Elektromos grillek

Megoldást keres a biztonságos grillezésre az erkélyen vagy akár a lakásban? Próbálja ki az elektromos grillsütőt, amellyel közvetlen tűz nélkül készíthet finom ételeket. Az elektromos grill nagyszerű kompromisszum a hagyományos fa- vagy faszenes lehetőségek és a hagyományos serpenyőben történő hússütés között.

Azonnal szeretni fogja az elektromos grillen való grillezést. Nagyon Könnyen tisztítható, és csak minimális zsiradékra van szüksége a sütéshez.. Az elektromos termosztátnak köszönhetően a grill állandó hőmérsékletet tart, így könnyedén megsütheti a húst az ízlésének megfelelően. Ráadásul nem csak a nyári hónapokban, hanem egész évben használhatja!


Nincs füst vagy tűz, csak a sült hús és más grillezett finomságok illata. Pontosan ezt fogja tapasztalni egy minőségi elektromos grillsütővel. Még a konyhában sem kell aggódnia a használata miatt. Mindössze egy konnektorra van szüksége a működtetéséhez - se több, se kevesebb. Ezután nem kell minden alkalommal brikettet keresnie vagy az időjárás-előrejelzést ellenőriznie, amikor grillez.

Az elektromos grilleknek több típusa létezik. Ahhoz, hogy kiválaszthassa az elvárásainak tökéletesen megfelelő modellt, gondosan gondolja át, hogyan szeretné használni a grillsütőt.

  • A kontakt elektromos grill leggyakoribb felhasználási területe a konyhában van, ahol húst és zöldségeket süthet. Használhatja ízletes szendvicsek vagy paninik készítésére is.
  • Az asztali elektromos grillek általában sokkal nagyobb grillezőfelületet kínálnak, így könnyedén készíthet ebédet az egész családnak.
  • A kültéri elektromos grill teljes értékű helyettesítője a hagyományos szén- vagy fagrillnek. A füstmentességnek köszönhetően akár erkélyre vagy kis teraszra is felállíthatja, így tökéletes választás a városban.
  • A függőleges elektromos grillsütőt leggyakrabban sült csirkéhez használják, mivel egyszerre egy nagyobb húsdarab megsütésére tervezték. De készíthetünk vele gyrost vagy nyársat is.

Az elektromos grill kiválasztásakor elsősorban a sütőfelület formáját és anyagát nézze meg. A bordázott felület a legjobb a húsok grillezéséhez, de praktikus a sima, teljes felület is, amelyen könnyen lehet zöldséget, tojást vagy palacsintát sütni.
A grilllapok készítéséhez többféle anyagot használnak. Az öntöttvas nagyon elterjedt, mivel a teljes felületen egyenletes grillezést tesz lehetővé, és stabilan tartja a hőmérsékletet. A természetes kőnek viszont hosszabb ideig tart a felmelegedése, de nem kell olajat használni rá. Nem nélkülözheti viszont a terrakotta lapot, amely viszont nagyon tartós - olyannyira, hogy akár közvetlenül rajta is vághat húst. Használhatod a kerámiatányért is, amely nemcsak húshoz, hanem tojáshoz vagy zöldséghez is alkalmas.

További információk

BBQ grill Rohnson R-2525 Grill Master Detail

28 990 Ft

Felvett teljesítmény (W) 2200, Szín fekete, Szélesség (cm) 55,5,
Rohnson R-2315 digitális érintkező rács Detail

37 990 Ft

Felvett teljesítmény (W) 2000, Szín fekete és ez..., Szélesség (cm) 34,5,


4 perc alatt elolvasható / Szakértői tanácsok Párátlanítás

A legjobb párátlanítók 2024-ben - Az Aerium.hu bemutatja a TOP modelleket

Harmatosak az ablakai vagy penészes az otthona? Ez túlzott páratartalommal kapcsolatos problémákat jelez - de a TOP párátlanítóink tökéletesen megbirkóznak vele. Melyiket választja?
4 perc alatt elolvasható / Szakértői tanácsok Elektromos rollerek

A legjobb Aerium elektromos rollerek 2024-ben: melyiket válasszuk?

Elektromos rollert keres, és nem tudja, hogy melyik konkrét modellt válassza? Jöjjön és nézzük meg együtt a legjobbnak ítélt Aerium modelleket 2024-ben.
4 perc alatt elolvasható / Szakértői tanácsok Drónok és repülés

A legjobb Aerium drónok 2024-ben: melyiket válasszuk?

Kamerás drónt keres, amellyel változatossá teheti az utazásain készült videóit, vagy akár az influencerek közé is betörhet? Összehasonlítást készítettünk önnek a TOP modelljeinkről!

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.02.27
Hiteles vásárló
100 %

Előre utalással fizettem. A megerősítő mailben minden szükséges adatot megtaláltam az azonosítón kívül. Mármint ott volt, csak nem vettem észre. A levélhez csatolva küldték a számlát. Ezt nem vártam, mert a levelet a megrendelés után azonnal megkaptam. Más szavakkal, jobb lenne, ha javítanának a megerősítő mail szövegén. Meg kéne benne említeni az azonosítót és a mellékelt számlát. És így már tényleg minden tökéletes lesz :-)