Elektromos grillek

Megoldást keres a biztonságos grillezésre az erkélyen vagy akár a lakásban? Próbálja ki az elektromos grillsütőt, amellyel közvetlen tűz nélkül készíthet finom ételeket. Az elektromos grill nagyszerű kompromisszum a hagyományos fa- vagy faszenes lehetőségek és a hagyományos serpenyőben történő hússütés között.

Azonnal szeretni fogja az elektromos grillen való grillezést. Nagyon Könnyen tisztítható, és csak minimális zsiradékra van szüksége a sütéshez.. Az elektromos termosztátnak köszönhetően a grill állandó hőmérsékletet tart, így könnyedén megsütheti a húst az ízlésének megfelelően. Ráadásul nem csak a nyári hónapokban, hanem egész évben használhatja!


Nincs füst vagy tűz, csak a sült hús és más grillezett finomságok illata. Pontosan ezt fogja tapasztalni egy minőségi elektromos grillsütővel. Még a konyhában sem kell aggódnia a használata miatt. Mindössze egy konnektorra van szüksége a működtetéséhez - se több, se kevesebb. Ezután nem kell minden alkalommal brikettet keresnie vagy az időjárás-előrejelzést ellenőriznie, amikor grillez.

Az elektromos grilleknek több típusa létezik. Ahhoz, hogy kiválaszthassa az elvárásainak tökéletesen megfelelő modellt, gondosan gondolja át, hogyan szeretné használni a grillsütőt.

  • A kontakt elektromos grill leggyakoribb felhasználási területe a konyhában van, ahol húst és zöldségeket süthet. Használhatja ízletes szendvicsek vagy paninik készítésére is.
  • Az asztali elektromos grillek általában sokkal nagyobb grillezőfelületet kínálnak, így könnyedén készíthet ebédet az egész családnak.
  • A kültéri elektromos grill teljes értékű helyettesítője a hagyományos szén- vagy fagrillnek. A füstmentességnek köszönhetően akár erkélyre vagy kis teraszra is felállíthatja, így tökéletes választás a városban.
  • A függőleges elektromos grillsütőt leggyakrabban sült csirkéhez használják, mivel egyszerre egy nagyobb húsdarab megsütésére tervezték. De készíthetünk vele gyrost vagy nyársat is.

Az elektromos grill kiválasztásakor elsősorban a sütőfelület formáját és anyagát nézze meg. A bordázott felület a legjobb a húsok grillezéséhez, de praktikus a sima, teljes felület is, amelyen könnyen lehet zöldséget, tojást vagy palacsintát sütni.
A grilllapok készítéséhez többféle anyagot használnak. Az öntöttvas nagyon elterjedt, mivel a teljes felületen egyenletes grillezést tesz lehetővé, és stabilan tartja a hőmérsékletet. A természetes kőnek viszont hosszabb ideig tart a felmelegedése, de nem kell olajat használni rá. Nem nélkülözheti viszont a terrakotta lapot, amely viszont nagyon tartós - olyannyira, hogy akár közvetlenül rajta is vághat húst. Használhatod a kerámiatányért is, amely nemcsak húshoz, hanem tojáshoz vagy zöldséghez is alkalmas.

További információk

Rohnson R-2300 4 Seasons digitális érintkező rács Detail

48 990 Ft

Felvett teljesítmény (W) 2000, Szín ezüst, Magasság (cm) 13,5,
Rohnson R-2315 digitális érintkező rács Detail

37 990 Ft

Felvett teljesítmény (W) 2000, Szín fekete és ez..., Magasság (cm) 16,2,
BBQ grill Rohnson R-2525 Grill Master Detail

28 990 Ft

Felvett teljesítmény (W) 2200, Szín fekete, Magasság (cm) 16,


A legjobb mobil klímák 2023-ben - Az Aerium.hu elárulja, hogy melyik hűt a legjobban

Melege van? A legjobb mobil klíma modelleket teszteltük az Aeriumnál ☑️ Melyik a legcsendesebb, a legerősebb vagy a leggazdaságosabb?

A legjobb Aerium elektromos rollerek 2023-ben: melyiket válasszuk?

Elektromos rollert keres, és nem tudja, hogy melyik konkrét modellt válassza? Jöjjön és nézzük meg együtt a legjobbnak ítélt Aerium modelleket 2023-ben.

A legjobb Aerium drónok 2023-ben: melyiket válasszuk?

Kamerás drónt keres, amellyel változatossá teheti az utazásain készült videóit, vagy akár az influencerek közé is betörhet? Összehasonlítást készítettünk önnek a TOP modelljeinkről!

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.05.11
Hiteles vásárló
100 %

A termék kiválasztása után összehasonlítottam a webáruházak értékelését, a vásárlók tapasztalatait a bolttal és a legjobb árat is. Ez a webáruház tetszett meg a legjobban, mert teljesítette a feltételeimet, ráadásul a kiválasztott termékhez egy praktikus és értékes ajándékot is kínált. Röviden mondva, minden szempontból ez a legjobb webáruház. Melegen ajánlom mindenkinek.