiválasztani a megfelelő készüléket az optimális hangulat megteremtéséhez otthonában.

István

A bejegyzés írója
István tapasztalt elektronikai szakértő, aki régóta foglalkozik webáruházunk termékeivel (különösen légkondicionálókkal, páramentesítőkkel, elektromos rollerekkel, drónokkal és egyebekkel). István széleskörű tapasztalatai kulcsfontosságúak a cikkek megírásában, melynek során ő maga aktívan közreműködik abban, hogy vásárlóink felmerülő igényeire gyakorlati megoldásokat találjanak

Segíthetünk?

+36 1 234 4720
+36 1 234 4720
H-P (9:00 – 16:00)
Elektromos roller vs. autó – melyik lehetőség a gazdaságosabb?
A mindennapos közlekedés autóval jelentősen megdrágult az utóbbi időben. Létezik azonban egy alternatíva az elektromos rollerek formájában. Mennyibe k...
Hogyan lehet hatékonyan felhasználni a fotovoltaikus erőművekből (PV) származó többletenergiát?
Mi a teendő a fotovoltaikus erőművekből származó többletenergiával? Bemutatunk egy egyszerű és hatékony módját ennek a napenergia-feleslegnek a felhas...
Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.05.04